Terhes leszek (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Tündi hogy áll a dolog?
Nekem ma este 18:40-kor lesz ultrahangom...nagyon izgulok hogy minden rendben legyen. Szorítsatok értünk!! :)
Ma reggelre megjött DE! Annyi pozitív,h végre nem erős szinte fekete folyás,hanem 'rendes' vérzés. Idejét nem tudom mikor volt ilyen utoljára. Én progeszteron hiányra gyanakodtam és ezért is megyek hormonvizsgálatra is. A Trimesztert kezdtem el szedni a hónapban,miután elfogyott a femibion 800. Eddig szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban,de van benne valami biztos. Lehet tényleg helyre fog hozni :) peteérésem,tüszőrepedésem minden hónapban van. A férjem spermavizsgálata az átlagnál sokkal jobb. Kiváncsi leszek,h mi lesz majd a vizsgálatok eredménye.
Egyszerre vagyok elkeseredett,de reményteli.
A jónásnap kalkulációhoz itt a link: [link]
Most egyre több cikkben olvasom a valóság alapját.
Sziasztok ! Csatlakozhatok? :)
37 éves vagyok , már van egy 6 éves kisfiam. Ha elmúlik a mensim, belevágunk a második baba projektbe.
Ugyanúgy, mint a fiammal anno, ovu- teszttel, folsavval, cickafark- palástfű teával készülök. Ami most még hozzájött, az a méhpempő, és síkosító gél extra teherbeeséshez.
Szia!
Sajnálom :( és igen...könnyű mondani, hogy az ember ne izgulja túl...persze, főleg amikor a napokat számolja és minden egyes alkalommal figyeli a teste reakcióját. Én 2 nap múlvára nem várom...tegnap-tegnap előtt nagyon görcsölt a hasam és bő átlátszós-fehéres folyásom is volt. Nagyon pozitív vagyok,de én is rettegek...
próbáld meg a jónás naptárt is. Veszíteni valód nincs, esetleg vas+folsav pezagőtabletta. Ártani biztos nem árt. Próbálj kivenni pár nap szabit azokon a napokon s töltődj fel!
No igen, mindenki mondja, hogy ne görcsölj rá, de magamból kiindulva tudom, hogy esélytelen nem rágörcsölni...
Igazándiból a baba úgysem kifejezetten a praktikák gyümölcseként fog érkezni. Szerintem egy adag mázli is kell hozzá, hogy azokon a bizonyos termékeny napokon minden összeálljon.. csak győzze az ember kivárni..
Szabályos amúgy a ciklusod?
Köszi az érdeklődést! jól... illetve hát émelygések egyre sűrűbben vannak és egyre tovább kitartanak.... de amúgy különösebb tünetem nincsen.. köv hét szerdai uhtól félek kicsit mármint inkább attól hogy esetleg rossz hírt kapok vagy valami. na mindegy igyekszem nem gondolni rá.
Közben olvastam, hogy sajnos megjött neked........ :( van valami terved következő termékeny időszakodra? valami praktika amit bevetsz vagy bármi??? plusz tea vagy vitamin vagy gyógyszer bármi? ovu teszt?
Sziasztok!
Újra itt! Sikerült mindent elintéznem, haza is utaztam stb. :)
Tegnap voltam bent munkahelyen hát vegyes érzelmekkel fogadták a hírt... Közvetlen főnököm nem örült és nem is gratulált. Végig azt ecsetelte hogy mennyi rossz dolog történhet és hogy ki van akadva a mai terhességi tesztekre mert azokkal kimutatható olyan terhesség is amiből sosem lesz baba... :D szóval nem örült...
Sziasztok!
Tegnap voltam bent munkahelyen hát vegyes érzelmekkel fogadták a hírt... Közvetlen főnököm nem örült és nem is gratulált. Végig azt ecsetelte hogy mennyi rossz dolog történhet és hogy ki van akadva a mai terhességi tesztekre mert azokkal kimutatható olyan terhesség is amiből sosem lesz baba... :D szóval nem örült...
Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!
További ajánlott fórumok:
- Ha 2 év gyed, 1 év gyes után visszamegyek dolgozni, és újból terhes leszek hamarosan, a gyed mennyi ideig jár az új tv. szerint?
- 2010-ben terhes leszek!!!!!!
- 24 hetes terhes leszek a két ünnep között, ekkora tervezünk pihenést olyan helyen, ahol termál víz van. Veszélyes lehet?
- A két éves fiam bárányhimlős, én pedig 9 hetes terhes leszek de viszont voltam már bárányhimlős. Lehet valami baja ettől a babának?
- Ha nincs meg a folyamatos 1 éves munka viszonyom és terhes leszek, mennyi ellátást fogok kapni szülés után?
- Fogamzásgátló abbahagyása: ugye nem leszek terhes?