Ti milyen öblítőt használtok? Én már mindent kipróbáltam, de a törölközők sokszor olyan durvák! (tudásbázis)
1./ Lehet, hogy nagyon kemény a víz, ezért rakj bele egy kávéskanálnyi ecetet a mosáskor.
2./ Azonos gyártmányú legyen a mosópor és az öblítő. Ugyanis az öblítő azért van, hogy a maradék mosóport eltávolítsa a ruhából. Lehet, hogy az öblítőd a más összetételű mosóport nem tudja kiöblíteni rendesen.
Több éves könyörgésemre a nejem végre beszerzett
egy semleges illatú lágyöblítőt,ami valóban anti-
sztatizál is (Ti lányok azt nem tudjátok,amikor a
férfinép kibújik a pamutfonállal is kevert alsóból
ami fölött műszálas joggingot viselt,hogy hol csat-
tan a szikra.A végén.)és nincs az alant felsorolt
aromaterápiás sza-szerektől mindenféle ismeretlen
büdös virág meg egyéb illatom,csak tiszta ruha szag.
Mint régen!Egyébként TESCO-ban kapható,de nem a
gazdaságos,vmi külföldiül van ráírva és nem value.
A hülye macist meg a mi már nem öblítünk,hanem
szi..nizáluk szerintem felejtsétek el.Azt lemerem
írni,mert már nem forgalmazzák,hogy a múlt század-
ban volt egy UNIFIX nevű magyar termék meg még né-
hány más,tökéletesen tudták azt amit a mai agyon-
reklámozottak.Amikor még volt vegyiparunk is.
Milyen igaz.
Ígérem, utolsó off!: azért több igen kultúrált embertől is hallottam, de fodrász is mondta régen a hajamra, úgyhogy van ilyen!
Na, vissza az öblítőhöz, mert anya mérges lesz.
Van egy általam ismert termékcsalád, ami nem tartalmaz olyan alkotó adalékanyagot ami a ruhát károsítja, illetve a bőrt sem roncsolja...
100%- an méreganyag mentes, és biológiailag lebomló..
Nem AMWAY!!!
Ja de j, hogy végre valaki más is hívja a durva ruhát "prűdnek". Rengetegszer kijavítanak, hogy nem prűd, hanem sprőd.
Pedig igenis, nemcsak egy ember lehet prűd.
Bocs az offért.
Akkor egy cipőben járunk. A víz nem kemény. A töri vizesen még jó, később szárazon durva. De igazad lehet, mert főleg a kicsit "öregebb" töriken veszem ezt észre, meg az anyagukkal lehet a baj!
Köszi
Én is vettem ilyet anyukámnak, de nem igazán használja.
Nekem meg az a "rossz", hogy nem látom, mi jön ki a mosógépből.
Szóval, jó ez a golyó?
Változó,hogy mikor milyet használok,most éppen kék Coccolino van.Ezt,vagy Lenort szoktam általában,a szín változó.Viszont legpuhábbak a Coccolinotól lesznek a ruhák,legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Nálunk lágy a víz,a törölközôknél mégis volt nekem is hasonló tapasztalatom,szerintem az anyagával lehet összefüggésben,hogy olyan durva lesz.Vizesen finim puhának tûnik,aztán ahogy szárad,egyre durvább.Én is ki szoktam vasalni,attól kicsit megpuhul.
További ajánlott fórumok:
- Mit használtok aknés, pattanásos bőrre?
- Mik a tapasztalatok a törölköződiétáról?
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?
- Milyen pelenkát használtok és miért azt?
- A törölközőket egyszerűen nem tudom jó illatúra mosni. Már sok mindent kipróbáltam. Mit tegyek?
- Milyen pelust használtok? Mik az érvek mellette?