Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Szokott valaki a GRUPPI-ból rendelni? fórum

Szokott valaki a GRUPPI-ból rendelni? (tudásbázis kérdés)

1 2 3 4 5 6
tegnapelőtt 15:16

NE VÁSÁROLJATOK A GRUPPINÁL SEMMILYEN MŰSZAKI HOLMIT! SEMMILYEN GARANCIÁT NEM LEHET NÁLUK ÉRVÉNYESÍTENI!

Folytatódik a gruppi-val a kálváriám. Mint írtam (jún. 30), két hónapja vettem egy motoros fűrészt, ami pár perc üresjárat után megállt, és többé nem indult. Reklamáltam, a gruppi az egyeditermékhez - mint forgalmazóhoz - irányított. Ők visszaküldették velem. Két hónapnyi értelmetlen levelezés, feljelentés, fenyegetés után egyszer csak itt állt a futár, és hozta az állítólag megjavított gépet. Akkor néztem csak nagyot, mert a csomagban egy TÖRÖTT!!! gép volt, a benzin betöltő nyílás, valamint a tank végig törött!

Újabb levél, fenyegetés, végül jött a válasz, hogy "pénz visszafizetést rögzítettünk a rendszerünkben". Mindig ezt írják, hátha a kedves ügyfél egy darabig megint nyugton lesz. Nos, azóta sincs se pénz, se használható fűrész. Ráadásul még azt is vitatják, hogy visszajár-e nekem a postaköltség, amivel a hibás gépet visszaküldtem nekik. Mindezt egy milliárdokat forgalmazó cég teszi! Egyszerűen szégyen!!!

163. István07 (válaszként erre: 160. - Ladis1950)
tegnapelőtt 15:10
Hajlandó lennél a rendőrségi feljelentéshez csatlakozni a gruppi károsultjai csoporttal? Én már szervezem, ha többen egyszerre jelentjük fel, akkor a rendőrség is foglalkozik vele.
162. István07 (válaszként erre: 161. - Wpferi)
tegnapelőtt 15:09
Kedves Wpferi! Nincs egészen igazad, éppen erre játszanak rá, hogy a magyar emberrel bármit meg lehet csinálni. Ha egyszerre többen jelentjük fel őket, akkor a rendőrség igenis foglalkozik velük, meg a NAV is (nyilván elcsalják az ÁFÁ-t, azért kell ennyi cég gruppi, egyeditermék, vardex, stb. Szóval, ha adnál valamilyen elérhetőséget, össze tudnánk állni közös feljelentésre
161. wpferi (válaszként erre: 155. - Sziszko1985)
júl. 12. 10:59

Játék drónt vettünk 8 ezer valamennyiért, be sem indult. A Gruppin keresztül, Vardex, mint forgalmazó. A szállító egy harmadik cég volt a számlázó egy negyedik. Telefon, email sehol. Gruppi: email sehol, a webes üzenőfelületükön jelentettem be, hogy ellállok a vásárlástól. Kb két hete volt senki nem válaszolt.

Szerintem ez egy jól szervezett csaló hálózat. Kiszállítják az olcsó kínai árut, de azzal vége, ha probléma van elérhetetlenek.

Ez nem rendőrségi ügy szerintem, ezt tudják ők is. Szerződés hibás teljesítése, perelhető. 8 ezer forintért? Fizetési meghagyással indítani, kapásból a többszöröse. Ez az üzlet számukra. Ugyanakkor szerződés sincs, mert a Gruppin rendelünk, de nem a gruppitól, és nem is a Vardextől. Szerintem A Gruppi, Vardex egy csaló csoport, eladás utáni szolgáltatás: garanciális, visszavásárlás stb nem létezik. Az ember azt sem tudja mit csináljon. Nyelünk egy nagyot, vagy köpünk, és Ők nyertek ismét

júl. 6. 07:59
Üzenem a Vardex ezutáni vásárlóinak, hogy vigyázzanak, mert a Daytech kamera nem Daytech, és a fókuszálható fejlámpa nem fókuszálható.
159. István07 (válaszként erre: 155. - Sziszko1985)
jún. 30. 15:13
Szia! Feljelentetted őket? Vagy mi lett a dolog vége? Én is fel akarom jelenteni, jó lenne tudni, ki még, hogy egyesíteni tudjuk a feljelentéseket, hogy a rendőrség foglalkozzon az üggyel. Ha már három feljelentés kell ahhoz, hogy foglalkozzanak vele.
158. István07 (válaszként erre: 152. - Kiakadtamrajtatok)
jún. 30. 15:10
Szia! Mai dátummal írtam bejegyzést, nézd meg légyszi. Én is szívesen feljelentem őket. Esetleg küldesz egy e-mail címet, vagy valamit, ahol fel tudom venni veled a kapcsolatot, hogy egyesíthessük a feljelentést?
jún. 30. 15:08

Sziasztok!

Egy Flinke motoros fűrészt rendeltem. Minden rendben volt, megérkezett, összeraktam, feltöltöttem, elindítottam, gyönyörűen ment üresben. Hurrá!! Csakhogy mire összekészítettem a fűrészelni valót, már le is állt, és többé nem lehetett elindítani, még a behúzózsinórt sem lehetett megmozdítani.

Azonnal írtam nekik, persze a szokásos válasz a vezetéknév nélküli ügyintézőtől. Ők csak közvetítők, forduljunk közvetlenül a forgalmazóhoz, a Vardex Investhez (Egyeditermékek.net pontosabban, de ez ugyanúgy a Vardex Invest).

Írtunk nekik, jött a válasz, hogy küldjük neki vissza, a feladóvevény másolatát pedig küldjük el e-mailban. Megtettük. Aztán vártunk, több mint két hetet. Semmi. Aztán írtunk, meg írtunk, meg írtunk. Mindkét helyre. Mindig ugyanaz a semmitmondó válasz. Várjunk, intézik, átadták az illetékes munkatársnak.

Így aztán se gép, se pénz, se javítás, se csere...

Van egy facebook-os oldaluk, ott elkezdtem minden hirdetésük alá beírni, "ne rendeljetek innen, csalás az egész, a garanciális kötelezettségüknek egyáltalán nem tesznek eleget". Másnapra kitiltottak, és természetesen az összes bejegyzésemet törülték. Csak csupa pozitív bejegyzés marad. Viszont kaptam egy levelet, hogy a jövő valószínűleg küldik a gépet.

Nem tudom, van-e értelme várni rájuk. Már írtam a Hirtv panaszkönyv-nek, foglalkoznak vele. És természetesen elmegyek a rendőrségre is, és feljelentem. Meg a fogyasztóvédelemnél, és a békéltető testületnél. Az Indexnél is jó kapcsolataim vannak, ott is folyamatban van egy cikk.

Kérlek jelezzetek, ki az, aki szintén feljelentetné őket, hogy meglegyen a legalább három feljelentés, hogy a rendőrség foglalkozzon az üggyel.

156. Lisa
jún. 25. 16:15

Sziasztok!

A Vardex Invest super, nagyméretű, 100 % pamut törülközőből

rendeltem 3 db-ot. A fotót tudom mellékelni, ott tényleg

törülközőnek nézett ki. Na, mit kaptam ezen a címen?

3 db extra méretű, gagyi, csámpásra varrt felmosórongyot.

A tapintása is egyenesen hidegrázás, de nem a

pamuttartalomtól.

Lehet, hogy késő bánat, de a továbbiakra nézve mindenki

okuljon belőle. Üdv.: Lisa

máj. 14. 17:55
Sziasztok!!!hogy mindenki lássa Én h.jártam:ápr.3.a körül este rendeltem a 11éves lányomnak egy howerboard mini segwayt ami kiszállìtással eggyütt 38.800ft-ba került.(utánvétellel) ápr.4.én kaptam egy emailt h.sikerült a megrendelés 8-10napon küldik is.A termék meg jött időben ,de akkor volt a hopp mert törött és működőképtelen volt.A futár már el hùzta a csìkot ìgy aznap irtunk és telefonáltunk persze.Arrol nem beszelve h.a lanyom milyen orommel nyitotta ki azt a k...va dobozt es csalodott h.hiaba van 2kereku kütyü ,meg sincs.Szervizelni akartak de nem mentunk bele hiszen mar meg javitott toldott foldotttermek nem kell.Aztan jottaz email h.sajnos kicserelni nem tudjak mert ez volt az utolso segway a keszleten.(kam) 4.e ota varjuk a penzunket vissza h.tudjunk neki ujat rendelni mas cegtol de azota sincs a szamlankon semmi toluk.Ja azt kifelejtettem h.a futar kocsit azert kikuldtek h.vissza vigyek a rossz termeket,ugy h.el mondhatom h.se aru se lòvé.Ma mar majus 13.a van turelmunk mar nincs,meg irtuk nekik h.feljelentest teszunk a ceg ellen.a pofam leszakad hiszen a telefon se akarjak fel venni ha pedig ez sikerul igernek fűt fát.aztan ma delutan h.befenyitettuk oket azt irtak h.ma delutan meg tortent az at utalas.Hat kivancsi leszek mert holnap reggel mar smst kell h.kapjak h.meg jott a love.ha atbasz..ak a fejem ,,holnap Barcsi rendorseg az elso hisz minden emailban meg van rs a telefon beszelgetesek is rogzitve vannak.ugy h.szegeny lanyom szivta meg a leg jobban.
154. kiakadtamrajtatok (válaszként erre: 153. - Dália 2)
máj. 13. 21:01
Köszönöm megtisztelő érdeklődésedet. Nem. Nem vagyok jól, ha azt látom, hogy a károsultak nem képesek kiállni magukért és nem tesznek semmit a szájkaratén kívül. Egy egész hétvégén a panaszokat olvasgattam itt és más oldalakon. A több száz károsultból egy sem akadt rajtam kívül, aki feljelentést tett volna. Pedig kettőnél több -azaz már három- feljelentés esetén többrendbelivé válik az ügy és értéktől függetlenül nyomozás indul. Tehát a rendőrség hivatalból keresné a többi károsultat.
153. dália 2 (válaszként erre: 152. - Kiakadtamrajtatok)
ápr. 3. 15:41
Amúgy jól vagy?
ápr. 3. 14:32

Kiakadtam rajtatok. Engem is lehúzott a gruppi. Rendeltem pár dolgot és ugyanúgy jártam, mint itt sokan. Látva a sok nyafogást és fogadkozást, hogy "nem hagyom", gondoltam, csatlakozom a feljelentőkhöz. Elballagtam a rendőrségre és feljelentést tettem csalás gyanújával. Most hívott a nyomozó, hogy egyedül vagyok. Rajtam kívül senki nem tett még feljelentést. Látja, hogy rengeteg a károsult, de egy feljelentéssel nem tud mit kezdeni. Megérdemlitek a sorsotokat. Szavazni se menjetek, mert minek. Nehogy tegyetek valamit a saját érdeketekben a szájkaratén kívül.

Eszem megáll.

febr. 3. 01:29
gruppitol rendeltem palacsintasutot,el volt deformalodva.Tobbet semmit nem rendelek onnan,mert selejtes arut kuldenek.
150. Liro1
jan. 29. 20:38
Meg annyit amin jot nevettunk.....emagon vettem akciosan 3db-os tepsi szettet(korona cegnek a termeket)! Vekony lemezbol van es ra van irva hogy 200 fok felett ne hasznaljam! Vicces! Ja es 1700 volt a posta ;)
149. Liro1
jan. 29. 20:36

Sziasztok! Ugy latom semmi ujat nem fogok irni, de azert mast nem azert hogy ne vegyetek olyat mint en....! Elsosorban a vardex invest forgalmazorol irok akikkel a gruppi szerzodesben all!


Vettem egy trasmittert....nem ugy nezett ki mint a kepen es a muszakiparameterek se egyeztek! Ugy voltam vele ha normalisan mukodik akkor nem nagy baj! Na de zug bug sistereg stb....a kihangositoja pedig vizhangzik (mar nem aruljak azota hogy szova tettem nekik)! Irtam nekik hogy ha mar nem azt kaptam amit rendelten, legalabb garanciaban csereljek ki ami hasznalhato is! Erre megkaptam hogy kuldjem vissza, na de ne hogy utanvetellel (nagy vastag betuvel kiemeltek)! Nem kuldtem vissza vegul, mert ne hogy mar a sz.rt higy kicsereljek meg en fizessek es lehet vissza se kapom!


Tesom rendelt egy tv-tunneres projektort....na projektort kapott csak butitott verziot kis kepatmerovel aminek mar a tv-k mellett semmi ertelme! Persze se csere se penz, es meg nekik alltfeljebb hogx azt kapta amit rendelt (na de emailen mindenki kap ugxebar rendelesrol levelet).


Rendeltem utana naivan 2x24db-os stylish evoeszkozkeszletet , mondvan ez nem muszaki cucc, talan ezt nem lehet elcs.szni! Hat el lehet! Zacskoban gumizva, karcosan, es total mas formaval es mintaval erkezett meg az aluminium hulladekom! A kanalnak nincs melysege (hasznalhatatlan), a szelek nincsenek elcsiszolva stb....undorito (annyira gagyi h gyerek kezebe is lehet adni mert elgorbul)! Na erre mar irtam nekik duhomben egy ciffra uzenetet!!!


A torolkozokrol meg csak annyit hogy max szallitas kozben a gyapott foldek3n latott gyapjut! Atlatni rajta , hasznalhatatlan (4 retegben jo lesz a kutya hazanak az ajtajara igy telen)Szoval soha tobbet gruppi es soha tobbet vardex invest kft!!!!!! A fogyasztovedelemnel nagyon is jol ismerik oket (nevszerint a bunko es flegma cinikus ugyintezoket is) de sajnos nem tudjak megfogni oket mert a cegeket folyamatosan valtoztatjak es a nagy resze fantom!!!!

2017. dec. 19. 09:37

Most rendeltem először, és utoljára!

Én hülye, akkor néztem utána, amikor már megrendeltem az árut.

Egy 15 000.- ft-os Chromecast tv okosító volt leárazva, postával 5000.-ft-ra.

Ehelyett kaptam egy AnyCast márkájút, amit 3800-ért ingyen postával megvehettem volna az Ebay-en.

(Amúgy napok óta küzdök a cucc telepítésével, de a célegyenesben mindig elakadok.)

Szóval erről ennyit!

147. buci07 (válaszként erre: 145. - Csakegylany18)
2017. dec. 17. 11:19
Menni fog..nekem volt,h 1hónapot vártam mire jött.
146. dália 2 (válaszként erre: 144. - Dutkaniki)
2017. dec. 17. 11:13
Akkor jó,az a lényeg hogy azt kaptad amit rendeltél 😉
2017. dec. 16. 11:10
Az normális, hogy rendeltem gruppiról egy hajszárítót, elvileg 5 nap alatt kihozzák. És már 2 hete késik, emailre sem válszolnak. Jönni fog egyáltalán vagy engedjem el?
2017. dec. 14. 17:19
Megérkezett! Teljesen rendben van a segway.
143. dutkaniki (válaszként erre: 142. - Dália 2)
2017. dec. 13. 17:09
Nem engedem el. Megmondom,hogy nem 2000ft-ról van szó,úgyhogy addig nem fizetem ki amíg nem láttam,próbáltam. Utánvétes ugyhogy szerencsésebb a helyzet
2017. dec. 13. 16:55

Sajnos nem fogja megvárni,ha már átvetted szalad is.Ha probléma lenne az áruval vissza kell küldeni ez lesz a válasza. Gondold meg,hogy átveszed-e vagy sem!

Párom is rendelt onnan valami kütyüt,nem is azt kapta ami a képen volt.

A segwayt nem ismerem.

2017. dec. 13. 16:17
Hát ööö....holnapra ígértek egy segwayt..nyilván addig a futár innen el nem megy amíg ki nem próbáltam ezek után amiket itt olvastam🤔
2017. dec. 5. 18:30

Megjártam én is velük,semmit nem érdemes onnan rendelni!!!

Pamut törölköző helyett microszálas vacak jött.Az ágynemű huzat sem pamut,ráadásul a kispárna közepén van a cipzár,és nincs is jól össze illesztve az anyag.Egyik oldalon világos,másikon sötétnek kéne lennie,erre mindkét oldalon fele- fele anyaggal van összerakva.Nagyon béna.A lepedő nem fehér pamut amit küldtek, hanem mintás full műszálas.

139. ALIZ60 (válaszként erre: 132. - Hilti10)
2017. dec. 4. 13:59
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogyan indítotották el a Fogyasztóvédelem felé, és hogy van-e értelme? ALIZ60 alatt írtam le ma, hogyan jártam. Nincsenek rá szavak, hogy ez milyen cég, és hogy engedik még működni? Köszönöm szépen!! :)
138. ALIZ60
2017. dec. 4. 12:21
Sziasztok! Én is pórul jártam, több esetben is. Nem a megfelelő (német)terméket kaptam, ócska, spanyol talán, festékhibás, érdes,stb.. Nem mondták először, hogy a futárral is vissza lehet küldeni, postán adatták fel, vagy személyesen, ha arra járok. :) Utánvéttel adtam fel, gondoltam, teljsen selejt termékért nem fizetek postköltséget, ezért visszafordították, hogy nem jól jártam el. Váltsam ki, majd küldik a futárt érte. Nem akartam, de mivel régóta járok erre a postára, nem kenyerem a c.gánykodás, majdnem 4 ezer ft-ot fizettem csak a szállításért. Azóta hozták az újabb rendelést, nagyon ócska az is. A paplan szett, teljesen műszálas, és nem egyszerű fehér, ami a képen volt, hanem a lehető leggiccsessebb mintával, és még csak nem is egyforma a 2 db. Amikor rákérdeztem, hogy a futár miért nem vitte el, a "kiváltott" terméket, azt írták, hogy "elbírálás" alatt van. Melyik, amit el sem vittek? Ki tudna segíteni? Egy iszonyatos csaló cégről van szó!! A levelekre csak keresztnévvel válaszolnak, és mindig más. Azt sem tudom kivel levelezek? Ha ezt az oldal hamarább olvasom? Rengeteg telefonálás, több óra, 8 ezer ft-om van már benne egy diódarálóban, a csalódottságról nem is beszélve!!! Hogyan engedhetnek ilyen céget működni!! Felfoghatatlan!!
2017. nov. 29. 08:24
Sziasztok! Én szeptemberben rendeltem tőlük 2 edénykészletet.. időben meg is érkeztek, baromira örültünk is neki, majd egyes daraboknál egy főzés után fekete foltok jelentek meg az edény belsejében az alján... írtam nekik, október 24.-én megállapodtunk, hogy érkezik másnap a csereedény, hát azóta sem jött, viszont minden héten, mikor megkérdezem, mi a helyzet, írnak egy kedves mailt, hogy jövő hét elején érkezik.. így egy hónap után meguntam, írtam nekik, hogy nem kérem a cserét, fizessék vissza a két készlet vételárának a felét, na erre már válasz sem jön... kész vicc ez a cég..vagy mi...
2017. nov. 28. 15:15
Két hete rendeltem tőlük egy 3 db-os Zipp-Zapp fóliahegesztőt. A csomagban volt 3 db koreai gyártmányú játékszer. Utolsó rendelésem volt náluk.
135. Loretta16 (válaszként erre: 134. - OPHÉLIÁCSKA)
2017. nov. 13. 19:28
Talán csak nem!!!!
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook