Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ti hogy tudtok túlleni egy szerelmi csalódáson?Kinek mi segit? fórum

Ti hogy tudtok túlleni egy szerelmi csalódáson?Kinek mi segit? (beszélgetés)

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
2009. máj. 15. 14:20
na hahó vagyok..basszus 4kor keltem,elég durva.....:) majd irok
186. torde (válaszként erre: 181. - Elfelejtett jelszó)
2009. máj. 15. 10:10

Persze oké félünk, mert hátha a pasi nem is olyan rossz, de nyitbi mindig érdemes!A puding próbája az evés!

Ne mondd már, hogy 21 évesen nem találhatsz valakit vidéken!

Csak meg kell próbálni, csak el kell kezdeni!

Figyelj Jelszó 2 hét sem telik bele, és újra feljönnek ezek a problémák, hogy nem hallgat meg stb.., és ezt még eljátszhatjátok 1000szer, semmi nem fog változni!

Sajnos igen bátornak kell lenni egy döntéshez, és nem!!! szabad félni a kezdeti magánytól!

És kihasználni sem túl szép valakit!

185. torde (válaszként erre: 180. - Makrai.lilla)
2009. máj. 15. 10:08

Mwgint ugyanabban ahelyzetben vagy, semmi nem fog változni!

És megint itt az önámítás: kell egy ok!Az, ha megcsal!

De miért nem elég jó ok, hogy boldogtalan vagy, hogy egész nyáron elég belőled 1-2 hét!Ez miért kevés?

184. TrinithY (válaszként erre: 180. - Makrai.lilla)
2009. máj. 15. 09:21
Lilla, nem mondhatni, hogy hulye terv... de belegondoltal abba is, hogy mi van ha nem mondja el??? Es teged meg majd esz a fene, hogy vajon most mit is csinal? most vajon epp megcsal? :| Az nem buli, a vegen begolyozol...
183. TrinithY (válaszként erre: 179. - Elfelejtett jelszó)
2009. máj. 15. 09:17
Amikor az ember nekiall keresgelni akkor azert sem talal olyan embert akit erdemesnek talal egy komoly kapcsolatra! Ilyen a sors. Amikor meg a legkevesbe sem szamitasz ra akkor talalkozol valakivel akiben talan megtalalod eleted ertelmet :) Kivanok, hogy minel hamarabb talald meg! :)
182. TrinithY (válaszként erre: 174. - Torde)
2009. máj. 15. 09:13

egyetertek :)

en is ezt mondom, hogy az elso lepes a legnehezebb, de az ember ha arra gondol, hogy nem akar szenvedni, minek szenvedjen? attol nem lesz jobb... es elhatarozza magat talan konyebb... nalam legalabbis igy volt :) sok erot kivanok mindenkinek aki ilyen helyzetben van, foleg Lillanak!

2009. máj. 14. 18:35

Magas a mércém és tuti nem találok még egy hozzá hasonlót. A szakítóok is elég banálisnak tűnik, ahhoz képest hogy mások mennyi mindent elnéznek egymásnak. Nagyon sok minden stimmel nála ami nekem fontos és ezért nem akarom/tudom csak ugy kihajitani esetleg el kéne fogadnom olyannak amilyen hiszen nincs tökéletes ember. És egy kapcsolat azért a toleranciáról is szól.

Ti hogy vagytok vele? Én tényleg listát írok...

180. makrai.lilla (válaszként erre: 176. - Torde)
2009. máj. 14. 18:33

hogy szomorú vagyok e? Igen .de nem csak ez miatt,most minden összejött.meló,pasi,egészségi dolog.szar minden

de nemis nagyon irom le mi volt mert érzem h mindenki majd támad,hogy milyen gyenge vagyok.felhivott és elmobdtam h mi a tervem,de valahogy nemtudom énsem még megtenni hogy ne beszéljünk, azt mondta Ö sem ,mert Ö akarja hallani a hangom stb,hiányoznék.szóval megint maradt a nagy semmi.de monndom akkor mi legyen?mi a terv?ha már ugye most 2-3 hónapra nem mehetek le,azt mondja majd kevesebre,1-2 hét.persze nemtudom ezzel is mi lesz mert ha nekiállok melózni (holnap megyek próbanapra de fél 5re ott kell lenni,gyilkos...akkor nemtudom hogy megyek majd el,és megint eltelik a nyár... )

nemtudom de beszéltünk másról is ,mondta hogy esküszik stb hogy nemvolt mással amikor megbeszéltük h nem leszünk(én eleve nemtudok nagyon szerelem nélkül) de mondtam hogy nehogy azt mondja h elhiszem h Ö majd megint X hónapig kibirja. tuti nem.itt a nyár minden.egészságes pasi.valahol énsem akarom lekorlátozni,ha akar és kell neki,menjen.de ez meg kurvára fáj.és ahogy ismerem magam ugyis megkérdezem maja töle h megcsalt e .mondtam h legyen úgy.birod amig birod,de ha vmi beakad,mondd el azonnal.de azt mondta azzal nagyon megbántana mondom nem érdekel. (ö még nemtudja de pont ez a tervem )mert akkor ha benyögi h megcsalt már lesz Ok elhagyni. tudom hülye gondolkodás de akkor tuti fix h nem akarom látni.amugy meg totál hülye vagyok össze vagyok zavarodva de nemtudom,azért keresek itt is,ha netán lesz vki, nem utasitom el.

de jelen pill az nagyon rossz periódus az életemben.

2009. máj. 14. 18:31
És túl kényelmes meg lusta vagyok ahhoz, hogy nekiálljak mást keresgélni.
2009. máj. 14. 18:30
Hát nem rázza meg nagyon a dolog, hogy szakítunk. Már megszokta. Többször eljátszottam, csakhogy figyeljen rám igy most már nem veszi be. Pedig most is (mint mindig :D) komolyan gondolom. Aztán nézem a tvben a romantikus filmeket, az kézen fogva sétáló párokat és visszasírom. Nem vagyok szerelmes belé már úgy ahogy kellene, de nem tudom csak ugy elengedni se. Hozzá tartozik az életemhez, ha elmegy az olyan mintha kitépnének belőlem egy darabot. Biztosan ő is igy érzni, de nem aggódik mert néhányszor már bebizonyitottam hogy nem bírok nélküle élni. Csak nehogy egyszer mégis..
177. makrai.lilla (válaszként erre: 176. - Torde)
2009. máj. 14. 14:14
irok klsöbb most sietek.
176. torde (válaszként erre: 172. - Makrai.lilla)
2009. máj. 13. 17:36

Lilla szomorú vagy?

Elbizonytalanodtál?

175. torde (válaszként erre: 173. - Elfelejtett jelszó)
2009. máj. 13. 17:36

Hajrá!

Nem kétlen, hogy a fiú szeret Téeged, csak úgy vagy ahogy én, ez nem elég!

Kevés a szeretete, és azzal a kevéssel sem boldoggá tesz, hanem csak bánt.

Ha kirúgod, és gondolokodni fog, de úgy, hogy sokáig ne is válaszolj neki, még rájöhet, mit veszített, ha nem jön rá, akkor tuti jól tetted, hogy dobtad.

Menjen éljen a munkájának!

174. torde (válaszként erre: 170. - TrinithY)
2009. máj. 13. 17:32

Így van Trinity!

Én még annyit tennék hozzá, hogy szép az önzetlen szeretet, amikor az ember csak ad csak ad, csak attól Ő maga nem lesz boldog!

Ha látod a kapcsolatodban az Önzést, akkor ott mér nincs mit tenni!

Ha mindeig csak egy valakinek az igénye teljesül, és a másik nap kap elég figyelmet, az nem az igazi!

Tovább kell lépni,nehéz az első lépés, de a második és a többi mindig könnyebb!

2009. máj. 13. 17:31

Na mi is szakítás elött állunk. Ma mondtam neki már ne is jöjjön msnre mert felesleges beszélni. Úgyis csak arról hallanék és hogy hány napra megy dolgozni.. valahogy nem érdekel és veszekedni se akarok. Idén még a szülinapomat is elfelejti. "Miért mi lesz aznap?" Seeeeemmmi-felelem. Jó tudom a pasik rosszak az évszámokban, de 2 év utén azért még nem kéne elfelejteni.

Két napha beszéltünk akkor belátta ő is, hogy nekünk később kellett volna találkozni. csak 6 év van a korkül mégis ez a gond, mert mások az elvárásaink. Más távlatokban gondolkodunk.

172. makrai.lilla (válaszként erre: 169. - Torde)
2009. máj. 13. 13:37
nem.
171. makrai.lilla (válaszként erre: 170. - TrinithY)
2009. máj. 13. 13:32
gondolni de ,de azt is tenni már sokkal nehezebb.
2009. máj. 13. 12:58
Szamtalanszor ert mar csalodas... rengeteget bankodtam, egyedul ereztem magam hosszu idon keresztul... amig egyszer egy megkeresett egy reg nem latott jo baratom es azt mondta nekem "Stand up and fight!" barmiert is szomorkodsz fel kell allni es tovabbmenni. Elhatarozas kerdese! vegy egy mely levegot es lepj tovabb. Azzal nem oldasz meg semmit ha a 4 fal kozott nyalogatod a sebeid. 5 honapos kapcsolatomnak amikor vege lett 2 napig nem tudtam mit kezdjek magammal, szokatlan volt ujra egyedul :| de eszembejutott ez a mondas, azota jolerzem magam, hisz olyan rovid ez az elet, miert fecserelnenk el szomorkodassal? Ti nem igy gondoljatok? :)
169. torde (válaszként erre: 168. - Makrai.lilla)
2009. máj. 13. 12:40
És tegnap akkor nem hívott?
168. makrai.lilla (válaszként erre: 167. - Torde)
2009. máj. 13. 12:32
nem,este szokott...
167. torde (válaszként erre: 166. - Makrai.lilla)
2009. máj. 13. 09:11

Csak keményen Lilla!

Neki sem esett nehezére, hogy azt mondja, ne gyere, nehogy már lelkizsarolásának bedőlj!

Légy erős!

Ezek csak ebből értenek, különben paira fog venni!

Hívott már?

2009. máj. 13. 08:07
ja majd gondolom jön ezzel hogy mindig csak magamra gondolok...amikor neki anyja kórházban stb.hát nem jó idözités de sztem itt én vagyok a szenvedö alany-
2009. máj. 13. 08:06
az anyja leesése nem kamu ezt tutira tudom de ne kérdezd honnan..:)ez tuti mondom.amugy meg nem a sajátjáról szokott hivni,hanem vesz egy iylen olcsü kártyát,mutatta is.nem védem de ezekbe tuti nem hazudik mérmint a családja kapcsán,mert elvileg semmi köze hozzám,miért hazudna.de ettöl függetlenül uganaz a véleményem ha ma felhiv akkor megmondom.
164. bared (válaszként erre: 163. - Makrai.lilla)
2009. máj. 13. 07:54
nagy kamu...amennyi idő alatt sms-t ír, felhívhatott volna... telefonálni onnan is lehet...kifogások, kifogások, kifogások...((
2009. máj. 12. 22:18

nah senki???hát ez beszarás,épp irt hogy nemtud hivni mert az anyja kórházba került,leesett vhonnan...de megirtam h bocs h ilyenkor szólok de hivj fel minél elöbb mert tisztázni akarok vmit ami fontos.mondom utoljára.

erre Ö ,mi ez a válazsz?erre én, semmi kül csak vmit akarok mondani...

szal nincs megállás.megmondom.persze most jött a szeretlek stb vel de nem érdekel,persze én lehet a hót bunkó hogy elég abaja és én meg ezzel nyaggatom h velünk mi lesz..na erre mondom azt hogyén igy is ugyis mindig a sor végén leszek.

ha meg még érez vmit,akkor ugyis megmondja de megmondom h most szünet kell nekem mindenképp !!!!milyen hosszan azt ne kérdezze de nem aakrom h hivjon egy jó darabig.

162. makrai.lilla (válaszként erre: 150. - Torde)
2009. máj. 12. 14:57
ja az nálunk is jó meg minden,de ez valóban kevés (sex)
161. torde (válaszként erre: 159. - Elfelejtett jelszó)
2009. máj. 12. 10:57

imádom Szécsi Palit, hajjaj ,de hányszor hallgattam ezt a számot!

Ha viszont úgy érzed, akkor módszert kell váltani, elemezd végig mikor mire , hogy reagál, nekem nagoyn bejött az édeskedés, mármint a probléma édesded felvezetése:)

2009. máj. 12. 10:51
nekem a társaság segített
159. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 157. - Torde)
2009. máj. 12. 10:51
Igen, így van. Ez is azt mutatja hogy valahogy igy van ahogy írtam. A tesi közelség az ami összetart egy kapcsolatot. Én nem is értem hogyan tud valaki távkapcsolatban érni. " A távolság,olyan mint a szél. A kis tüzeket eloltja, a nagyokat lángra lobbantja" Hát a miénk kicsi, mert ezt eloltaná :(
2009. máj. 12. 10:47
úgyértem a tevékenység közben is nevetünk, vicceket is szoktunk mesélni egymásnak, meg úgy általában hogy mi történt velünk. Érdekes, hogy az ember ilyenkor olyat is elmond amit máskor nem, valahogy jobban megnyílik a másik felé és őszintébbek, bensőségesek a beszélgetések. Összekötjük a kellemeset a hasznossal. Párkapcsolati terápiának is felfogható és még kellemes is. Szerintem az az igazén rossz kapcsolat ahol már az ágyban is ridegség van. Én úgy érzem a mi helyzetünk még menthető. Persze ezt akarjuk mindketten de valahogy amikor tenni is kéne érte akkor egyből megcsappan a lelkesedés mert csak beszélni könnyű.
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook