Ti mit gondoltok egy olyan orvosról, sebészről aki nem tud futni és nem tud felszaladni egy lépcsőn de a kézügyessége és a látása hibátlan? (beszélgetés)
Tökéletes, ahhoz nem kell látni, sac/kb-ra majd bedobálom a leveleket, ahogy néha a miénk teszi... :DDDD
Jó lesz :)))
Én már elkezdtem a futást... a kézügyességemet, meg a látásomat tekintve van némi kivetnivaló...
A lépcsőn gyorsan szaladok fel...
Elmehetek sebésznek? :DDD
hát enni épp nem szoktunk a műtőben, de olyan már volt hogy olyan meleg volt, hogy mezítláb álltak a sebészek a kövön kínjukban...
viszont az intenzívet nagyon jól ismerik már a pizzafutárok... :)
á minek azt közben is nyugodtan falatozhat
kis partedli oszt jóvan
jaja oda rendelik be a pizzát a műtőbe:DDDDDDDDDD
bocsi kollégák éhes vagyok addig valaki vegye át:DDDDDDDDDD
én is olvastam, milyen komoly fizikai igénybevétel a műtét, meg hogy több kilót is fogyhatnak egy műtét alatt...
én is ha nagyon koncentrálok valamire, jó hamar megéhezem :)
a stressztől is izzadhat a nyomástól mégis csak egy élet van a kezében:D
én el is ájulnék:d ugyhogy örüljetek hogy nem vagyok a sebészetek:D
majd irhatnátok a cikket itt hogy van e joga a sebésznek elájulni melo közben, esetleg hányni:DDDDDD
Szerintem is :) Ezen előre nem kell aggódni, az sem kizárt hogy sebész leszel - bár az is elég nagy fizikai terheléssel jár - de az egyetem alatt rengeteg olyan dolgot látsz majd, ami tetszeni fog és szerintem megtalálod azt a területet amihez tehetséged van és amit bírni is fogsz! Szerintem a sebészetet sem kell feladni, a gyakorlatokon kipróbálhatod majd mennyire bírod, de azért járj nyitott szemmel! :)
(Én pl. teljesen alkalmatlan lennék sebésznek, mert ugyan bármeddig elgyalogolok, de képtelen vagyok ájulás nélkül órákig egy helyben ácsorogni...) :)
Aaaaaaannnnnnnyira irigyellek,hogy más nehézséged nincs is a választásban...Uh.:DDD
Figyelj csak: sok sikert,bár elolvasgatva téged:tuti minden simán megy majd...:DDD
;)
:DDD
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Komoly kérdés. Mit gondoltok ezekről a párbeszédekről? (szeretet)