Tetovált csajok ide! (beszélgetés)
Szia!
A lábadon lévőért oda vagyok, szerintem gyönyörű, imádom ezt a stílust! :D
Ja és annak idejé a kisördögöt akartam elsőre, de nem lett belőle semmi, azt csak akkor fogom megcsináltatni ha anyu is felvarratja magára! :D
Halihó!!!Nekem 3 van....az elsőt 18 évesen csináltattam, és nem bántam meg sőt,még haza sem értem már hívtam a tetoválószalont,hogy mikor mehetek legközelebb...:-))) aztán csináltattam 1et a bokámra és egy másikat a derekamra....
Ja,meg van egy szépségpöttyöm is a szám felett....akkor végül is nem 3,hanem 4!!Kemény matekkal!!:D
Szia!
Nagyon jók.A lábadon lévő különösen tetszik!
Nekem van egy konkrét elképzelésem,ami valamit szimbolizálna az életemből.Gondolom meg is tervezik?
Neked mennyire fájt?Gyorsan begyógyult?
Szia!
Én teljesen megvagyok velük elégedve,egyiket sem bántam meg a legrégebbi már 7 éves.
Az R betűt Én állitottam össze,hogy legyen mellette ami a szeretetet is szinbolizálja a lábamon lévő:a neten szerettem bele,a másik kettőt pedig elhatároztam hogy csináltatok,elmentem szalonba és ott választottam ki ugy hogy ami közel áll hozzám,ami engem szinbolizál.(egyébként a többi is)
Sziasztok!
Nekem még nincs,de szeretnék.Kíváncsi lennék a véleményetekre.Meg vagytok elégedve vele?Hogyan választottátok ki,hogy ki csinálja?
Igen.
A fülem mögött van a kínai horoszkópom.A jobb lapockámon egy nonfiguratív.A bal vállamon Füles a micimackóból.És ha megszületik a fiam akkor az ő képe is rám kerül valahová ahol legkevésbé változik a bőr az évek alatt.
Sziasztok!
Csatlakoznék,nekem is van 4(kép az adatlapomon),szeretem őket nagyon :)
Én is szeretnék a bokámra de még nem döntöttem hogy mit ezért húzom halasztom.
Amit szeretnék az nem nőies.
Nekem is van a jobb bokámon egy nonfiguratív. Olyan 5 éve csináltattam. Fura, mert mindig elfelejtem, h van tetkóm, ha lenézek a lábamra, néha meglepődök, h az ott mi :)
Utána akartam még egyet, sztem ez ált-ban mindenkinél így van, de szerencsére megálltam.
Már nem is csináltatnék sehova sem többet.
Nonfigratív:)
Amszerdamban jártunk és ott egy hírtelen ötlet volt....
További ajánlott fórumok:
- Te is elnéző mosollyal viszonyulsz a tetovált emberekhez?
- Tetoválók és tetovált lányok tapasztalatai...
- 16 éves lány titokban tetováltatott. Felelősségre vonható a tetováló ha nem volt szülői bele egyezés?
- Gyerekmentesek, vegánok, tetováltak - Miért ők szúrják az emberek szemét?
- Tarkóra tényleg veszélyes tetováltatni?
- A szőkék miért fekete szemöldököt tetováltatnak?