Terhesen szívni kényszerülök az alattam lakó cigifüstjét (beszélgetés)
Szülj máshová.
Nehogy a szomszédod baxtasd a saját lakásában amiért sokszorozódni kívántál.
Hol dohányozzon az ember ha nem otthon, kényelemben??
Nem dohányzok csak mondom.
Megszoksz vagy megszöksz. A babád csak neked fontos, ő nem fog miatta vigyazban allni. En sem tennem mas kolyke miatt.
Igen, baj van nalam a toronyban, de attol meg egy nagyon szeretheto, nyitott ember vagyok. A kisgyerekes, csecsemos anyukak meg foleg elozekenynek ismernek :P mas nem szokott a szemelyzetbol fertotlenitovel futni a pelenkazogoz (munkaban). Es stadom a helyem a sorban a kasszanal, ha latok egy hisztis gyereket, mikor a masik meg a kocsivan van.
Mi kell, hogy lenyomozz? Az egesz nevem, vagy a TB szamom is?
Nővéremre egyszer azért hívta a szomszédja a rendőrt, mert vasárnap ebédre kloffolta a rántott husinak valót. Mert a szomszédjának hosszú volt a szombati bulika, ezért más ne egyen. Nyilván kimentek a rendőrök, mert ki kell aztán együtt nevettek ezen az egészen.
Amúgy nem hinném, hogy rendőreink fel vannak szerelve ilyen decibel mérővel.
Búg vagy nem is tudom milyen hangot ad ki. Egy idő után tényleg idegesítő 🤣
Én zárt ablak mellett elviselem majd, de nyitottnál nem kellemes.
Neki kell a nyitott ablak, én megadom az akaratát.
Emberek vagyunk, tudnunk kellene együtt élni.
A lakóház bejáratától 5 m-re lett kialakítva a cigiseknek egy rész! Még tető is lett csinálva, hogy ne ázzanak meg. Nyilván az igényes cigis ott van, nem a lakásába nyomja. Olyan bandázások szoktak ott lenni, hogy még jót is tenne neki egy kis szocializálódás.
A mi közvetlen szomszédunk egy öreg házaspár, a néni 78 a bácsi 91 bár nem mondani meg róluk. A bácsi nem is cigit szív, hanem ezt a szivarkát ami még büdösebb. Ő le tud menni a fiatalokhoz cigizni.
Nem őt akarom megváltoztatni, hanem a helyzetet.
Makacs, egyedül élek, se kutyám, se macskám és senkivel nem állok szóba a lakóházban típusú nő.
Megpróbáltam szépen, nem ment! Ezen nincs mit túlragozni, ettől a probléma még fennáll.
Van klímánk, csak a külső fali klíma hangos valamiért, ezer éves gép. Tavaly nyáron pont a cigis jött fel szólni, hogy zavarja a klíma hangja! Akkor hívtunk szerelőt, valamit mókolt rajta, de sokkal jobb nem lett.
De ezek után nem fog érdekelni, sőt még a túlfolyó csövet is ráállítom a redőnytokjára. Kopogjon neki!
Ha majd a többi szomszéd szól, akkor kikapcsoljuk.
Tényleg nem ellened irányul. De az van, hogy neked nem az a fő problémád hogy ő szenvedélybeteg, mert ugye semmi közöd hozzá, nem tőled kér cigire pénzt. Neked az a problémád, hogy ott élsz, ahol a szenvedélybeteg. Ha az ő szemszögéből vizsgáljuk a dolgot, felteheti a kérdést hogy ő azért mondjon le a dohányzásról mert a felette lakó gyereket vár? Semmi köze hozzá. Különben is számára fontosabb a cigaretta mint a te gyereked. Kinek mi a fontosabb, azért tesz. Ez se ellened irányult. Csak a tények fogalmazódtak meg bennem.
Az van, hogy egy társasházban egymás hegyén-hátán élnek
mindenféle emberek. A feszültség abból ered, hogy senki nem tudja a másik hülyeségét tolerálni, és mindenki megakarja a másikat változtatni. De mindenki ragaszkodik a saját életviteléhez. Akinek nem tetszenek az ilyen körülmények, vagy nem költözik a sűrejébe, vagy ha nem bírja, elmegy onnan. Ez mindig is így volt, és nincs törvény ami beszabályozna úgy minden lakót, hogy az mindenkinek tetszen.
Csak kiváncsacsiságom miatt kérdezem, túl sokba kerűlne egy légkondicionáló?
Mert az sokkal többet javítana a helyzeten. Be tudnád zárni az ablakokat, hűvös lenne, kevés páratartalommal.
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Szerinted jól döntök, ha terhesen is tovább dolgozok?
- Az érzés, amikor munkanélkülire kényszerülsz, s még a...
- Már hajnali 4-kor felébredtem a férjem cigifüstjére. Beállt...
- Mozgásterápia kerekes székbe kényszerült mozgáskorlátozottaknak - Milyen lehetőségek és eszközök merülnek fel a gyógytorna mellett?
- Volt, aki nászutas cistitis miatt fél év esemény utáni antibiotikum szedésre kényszerült? Utána elmúlt?