Ti se szeretitek a szilvesztert? (beszélgetés)
Ez is egy nap...
20 on évvel ezelőtt szerettem volna menni szórakozni a férjemmel. Kicsi volt a lány, nem volt bébicsősz :'(.
Most kirepült már, mehetnénk. Vagy nálunk lehetne, se kedv, na meg lovetta sincs rá. Társasházba..
én szeretem, sőt a karácsonyt és az embereket is, magamról nem is beszélve.
bocs.
Szeretem a kajákat (mily meglepő XD)
A bulit meg a zajt nem. De azt az év többi napján sem. Úgyhogy nem írom szegény szilveszter számlájára :)
Ma egyedül vagyok. És nagyon is értékelem. Én akartam így. Pedig lenne több hely is ahova mehetnék.
Ma érezzük jól magunkat, s holnap majd kipihenjük
magunkat.
:DDD
Legyen így!
Még annyit, anyám sosem falazott volna nekem.
Én a most 20 éves lányomért az életemet is...
Ne tudd meg, hát én is utáltam. Miért nincs pasid, mikor mész férjhez, bloáááá:(
(b...sza a csőrüket, hogy nem passzolok az átlagba, de jó, hogy már 22 évre és 100 km-re vagyok).
anyukát is be kell szervezni...
(annyira utálom az ilyen minden lében kanál embereket, mint a kollégáid)
a 80-as években is ezt mondtam volna :)
(bár akkor még gyerek voltam)
80-as évek voltak. És tudod, egy kalap alá vették az "ifjúságot" a munkahelyen, én meg úgy kilógtam, hogy passz. (mármint jellemben, temperamentumban).
Igaz, hazudhattam volna, de anyám is ott dolgozott az irodában, szóval őt is nyaggatták, akkoriban bazira ráértek ám foglalkozni egymással a zemberek.
De már kb. 22 éve, mióta a férjemmel vagyok, jó a szilveszter, kettesben.
Még jó!
Ha ilyen lennék,fakanállal is főbe lőném magam!!
Élvezzük inkább a mai napot!
Holnap meg szenvedjük ki! :D
Én elvagyok, lazulunk, olvasgatok, tévézünk, aztán majdcsak eljön az éjfél (ketten).
Fiatal koromban nem szerettem, akkor kötelező volt valahol bulizni, vagy lesajnálták az embert (kollegák persze, akiknek akkor marhára számított a véleménye). Sok szar helyen voltam akkoriban, kényszeres volt az egész.
Most már nem zavar a szilveszter:)
Tényleg!
Alapíthatna egy buligyilkos céget.
Lehet, hogy szépen kaszáéna vele. 😉
Dehogy boldogok!
Megkeseredettek.....
Nem baj, mi mások vagyunk. 😇
Hiányolod a jó hangulatot? Csak néhány fórumodat olvastam, de esküszöm inkább hívnám meg Bin Ladent egy partira, mint téged ;) Szerintem a legfergetegesebb bulit is öt perc alatt nyírod ki.
Komolyan semmi öröm nincs az életedben? Utálod a meleget, a hideget, a sötétet, a karácsonyt, a szilvesztert.
Teljesen felesleges olyan dolgokon utálkozni, amely nem választás kérdése, van és kész. Hideg is, meleg is, sötét is, sőt Karácsony is.
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Hol töltöd a szilvesztert?
- Karácsonyi, télapós és szilveszteri sms-ek, versek, üdvözletek, idézetek
- Nővérek, ápolók szeretitek és becsülettel végzitek a munkátokat?
- Ti szeretitek a Valentin napot?
- Cél szilveszterre minél többet fogyni!!! Velem tartasz, hogy csinik legyünk?