Ti milyen öblítőt használtok? Én már mindent kipróbáltam, de a törölközők sokszor olyan durvák! (tudásbázis)
Szia
Kipróbáltam 2 régi türcsin az ecetet, mert azok már a sok ruhától durvák voltak.
Tettem egy lavorba vizet,pici ecetet és öblítőt, és annyira jó puha lett tőle, h el sem hiszem:):):):)
Sőt még a színe is visszajött egy picit. Hát ez az ecet csudajó!!!
Az én mosogépem (apumék adták nekünk, mikor barátomhoz költöztem) az kb 20éves, tehát egyidős vele, sőt lehet idősebb is.
Apuméksem, és en sem használok Calgont, felesleges, mert nálunk lágy a víz.szerencsére.
na örülök neki!!!!
ha elfogy az calgonom többé nem is veszek!
csak is ecetet mindenhez!!!
egyébként aki calgont használ, 7 év alatt elkölti egy új mosógép árát. én soha nem használtam vízlágyítókat, 7 éves a mosógépem, de semmi baja. ha elromlik meg kicserélem a calgon árából.
Judit! ezt az ecetes türcsis dolgot kipróbáltam. nekem bevált :)))))
nincs ecet szaga. akkor sem ha áztatom külön kádban vagy a gépben akkor fehérítő helyett ecetet teszek bele - 20%-osat - és fehérítős progira tetszem.
sokkal puhább lesz.
próbáld ki - nekem bejött.
Én nem használok öblítőt sokszor, mert itt irtó lágy a víz, de a szárítógép törölközőknek egy áldás.Mintah új lenne.
Persze ez nem öblítő ajánlat,csak a puhaságra lehet megoldás.
ha törölközőt áztatom és úgy mosom ki gépben nincs ecet szaga.
sőt úgy sem ha úgy állítom be a gépet, h fehérítősre - csak fehérítő helyett ecetet rakok bele...
háát azt nem tudom, sztem kéne h oldja ha a vízkő miatt olyan.. Én ezt nem próbáltam ki, és sztem nem is fogom, már csak az ecet szaga miatt!
Egyébként én nem használok semmi vízlágyítót mosáshoz, mert itt Békés megyében (legalábbis azt mondják) itt a leglágyabb a víz:) ezért nem használok calgont se, pedig tudom h CALGONNAL A MOSÓGÉP IS TOVÁBB ÉL!:)
igen tudtam, h az eset vízkőoldó eddig is!
DE! én eddig a calgon és a csillag vízkőoldót használtam.
de most már nem fogok többet venni ha el fogy.
de akkor ennek is oldania kellett vna elvileg a ruhákból és a törölközőkből... nem?
Az ecet valóban a legjobb, állítólag a hajbalzsam helyett, is ecetet kell használni.
Ha ruhát festesz ecetben fixálsz.
Este a rozsdamentes mosogatómat ecettel- igen keveset öntöttem a szivacskendőre -takarítottam le , és olyan volt mint új korában . Igy a szuper vízkőoldót hanyagolom, mert olcsóbb és hatékonyabb az ecet
nem mosom sokáig. mindent gyors mosással mosok. csak a hőfokon változtatok.
De azt az ecetet mért nem én találtam ki :DDDDD pedig annyira logikus...
Coccolino narancssárga, nagyon jó puha tőle minden ruha, és iszonyatosan jó illatúak. Nagyon szeretem.
És még a Bip öblítőt is szoktam néha használni,abból is a pirosat. Ugyanez a véleményem róla.
sziasztok
itt vki írta, h beáztatta a törölközőket ecetes vízbe...
na nekem úgy tűnik be vált.
nem csak a keménység változott hanem - pár napi használat után a víztől olyan furi szaga van a törölközőknek.
ez nem büdös vagy test szag hanem egyszerűen furi szaguk volt....
nos ezzel az ecetes áztatással megszűnt.
úgy is próbáltam, h nem áztattam hanem a fehérítősre állítottam a programozást és oda töltöttem bele az ecetet és jó magas fokon mostam...
nekem bejött!!!
most sárga Lenort használok+PersilGold
ám a fehér Silan+Ariel az nagyon finom együtt
rózsaszín silk Coccolinó+Dreft Color is nagyon király
További ajánlott fórumok:
- Mit használtok aknés, pattanásos bőrre?
- Mik a tapasztalatok a törölköződiétáról?
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?
- Milyen pelenkát használtok és miért azt?
- A törölközőket egyszerűen nem tudom jó illatúra mosni. Már sok mindent kipróbáltam. Mit tegyek?
- Milyen pelust használtok? Mik az érvek mellette?