Ti elmondanátok a férjeteknek vagy nem? (tudásbázis)
Attól függ, hogy miről akarod tájékoztatni. Nem mindegy, hogy atomfizikáról, vagy intim dolgokról beszélgetsz valakivel.
Előbbit, ha elmondod, abból gond nem lehet, ha a nemi életeteket osztottad meg egy harmadik féllel, gondolom, nem fogja megveregetni a vállad, hogy: -Büszke vagyok rád bébi, csak így tovább!
Mit vársz ettől, ha közlöd vele?
Mit vársz magától a fórumtól, ha többen azt mondják, igen, akkor elmondod, ha nem akkor meg, nem?
Ha nyitok egy új profilt közösségi oldalon.. az már gyanús.
Ha beszélgetek valakivel és bűntudatom van, az is gyanús. Nyilvàn nem az időjárás és receptek a téma.
Az, hogy tetszik neked vki más vagy vmiért bejön, sztem nem probléma. Ha tudod ezt bizonyos keretek között tartani. Illetve akarod-e.
És a fő kérdés: milyen kapcsolatot szeretnél a férjeddel? Milyen legyen köztetek a viszony? Hogyan viselkedjen veled/ gyerekkel? És szerinted neked hogyan kell(ene) viselkedned egy harmónikus kapcsolatban?
Nem lehet elvárni valakitől, hogy számunkra tökéletes társ legyen, mikor mi sem vagyunk azok az ő szemében..
Nade kérlek, Babóca! Most direkt visszanéztem, én magam kérdeztem azt tőled 10. 15-én a másik fórumban, hogy van-e közös gyereketek. Te erre azt válaszoltad, hogy "nincs miért".
A férjed előző kapcsolatából való gyerekkel voltak csak a gondjaid, aki ugyebár nem hajlandó nálatok aludni.
Most akkor mégis előkerült egy közös gyerek is. Rendben van, Babóca. Vagy nincs? Gurujka mondhatta jól, hogy itt nem stimmel valami... :-)
Megvitathatnánk ugyan azt is, hogy miért nem hajlandó egy nagyon várt közös gyerekkel a férj foglalkozni, de én őszintén szólva veled kapcsolatban egy kicsit elbizonytalanodtam. Nyugtass meg, kérlek... :-)
Babóca, mit jelent az a "mostanában"? Van itt a hoxán két másik főrum is amit te nyitottál a házasságod ilyen-olyan problémáiról, de egyikben sem volt arról szó, hogy a férjeddel való kapcsolat szerinted nagyon megromlott.
Mi történt? Hirtelen megvilágosodtál, hogy te egy rossz kapcsolatban élsz?
Tényleg, miről beszélgettél azon a nem hoxás közösségi oldalon? Erre kerestél megoldást? És az lett belőle, hogy egy baráti jószándékkal telt pasival kezdtél chatelni? Babóca, ez a házaságodon egyáltalán nem biztos, hogy segíteni fog. Inkább már kicsit kifelé vezet. Ha tényleg szereted még a férjedet, vigyázz az elmondással. A számodra váratlanul is reagálhat. A jelek szerint nem épp beton biztos alapokon áll amúgy sem a házasságod.
Elmondhatnád, ha kiegyensúlyozott lenne a kapcsolatotok - de nem az.
Mi az oka, hogy 5 év után "nagyon megromlott" a kapcsolatotok?
Gondolom azért nem tiltakoztál kézzel lábbal, mert ha így történt volna, most nem lenne min törni a fejedet...
Mivel írtad, hogy nem vagytok túl jóban mostanság a férjeddel, én nem öntenék még több olajat a tűzre. Hallgatnék, mint szar a fűben, és ha valóban lelkiismeret furdalást okoz ez a időnkénti beszélgetés, szépen építsd le.
További ajánlott fórumok:
- Valakinek úgy elmondanám...
- Egy 7 éves gyereknek elmondanád, hogy a szülei elváltak?
- Kiveszik a visszereimet a lábszáramból ha valakinek már volt ilyen elmondaná a tapasztalatait?
- A magánéletem tabu. De, ha jól megfizetnék, elmondanám.
- Ha megtudnátok, hogy a barátnőtök igazi apja más, mint aki felnevelte, elmondanátok?
- Plátói szerelemben szenvedek már egy éve és nagyon tanácstalan vagyok. Elmondanád a véleményedet a helyzetemről? Te mit tennél?