Ti hányszor beszéltek anyukátokkal egy nap? (beszélgetés)
azt nehezen hiszem el, hogy napi 4-5 óra alvás hosszú távon nem csinálja ki a szervezetet, nem lesz sokkal rosszabb a koncentráló képességed, a kedved, türelmed, erőd, a külsődről nem is beszélve :) szerintem magad miatt is többet kéne aludnod, biztos többet is bírnál erővel minden téren
Én 6 órát alszom,és ennyi.Nem biztos hogy elég,de ennyi jut :)
Ki alszik 7-8 órát? 7 óra egy egészséges felnőtt alvásigénye, a teste, lelke regenerálódása érdekében. kb. 9-10 óra megfeszített szellemi munka és másfél óra sport után ennyi szükséges, az egészség érdekében.
Én alszom 7 órát :)
Amikor dolgoztam,a napi 17,5 óra meló után is át tudtam menni beszélgetni,igaz,akkor szemben laktunk egymással.
Azt meg nem tudom,ki alszik 7-8 órát!:-)
Így,hogy itthon vagyok a 2 gyerekkel is csak 4-5 óra marad alvásra.
ezt én sem értem, de a napi több órás telefonálgatást sem :) és nemcsak az idő miatt, napi többször vagy több órákat mégis miről beszélnek, recepteket cserélnek, vagy mi történt az alatt a pár óra alatt, míg nem beszéltek, és meg kell vitatni? :) mert egy jó pletyi mindenkinek kijár, na de napi több órában, munka, gyerek, család, bevásárlás, utazás, főzés és egyebek mellett?
Fél 3 körül érek haza, vagy 3 körül, attól függ hogy megyek-e még valahova, és mivel a férjem állandó délutánban dolgozik, ilyenkor nekilátok főzni, takarítani, stb.
Anyum is ráér csevegni kb. 6-ig, szóval amíg a teendőinket végezzük, beszélgetünk.
Ja és még nincs gyermekünk.
7-8 óra alvás? ezt a lixust kérem.. 4-5 óra és kész. sokkal több időd lesz. a sport meg felesleges, ha annyit dolgozol úgysincs erő már rá.. tádámm.. csináltam neked plusz 6 órát. Nincs mit :D
Nem mindenkinek lakik messze az anyukája.Nekem pl.szerencsére itt lakik a szomszédban,és amúgy meg itthon dolgozom :)Na,telefonálni azt viszont nem szoktam :)Arra nincs szükség :)
anyuval lakok, van rá időm :D
Amikor én hazaérek, akkor már a családdal foglalkozom, mert fél nyolckor nem állok neki fél kilencig-fél tízig csevegni telefonon. Nem jutna idő idő a házasságomra sem... Ezek szerint te sokkal valamikor délután már végzel is a munkával.
Igen, 8-10 óra munka, 7-8 óra alvás, 1-2 óra sport (utazással, akinek így), készülődés plusz egy óra, ez már 20 óra. Ha az ember házas, foglalkozik a férjével vagy programot csinál, ha gyereke van, vele sem árt eltölteni némi időt, és máris letelt a 24 óra és még nem főztél egy kávét sem, nemhogy ételt, amit megeszel, nem volt hobbi, semmi.
Ezért kérdezem: hogy van idő napi látogatásra, ami utazással együtt legalább 2 óra?
Miért ne dolgoznánk/dolgoznának? A nap 24 órából áll, ebböl 8-10 óra munka, marad még pár óra. Valahogy csak -csak belefér a telefonálás/látogatás.:)
Én például akkor beszélgetek Anyummal 1-2 órát, mikor munka után hazaérek, és nekilátok főzni, takarítani, mosni, stb.
Akik itt írják, hogy naponta összejárogatnak meg telefonálgatnak a szüleikhez/szüleikkel, azok nem dolgoznak, hogy a napi látogatásra ráérnek?
Naponta 1x minimum. És hetente min 1x megyek hozzá. Azt hiszem holnap megyek is és remélem össze futok a testvéremmel is. Ő mindennap megy hozzá mert majdnem egymás mellett laknak. Szóval szoros a családi kötelékeink :)
Naponta kétszer minimum hivjuk egymást de akár többször is. 39 vagyok de attól még az ő "kislánya" vagyok és ő az édesanyám. Nem teher, sőt! Nem tudnám elképzelni, hogy lenne olyan nap amikor nem beszélek vele. Remélem még sok sok évig igy lesz.
A feltett kérdésre a válaszom, naponta felhívom teleonon, és heti 1-2 alkalommal el is megyek hozzá. Bevásárolok, csekket fizetek be ha kell stb...
nálunk nagyon változó. van hogy két hetig se beszélünk (elutazik...) És van hogy naponta többször, telón személyesen midnenhogy. Szóval össze vissza.
NAPONTA 4-5 alkalommal?! Meg is vadulnék. Mikor dolgoznék, ha folyton hívogatna?
szerintem ne csinálj ügyet abból, hogy ha éppen nem érsz rá, nem hívod vissza, csak később, mikor van időd beszélgetni :) nem mindenki ér rá naponta több órákat telefonálni, csetelni, az meg pláne nem jó, ha például akkor hív, mikor a gyerek átrendezi a konyhát, a főnököd nyomul a fejed felett, vagy éppen alattad a férjed ;)
Telefonon általában egyszer. De minden reggel együtt kávézunk és sokszor találkozunk munka után is. Egy házban, de külön lakásban lakunk.
Anyuval élünk,és egész nap beszélgetünk!
Ki tudja meddig engedi a sors.
A szüleimmel élek,számolatlanul sokszor beszélünk egy nap.
22 ezer km-re lakok a szüleimtől, és bizony csak nagyon ritkán hallom a hangjukat, volt már, hogy 3 hónap is eltelt így. FB-on üziket gyakran írnak, levelezgetünk, képeslapozgatunk, de ezek nekem nem az igaziak, és a Skype itt Ausztráliában egy rakás sz@r! De úgy érzem ez se nagyon izgatja őket, amúgy meg rettenetesen anyagiasok, a kevesebb telefonszámla fontosabb nekik nálam...
Tavaly az apám vakbélgyulladás miatt majdnem meghalt, és még ekkor se volt képes felhívni az anyám! Azt is csak a "Fészbukon" tudhattam meg!
Hát, sajnos nekem csak ez az abnormális bánásmód jutott!
100 szor is felhivnám ha lehetne......de 29 éve sajnos nem tudom...
3800 km re lakunk! Hetente 2-4 alkalommal beszélünk! De pl skypeon egy órát is legalább!
Kb. 15 percre lakunk egymástól és naponta 3-4 alkalommal beszélünk telefonon (10-40 percet),hetente 2-3szor pedig találkozunk.
Naponta egyszer telefonon, mert messze lakunk egymástól. Van, amikor csak öt percet és van amikor egy órát is, attól függ, mennyi minden történik :)
További ajánlott fórumok: