Terhes vagy sem (beszélgetés)
Szerintem finoman arra utalt, hogy az a beágyazódási vérzés volt.
Az is egy olyan áldott jel, mint a mellfájás, hányinger, kajaundor, stb. Van, akinek van, van, akinek nincs.
Ha 6 napja késik és negatív a tesz, szerintem nem vagy terhes.
Van akinek soha nem áll be 28 napra, sokaknak össze-vissza jön meg. Nekem szülés után beállt 25 napra /hogy szakadna rá az ég! /
Arról nem beszélve hogy anno 28. napon teszteltem erős pozitív volt. Az hogy itt fáj ott fáj, éhes vagy, rosszul vagy! Képzeld én is így vagyok. 3 havonta fájnak a melleim, most annyira majd még őrülök. A derekam örökké le akar szakadni. Fáradt vagyok ezért émelygek, hányingerem van. De nem vagyok terhes!
Nikoletta, ha nem bízol a tesztben menj el vérvételre. De sokkal valószínűbb, hogy nem volt elég vastag a méh nyálkahártyád és ezért volt enyhe a vérzésed. Hormonális problémánál ez előfordulhat.
Sajna itt senki nem tud neked érdemben válaszolni. Nem védekeztetek lehetsz terhes, de hogy az vagy-e .... ? Még egy nőgyógyász sem biztos hogy meg tudná mondani vizsgálat után, így mi az éteren keresztül még kevéssé.
Remélem hamar lesz pozitív teszted ha erre vágysz.
El is röppent egy hónap? Rohan az idő.
Szerintem nem vagy terhes.
Én azt honnan tudjam hogy az mi volt?
Saját testét egy nőnek ismernie kéne már azért ha gyereket akar...
Na most mire észreveszed is hogy terhes vagy, min.4-5 hetes terhességről beszélünk.. késik,tesztelj,negatív,ennyi...nem kell ilyen sok terhes vagyok e fórum,mert ez itt nem online távnőgyógyászat.
Ha pozitiv,egyből doki és megmondja hogyan tovább.
Golyahirt csináltam reggel
. Negatív lett. Korai volt?
Nahát?!
Eltelt egy újabb hónap?
Múlt havi 3 együttléthez képest kicsit soványnak látom a havi 1-et, de ne mondd, hogy savanyú vagyok: 50% az esélye annak, hogy terhes vagy.
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Hogy derült ki, hogy terhes vagy?
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Ha Gyesen/Gyeden lévő kismama terhes lesz, és a Gyes vagy Gyed ideje alatt szül, milyen járulékokban részesül az utolsó szülést követően?
- Nem tudtam, hogy terhes vagyok...