Ti mit gondoltok egy olyan orvosról, sebészről aki nem tud futni és nem tud felszaladni egy lépcsőn de a kézügyessége és a látása hibátlan? (beszélgetés)
A magad 226 évével jól bírod a strapát :)
Legyen jó keze, szeme, tudása.
Bírja a strapát.
Most egy jót nevettem :))
Mióta kell a sebésznek futva operálni???
A hálapénzt meg kell lebegtetni az orra előtt és futás. :)
Majd megedződik!! :))
Elég ha állóképessége van, futóképesség nem kell :)
Igaz nekem intenzívesként sokszor kell lépcsőn futni ha újraéleszteni megyünk, meg hát amikor odaérünk akkor sem árt a jó kondi. De a sebészek nem futkosnak ennyit :)
Kell, hogy egy sebésznek legyen fizikai állóképessége is, de ennek nem feltétlenül lépcsőfelrohanásban és futásban kell megnyilvánulni.
Egyébként a fórum téma szuper.
Sikerült vidáman indítani a reggelemet.
köszi:)
amugy meg jogos a kérdés szerintem, hiszen sebész csak olimpiai futóbajnok lehet, és kész, valaki vagy tökéletes vagy ne műtsön:D
(viccelek ám )
:D
ez aranyos - igen, így van!
És még brékelni sem tud,tudod,mint egy chemotoxos légy...
HALLATLAN!!!
De hát azért nagyon-nagyon remélem,hogy legalább a fejenállva ugrálás nem gond neki...
Ahogy látom a témaindító életkorát,nem igen tud már Ő sem felszaladni a lépcsőn.
Persze-vannak kivételek és lehet,hogy tévedek:)))))
indithatnánk még olyat is hogy ti mit gondoltok egy olyan boltosról aki nem tud uszni?
ésatöbbi:d
attól függ, hogy kergetőzni akarsz-e vele, vagy szakmailag vennéd-e igénybe :)
tök felesleges kérdés egyébként.
a sebésznek a kezének és a szemének kell nagyon jónak lenni nem a lábának...
ülve is lehet szuperjól operálni...SŐT!
:)
A keze és a feje a lényeg..állóképesség nem a rajtsebességtől függ.
Az én dokim-szintén sebész,szerintem nem futóbajnok(már csak a kora,de a testalkata miatt sem),de gondolkodás nélkül adom a kezére magam(ér és szívsebész)
egyébként annak idején az én életemet is egy igen-igen kövér sebész mentette meg
azt se láttam egyszer se lemenni a lépcsőn, mindig a liftre várt :)
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Komoly kérdés. Mit gondoltok ezekről a párbeszédekről? (szeretet)