Ti mit vennétek egy 2 évesnek szülinapjára? ruhán kivül (tudásbázis)
De hülye vagyok, a nagy-nagy kedvencet el is felejtem:
doktoros készlet, kis orvosi táskával.
Folyton "műtik" egymást, meg az összes állatot.
Minden gyerek más, de nálunk a barkácskészlet addig volt érdekes, amíg megvettük.
Amit még szeretnek a gyerekek: lehet kapni kockákat, ált. 12 db van egy dobozban, és képeket lehet vele kirakni. A neve most nem ugrik be.
Autó szerintem minden mennyiségben és méretben jó ötlet. Lehet kapni autópályát vagy autósszőnyeget is hozzá.
Nem tudom, Gergő elsőre beleszeretett. Reggel szó nélkül felkelt és pizsiben lement játszani vele:)
Egyébként az unokatesói is szeretik, pedig már nagyok (4.5, 6évesek), szóval tartós játék.
A fiam amikor két éves volt teraktorokat vettünk neki. Kisebbet-nagyobbat. Nagyon örült neki.
Most jövő hónapba lesz a lányom két éves. Neki babát veszünk.
Kismotor tényleg jó ötlet, de szerintem már minden kétévesnek van... :) Az én lányomnak alig másfél évesen vettünk, mert mindenkiét elvette a játszótéren... :D
Ha lány, vehetsz neki játék kávéskészletet, kiskonyhát edényekkel, babakocsit babával.
Ha fiú, mehetnek a kisautók, építőkocka (na, abból a 200 darab is kevés!!! - tapasztalat, pedig lányom van).
szia! én lehet elkapkodtam, de a barátaim kisfiának-amit lehet elkapkodtam, hintalovat vettem. Most lesz 2 éves, és 3-4hónapja kezdte használni. Igazi vagány kis cowboy! Most kezdi igazán kiélvezni.
Ja, fából van, ragasztva és csavarozva, utcai árusnál vettem a téli vásár kezdetekor, kb 5-7000ft. Boltba nagyon drága!
Kis motor, nagyon hamar megtanulják használni, a fiam négy éves koráig nyúzta a sajátját. A kisebbik is kezd rájönni a titokra. :D Már ha a hatéves hagyja kibontakozni.
Hintaló: a második gyerek is imádja, még mindig kifogástalan állapotban, és fél órákat elvan magában a 15 hónapos is. De oda kell figyelni, mert ha bevadul, akkor átfordulhat vele. Maximálisan megérte az árát, szerintem.
Hinta: az első hintánk a plafonba volt fúrva, panelban, így gumit raktunk a karikára, a szomszédokat sem zavarta. Minden gyógytornász szerint jót tesz a kicsiknek az ütemes mozgás. Nem tudom, de szeretik. Szerencsére már kertesházban lakunk, és itt az udvaron senkit nem zavarnak.
Mi ezekkel a játékokkal arattuk a legnagyobb sikert a gyerekeknél, igaz a kicsi még nincs két éves.
Sziasztok.
Nálunk a nagy kedvencek:15 centis háziállatok;mini puzzle;gyöümölcsös,állatos dominó;
Szia!
Mi most tartottunk a nagyfiam 2.szülinapját.
Elég jó ötletne tartom az akkus járműveket!! Pl...
De nagyon sok készségfejlesztő játék van már nekik(gyurma,puzzle,nyomdakészlet)!
Ez egy jó kérdés,a lányom is nemsokára 2 éves lesz,uh én is szívesen fogadom az ötleteket:-)
Mi pl.szeretünk só-liszt gyurmázni,nyomdázni,így gondolkodtam nyomdakészleten,mert eddig az orvosiba hagyták pecsételgetni:-)
További ajánlott fórumok:
- Ott lehet-e a fiam szülinapján?
- Mit vegyek az egy éves kisfiamnak szülinapjára?
- Segítsetek! Most lesz a férjem 30. szülinapja decemberben. Emlékezetessé akarom tenni. A buli már meg van szervezve, de mit adjak neki?
- Adj tippet, meglepetést szeretnék a férjem szülinapjára!
- Mi a csudát adjunk anyósnak szülinapjára?
- Milyen ajándékot vinnél egy 6-7 évesnek a szülinapjára?