Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Testsúlycsökkentő teák fórum

Testsúlycsökkentő teák (beszélgetés)

1 2 3
56. 00dd2f3d94 (válaszként erre: 4. - Moxy)
2007. júl. 25. 10:45
Én azért nem csodálkoznék azon, hogy görcseid voltak, ha előtte nem is ittál ilyen teákat, és az első adandó alkalommal sokáig áztatod a filtert, ráadásul nem is egyet.
55. Ericii
2007. jún. 14. 15:25
Sziasztok mi a véleményetek a reduce fat fast rol???
54. Betty24 (válaszként erre: 51. - Lill)
2007. jún. 13. 17:32

Szia!

Örülj neki!!:)

Legalább megmaradtak a szervezeted számára oly fontos dolgok!

A csalán tea szerintem egy jó dolog!!!

2007. jún. 12. 17:56

Szia

Ne vard meg , hogy a szervezeted raalljon mert egy ido utan nem lesz hatasa egy hetem maximum 3-szor hasznald mert a meregteleniteshez ez is csak egy manko igyal tomenytelen mennyisegben szensavmentes asvanyvizet es gyumit egyel egy hetig.De viszonyt meg meregtelenitesz ne egyel-igyal:kavet,teat,cukros uditot,gyumolcslevet,fuszeres eteleket,hust ,ne dohanyoz stb...

Meregtelenitest csinalhatsz minden 2-3honapban 1heteset es meglatod hatasosabb mint a mindenfele teak es ezt meg kiegeszited 3szem szuztea kapszulaval meg tokeletesebb ,de a mindennapos kapszula szedes nem pont celszeru.

2007. jún. 12. 09:03
Sziasztok! Én 3 napja szedem a szűzteát kapszulában. Méregtelenítést reméltem tőle, azért kezdtem el. Esténként veszek be belőle 1 szemet, de egy korty víztől is rohannom kell a mellékhelyiségbe tőle. Szerintetek ez fog változni, ha a szervezetem "megbarátkozik" vele?
51. lill (válaszként erre: 49. - Betty24)
2007. jún. 11. 20:07
nekem speciel a szűztea egyáltalán nem hatott, olyan volt mintha sima zöld teát innék. viszont a csalántea nagyon jó, nem a filteres - méregtelenit!
2007. jún. 11. 19:49
kendermag,alma,csicsóka,gyümölcs kivonat.Folyamatos fogyás,nem drasztikus.
49. Betty24 (válaszként erre: 46. - Jjhmarta)
2007. jún. 11. 19:45

Szia!

Biztosan fogyni fogsz a szűzteával!!!

Folyamatos hasmenést okoz, ezáltal gyorsan kiürül a béltartalom, rengeteg vizet kihajt a szervezetből. Ez kb.:4-7 kg! De ez nem zsír. A további fogyás azzal érhető el, hogy nem szívódik fel a tápanyag a gyors kiürülés miatt.

Ennek következményei:

-lelassul az anyagcsere

-kiürül a szervezet ásványianyag és vitaminrakrára

-nem szívódnak fel egyéb vitaminok és ásvanyianyagok

-a szervezet működéséhez fontos, de csak kívülről bevihető enzimek is kiürülnek

-elkezdődik a szervezet fehérjeleépítése az izomzatból

-az igénybevett végbélen aranyerek jöhetnek elő

Ezek a legfőbb következmények de még számos más következmény felsorolható lenne!!!

Megjegyzendő még, hogy mindenféle hashajtó hatású készítményhez egy idő után hozzászokik a szervezet és egyre kissebb hatást fejt ki.

2007. jún. 10. 14:37

jjhmarta

Nem szeretnelek elkeseriteni de egy teatol nem fogsz lefogyni a szuztea is arra jo,hogy ha dietazol az meg kevesebb kaloria bevitelel jar es a szervezet elkezd raktarozni de altalaban ilyenkor a dieta elejen lelassul az anyagcsere is es meregtelenito,salaktalanito hatasa van de a dieta melett nem art tornazni sem mert az is felgyorsitja az anyagcseredet es ha netan elered a szamodra idealis testsulyt akkor nem fogod visszaszedni a leadott kilokat sem de ennek is ara van tornazni kell akkor is ha mar nem dietazol es ha szerencsed van a dieta utan nem lesz borfelesleged magyarul nem fog logni a borod ezert elengedhetetlen a torna.

2007. jún. 10. 09:12

Sziasztok!

Én úgy hallottam, hogy a cseresznye tea fogyasztó hatású.Tud valaki erről?

2007. jún. 7. 19:55

én most kezdtem a szűz tea fogyasztását és a salakralanitó teát is iszom naponta 2x.

Ezenkívül kedvelem a zöld teát és a bodza teát is ezeket alkalom adtán iszom, a párom a kamilla teát mézzel issza télen.

Kiváncsi vagyok fogok-e fogyni a szűz teától?????

45. tina68
2007. jún. 2. 11:43

Sziasztok!

Én a szűz teával 3 hónap alatt- igaz oda figyeltem, hogy mit eszek, tehát kenyér szinte semmi, sok főzelék, párolt, hús, súlt natúr szelet stb.- 18 kg-ot fogytam. most olvasom, hogy akkor nem okoz görcsöt ha kevés ideig áztatod. ezt jó lett volna, ha beleírják a dobozba sok kellemetlen perctől megkíméltek volna. De nekem, csak napi egyszer volt görcsös futásom, utánna teljesen normális volt.

Most újra iszom a teát, és érdekes módon, mintha tudtam volna csak pár percig áztattam és nincs görcs, se hasmenés, henem napi 5-6 kisebb cselekedet+ víz hajtás.

44. szika (válaszként erre: 43. - Gatola)
2007. máj. 4. 19:25

Én nagyon szeretek, jókat lehet olvasni, és addig sem kell tanulnom. A barátnőm közölte tegnap, hogy análfixált vagyok..jókat röhögtünk. :DDDDDDDDD

A komoly része: én szűztea kapszulát szedek egy hete. És 2 napja iylen kekszet is eszek néhányat. A görcsa msáodik éjszaka volt, akkor az nem tetszett, de azóta se görcs, se különösebb hasmenés. Ha jobban befalok, akkor utána egy fél órával irány a kló, de semmi durva. Görcs meg semmi. De túlzásba vinni nem szabad - iylet, hogy 2 filterből, hosszú áztatás után, ejjnye, nem is csodálom az eredményt. :)))

Egy doktornő ismerősöm járt így a natúr varázzsal. Rajta is jót röhögtünk - úgy volt vele, hogy neki ugyan tuti kevés lesz, amennyi rá van írva, megduplázta az adagot...aztán éjjel arra ébredt, hogy összefosta az ágyat. :)))) másnap, mikor mesélte, majd felborultunk a nevetéstől. :)))) Azóta rendesen viselkedik ő is. :)))

43. Gatola (válaszként erre: 41. - Erikpipi)
2007. máj. 4. 19:11

ERIKPIPI!

Teljesen igazad van! Csak víz és hashajtók ezek a teák. Én most hogy kevesebbet eszek szoktam időnként szűztea kapszulát bevenni. Nagyon hatásos, de ezt sem lehet örökké szedni.

És senki nem szeret egész nap a WC-n ülni. Nem?

2007. máj. 4. 12:15
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Hol lehet Java teát kapni? Már keresem egy ideje, de még nem akadtam rá... Előre is köszi
2007. máj. 3. 13:00
Szerintem nem fogyasztanak ezek a teák, max vagy vízhajtó, vagy hashajtó van bennük. Inkább az lehet, hogy amikor elkezded inni, azt hiszed hogy fogyaszt és jobban odafigyelsz mit és mennyit eszel. Ha meg így van, akkor tök fölösleges drága teákat megvenni egy sima is elég, hisz csak valamiféle kiegészítést (mankót)jelent, a fogyás pedig a kevesebb kalóriabeviteltől van. Nem?
40. mónii
2007. máj. 2. 23:46
Sziasztok olvastam a hozzászolásokat a teákról.Én csak az én tapasztalatomat tudom elmesélni.ÉN 8-hónapja hagytam abba a szóptatást a 3-gyermekemnél,utána elkeztem inni a mályvatea+kapszulát.Így lehet venni a gyógyszertárban.A tapasztalatom hogy semmit nem fogytam tőle a 6-hónap alatt.Csak úgy sikerült fogynom hogy nem ettem semmit csak ittam,most ez nem volt olyan sikeres mint régen az 1-sö gyermekem után ott 14-kg-ot fogytam 6-hét alatt utána szép lassan elkeztem enni és nem jött vissza semmi söt még ment le 3-kg.Na most ezt megint megcsináltam a 3-dik gyermekem után hát 3-hónap alatt ment le 14-kg.Nekem a mályva tea csak arra volt jó hogy mikor elkeztem újból enni kipúcolt.reggel bevetem 1 kapszulát este meg lefekvés előtt megitam a teát.Mindenkinek másképp hat.Most a java teát halottam hogy nagyon jó zsírégető és szerintem kiis próbálom.
2007. ápr. 12. 09:42
Nekem a Pu Ehr tea jött be. Szerintem használ. De nem érdemes méregdrága változatot venni. A tescoban 150 Ft, én is ezt ittam. Ennyi pénzért érdemes kipróbálni!
2007. ápr. 12. 08:39

Sziasztok!Nem tudom hallottatok e MATE teáról?

Én azt iszogatom,sokszor 2 litert is naponta.Kesernyés ize van,de meg lehet szokni,viszont csökkenti az étvágyat,jobban telít mint a többi tea.

Anti -adipósist is szoktam inni esténként,azt is nagyon jó,méregtelenítéskor főleg.Szépít ,fiatalít...kell ennél több?!:D)

37. Fiona (válaszként erre: 36. - Knelli)
2007. ápr. 12. 08:25
Szia! Szerintem inkább az orvosodat kérdezd meg. A gyógyteákra rá van írva, hogy kinek nem javallott. Általában kismamák és szoptatós anyák ne igyák...
36. knelli
2007. ápr. 11. 16:08

Sziasztok

szerintetek a terhesség alatt nem árt a vízhajtás?

36.hetes vagyok és sokat híztam ezért sok zöld teát,csalán teát iszom +még a zeller és a petrezselyem

2007. márc. 4. 19:10

Sziasztok!

Én Ginseng Slim teát iszok.Ez is mályva jellegű.Hasmars nincs viszont sűrűbben járok pisilni.

34. 7130b15964 (válaszként erre: 30. - Andi079)
2007. febr. 25. 10:03

A kúra az legalább 4 hét. A mályvateától (meg akár a többitől is) akkor vannak görcseid, ha túl sokáig hagyod ázni. Ezt ki kell kísérletezned, hogy neked mi a jó (általában, ha halvány színű, akkor nem görcsölsz tőle).

Elvileg a mályvát napi egyszer este, lefekvés előtt kell fogyasztani.

2007. febr. 25. 02:26
...amik kb semmit sem érnek.:)
32. Rika1 (válaszként erre: 31. - Mami1961)
2007. febr. 25. 01:53
Szia! Én is iszom a szűz teát,de csak azért mert jó hatása van.Ez nem fogyasztó tea,csak annak mondják.Vízhajtó hatása van,és ettól csökkenhet a súly is.Ez mellett, jó ha diétázol is.:))
2007. febr. 19. 07:52
Sziasztok. Én a szűz teát ittam, egy ideig meghajtott, ma már azt sem teszi meg. Fogyás semmi.
30. Andi079 (válaszként erre: 14. - Norahhh)
2007. febr. 10. 17:51
szoasztok. Én is szoktam néha mályvateát inni, de olyan görcseim vannak tőle, hogy nem merem kúraszerűen inni.4 napig ittam folyamatosan de majd belehaltam. Érdemes újra kipróbálnom?És hogy értitek a kúra szót? 2 hétig folyamatosan vagy 3 hétig, vagy 1 dobozzal 1 héten belül? És naponta mennyit kell inni, hogy fogyni lehessen tőle?
2007. febr. 9. 02:47

Sziasztok!

En filteres zold teat ittam egy par napig,eddig azt olvastam rola,hogy fogyaszt,hat nem tudom,nalam forditva mukodik,az biztos.

Nincs hasmenesem,surun jarok wc-re,az etvagyam megnott.

Szerintetek ez termeszetes,igy kell lennie,vagy csak az en szervezetem reagal igy?

Most abba hagytam a zold tea ivast,ujra nekialltam tornazni...

28. 7130b15964 (válaszként erre: 27. - Negerne)
2007. febr. 8. 16:53
A bormenta tea a kávéhoz hasonló hatással is bír, úgyhogy gyorsítja az emésztés, ugyanakkor nagy mennyiségű fogyasztása esetén a férfiak libidóját csökkenti.
2007. febr. 8. 16:46
Hali. A borsmenta az meghülésre van.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook