Ti felvennétek bikinit, ha lapos edzett, de striás lenne a hasatok? (beszélgetés)
Most nem azért, de akkor ilyen alapon minden bőrhibájára legyen büszke az ember? Mármint ha a striát a gyerekek ajándékának tekintjük, akkor a csúnya szőrős anyajegyeket meg az anya ajándékának, mégsem mondanám "ajándéknak"...
Ettől függetlenül felvenném a bikinit, mert 1-2 csík nem rosszabb, mint 20-30 kiló lógó zsír stb.
Bikini igazán a modellalakú nőkön mutat jól...pl. Sarka Kata,Voksán Virág,Kelemen Anna,stb...
Nem laposra is felveszem :)
eleg baj hogy ezen gondolksz inkabb nez ra az egezseges gyerekedre es orvendjel hogy van aki miatt csikos a hasad es igen is buszke vagyok a csikjaimra hiszen a gyerekeimtol kaptam ajandekba :)
Eleg sok furdozo felvesz bikinit akarmilyen alakra, striara stb, szval amiben jol erzed magad:)
Biztos, hogy felvennék! :) És striák ide vagy oda, igen sokan irigyelnek ám egy edzett, lapos hasat! ;) Szóval legyél csak rá nagyon büszke!!!
Waze! Én még a nemlaposnemedzett, csíkoslógósdeformált hasamra is felveszem! Magamnak veszem fel, nem a környezetemnek!
*stiria nelkul sem vennek fel bikinit*az egyreszes nekem elegansabb*
Teljesen egyetértek a Pms1 által írottakkal. Én is csak kétrészesben érzem jól magam, így azt veszem fel, bár már zsenge ifju sem vagyok és felesleg is van a hasamon. Csak úszáshoz (csak leúszom a távot és megyek haza esetben)hordok úszódresszt.
Még jó hogy, ilyen hasit nem szabad elrejteni! :)
Még jó! Szerintem egy 120 kilós embernek is joga van szórakozni, max. arra kérném, ne vegyen tangabugyit!
En eleg gatlasos vagyok, tavaly meg nem vettem fel. Akkor 1 eves volt a kisebbik fiam, es a csikok eleg erosek. Nemsokara tervezunk menni furdobe. Meg van mit edzeni, de egesz jol nez ki a hasam, nem kocka, de latszik a kozepen a bemelyedese es 2 oldalt is. Csak azert irtam ki ezt a kerdest, hogy batoritast kapjak, hogy ez igy nem ciki, mert hiaba szugeralom magam, jobban megnyugtat amit mas mond. Igen, buszke lehetek, hogy anya vagyok.
Persze. Nem azért szenvedtem/szenvedek a lapos hasért, hogy rejtegessem! :)
Nekem nem a hasam hanem a csípőm oldalt és lefelé a combom az. Elég rendesen. 12-13 éves korom óta 'viselem' így nem kérdés hogy zavar-e. Nem :-)
Csak bikinit hordok strandon, abban érzem jól magam. Még akkor is, ha van a hasamon felesleg :)
Mázlim van, striám nincs, de szerintem az se zavarna. Akinek nem tetszik ne nézze.
Simán.
Kétrészesben nem csak az mászkál, aki tökéletes minden olyan részen, ami látszik.
Ha zavar, az más kérdés. Vannak nagyon sexis egy részesek is.
Szerintem azonban ha vki a hasadra néz nem az fog az eszébe jutni, hogy Úúú, de gáz, vannak csíkjai.
Hanem az, hogy, Úúúú, de jó neki! Milyen klasz a hasa! :-)
Igen! Remélem, nyárra nekem is felmerül ez a dilemma:) moondaemonnal értek egyet!
Mit foglalkozol vele, hogy más mit venne fel, az érdekeljen, hogy miben érzed jól magad!
Ha te abban érzed jól magad, akkor vedd fel :)
Simán. Bárcsak nekem is csak ennyi lenne a bajom vele :)
Hááát! Nehéz kérdés:)
Dehogy az! Már hogy ne vennék fel! Csak olyat veszek fel. És még büszke is vagyok a striákra, mert ebből nagy százalékban az jön le, hogy anya vagyok. Arra viszont büszke vagyok.
Így kicsit jobb?:)
Nekem nem strias, így nem tudom. Figyú, messze van még a nyár! Dermarollerezd, attól állítólag nagyon szépen elhalványul! :)
Ti felvennetek bikinit, ha lapos edzett, de strias lenne a hasatok?
További ajánlott fórumok: