Testsúlycsökkentő teák (beszélgetés)
Szia!
Örülj neki!!:)
Legalább megmaradtak a szervezeted számára oly fontos dolgok!
A csalán tea szerintem egy jó dolog!!!
Szia
Ne vard meg , hogy a szervezeted raalljon mert egy ido utan nem lesz hatasa egy hetem maximum 3-szor hasznald mert a meregteleniteshez ez is csak egy manko igyal tomenytelen mennyisegben szensavmentes asvanyvizet es gyumit egyel egy hetig.De viszonyt meg meregtelenitesz ne egyel-igyal:kavet,teat,cukros uditot,gyumolcslevet,fuszeres eteleket,hust ,ne dohanyoz stb...
Meregtelenitest csinalhatsz minden 2-3honapban 1heteset es meglatod hatasosabb mint a mindenfele teak es ezt meg kiegeszited 3szem szuztea kapszulaval meg tokeletesebb ,de a mindennapos kapszula szedes nem pont celszeru.
Szia!
Biztosan fogyni fogsz a szűzteával!!!
Folyamatos hasmenést okoz, ezáltal gyorsan kiürül a béltartalom, rengeteg vizet kihajt a szervezetből. Ez kb.:4-7 kg! De ez nem zsír. A további fogyás azzal érhető el, hogy nem szívódik fel a tápanyag a gyors kiürülés miatt.
Ennek következményei:
-lelassul az anyagcsere
-kiürül a szervezet ásványianyag és vitaminrakrára
-nem szívódnak fel egyéb vitaminok és ásvanyianyagok
-a szervezet működéséhez fontos, de csak kívülről bevihető enzimek is kiürülnek
-elkezdődik a szervezet fehérjeleépítése az izomzatból
-az igénybevett végbélen aranyerek jöhetnek elő
Ezek a legfőbb következmények de még számos más következmény felsorolható lenne!!!
Megjegyzendő még, hogy mindenféle hashajtó hatású készítményhez egy idő után hozzászokik a szervezet és egyre kissebb hatást fejt ki.
jjhmarta
Nem szeretnelek elkeseriteni de egy teatol nem fogsz lefogyni a szuztea is arra jo,hogy ha dietazol az meg kevesebb kaloria bevitelel jar es a szervezet elkezd raktarozni de altalaban ilyenkor a dieta elejen lelassul az anyagcsere is es meregtelenito,salaktalanito hatasa van de a dieta melett nem art tornazni sem mert az is felgyorsitja az anyagcseredet es ha netan elered a szamodra idealis testsulyt akkor nem fogod visszaszedni a leadott kilokat sem de ennek is ara van tornazni kell akkor is ha mar nem dietazol es ha szerencsed van a dieta utan nem lesz borfelesleged magyarul nem fog logni a borod ezert elengedhetetlen a torna.
Sziasztok!
Én úgy hallottam, hogy a cseresznye tea fogyasztó hatású.Tud valaki erről?
én most kezdtem a szűz tea fogyasztását és a salakralanitó teát is iszom naponta 2x.
Ezenkívül kedvelem a zöld teát és a bodza teát is ezeket alkalom adtán iszom, a párom a kamilla teát mézzel issza télen.
Kiváncsi vagyok fogok-e fogyni a szűz teától?????
Sziasztok!
Én a szűz teával 3 hónap alatt- igaz oda figyeltem, hogy mit eszek, tehát kenyér szinte semmi, sok főzelék, párolt, hús, súlt natúr szelet stb.- 18 kg-ot fogytam. most olvasom, hogy akkor nem okoz görcsöt ha kevés ideig áztatod. ezt jó lett volna, ha beleírják a dobozba sok kellemetlen perctől megkíméltek volna. De nekem, csak napi egyszer volt görcsös futásom, utánna teljesen normális volt.
Most újra iszom a teát, és érdekes módon, mintha tudtam volna csak pár percig áztattam és nincs görcs, se hasmenés, henem napi 5-6 kisebb cselekedet+ víz hajtás.
Én nagyon szeretek, jókat lehet olvasni, és addig sem kell tanulnom. A barátnőm közölte tegnap, hogy análfixált vagyok..jókat röhögtünk. :DDDDDDDDD
A komoly része: én szűztea kapszulát szedek egy hete. És 2 napja iylen kekszet is eszek néhányat. A görcsa msáodik éjszaka volt, akkor az nem tetszett, de azóta se görcs, se különösebb hasmenés. Ha jobban befalok, akkor utána egy fél órával irány a kló, de semmi durva. Görcs meg semmi. De túlzásba vinni nem szabad - iylet, hogy 2 filterből, hosszú áztatás után, ejjnye, nem is csodálom az eredményt. :)))
Egy doktornő ismerősöm járt így a natúr varázzsal. Rajta is jót röhögtünk - úgy volt vele, hogy neki ugyan tuti kevés lesz, amennyi rá van írva, megduplázta az adagot...aztán éjjel arra ébredt, hogy összefosta az ágyat. :)))) másnap, mikor mesélte, majd felborultunk a nevetéstől. :)))) Azóta rendesen viselkedik ő is. :)))
ERIKPIPI!
Teljesen igazad van! Csak víz és hashajtók ezek a teák. Én most hogy kevesebbet eszek szoktam időnként szűztea kapszulát bevenni. Nagyon hatásos, de ezt sem lehet örökké szedni.
És senki nem szeret egész nap a WC-n ülni. Nem?
Sziasztok!Nem tudom hallottatok e MATE teáról?
Én azt iszogatom,sokszor 2 litert is naponta.Kesernyés ize van,de meg lehet szokni,viszont csökkenti az étvágyat,jobban telít mint a többi tea.
Anti -adipósist is szoktam inni esténként,azt is nagyon jó,méregtelenítéskor főleg.Szépít ,fiatalít...kell ennél több?!:D)
Sziasztok
szerintetek a terhesség alatt nem árt a vízhajtás?
36.hetes vagyok és sokat híztam ezért sok zöld teát,csalán teát iszom +még a zeller és a petrezselyem
Sziasztok!
Én Ginseng Slim teát iszok.Ez is mályva jellegű.Hasmars nincs viszont sűrűbben járok pisilni.
A kúra az legalább 4 hét. A mályvateától (meg akár a többitől is) akkor vannak görcseid, ha túl sokáig hagyod ázni. Ezt ki kell kísérletezned, hogy neked mi a jó (általában, ha halvány színű, akkor nem görcsölsz tőle).
Elvileg a mályvát napi egyszer este, lefekvés előtt kell fogyasztani.
Sziasztok!
En filteres zold teat ittam egy par napig,eddig azt olvastam rola,hogy fogyaszt,hat nem tudom,nalam forditva mukodik,az biztos.
Nincs hasmenesem,surun jarok wc-re,az etvagyam megnott.
Szerintetek ez termeszetes,igy kell lennie,vagy csak az en szervezetem reagal igy?
Most abba hagytam a zold tea ivast,ujra nekialltam tornazni...
További ajánlott fórumok:
- Ivott már valaki Testsúlycsökkentő Mályvateát? Mi a tapasztalatotok? Milyen adagban ittátok?
- Dr. Chen ZERO Fat testsúlycsökkentő kapszula vélemények
- Tarthat-e valaki erre vonatkozó képzettség nélkül testsúlycsökkentő fogalkozásokat, aerobic-órákat, amikért pénzt fogad el?
- Tapasztalatok az ételszállító cégek diétás, testsúlycsökkentő ételeiről.
- Premium Regular testsúlycsökkentő italpor pontos összetétele?
- Hallott már valaki Lipotropic Fat Burner nevű természetes testsúlycsökkentőről?