Terhes leszek (beszélgetés)
Szia!
Én azzal nem értek egyet, hogy ne szedjünk semmilyen terhesvitamint még a fogantatás előtt. Dr.Czeizler terhesvitamin 1-est szedek most. Az első terhességemkor Gravidát. Az is tökéletes szerintem. És te?
Szia!
Itthon vagyok, a betegtájékoztatóját a predictor early-nek kétszer is átolvastam és sehol nem írja hogy mennyi az annyi ?!...
se a dobozon se a belső csomagoláson se a tájékoztatón...
:(
Bízom benne hogy babás vagy! :) Olvastam a neten, hogy volt akinek 10 nap is eltelt mensi időpontja után mire pozitívat tesztelt.. attól függ mikor volt a nagy találkozása a sejteknek és mikor ágyazódott be... az is lehet hogy volt egy plusz peteérésed a ciklusod vége felé amire nem gondoltál és abból leszel babás :)
Nálam nem tudom mi a helyzet..
elfogyott az ovu tesztem így ma reggel nem tudtam megnézni hogy erősödött e a második csíkom... napközben dolgoztam...
Próbálok figyelni a jelekre de nem tudom hogy mit kéne éreznem... Ami fura és ilyen még tényleg nem volt, hogy a peteérésemtől kezdve végig érzem a méhem-petefészkem.. minden nap vagy szúrkál vagy nyom vagy nyilal vagy puffadtnak érzem a hasam..
Lehet másnak ilyen ha meg akar jönni ... de nekem ilyen még nem volt... a peteérést kb tudtam mert akkor szúrt aznap meg folyásom is volt.... de utána sose semmi... meg mensikor kb nekem nem fáj semmi csak a mensi első napján van egy erőteljesebb görcsölés és kész... 3 nap és vége is van...szóval nem tudom.
Szia Nyűzli!
A Predictor Early-re gondolsz?
Én most írtam be a saját kis "problémámmal", kb 3-4 félét próbáltam az elmúlt héten.
Ez is csalóka, mert a használati utasításban at írja, hogy 25 mlU/ml-től mutatja. Nem is értettem. Olvasd el mi áll a tájékoztatóján, lehet tévedek.
Én inkább ajánlanám a patikákban kapható érzékeny teszteket. És határozottan 10 mlU/ml-t kérj (pl. Medi Preg kb 1100 Ft). Habár nekem ma reggel a 3-4. nap késés után sem mutatott semmit ez sem...
Sziasztok!
Nem tudom kinek mi a tapasztalata és sajnos a saját témakörömben nem találtam fórumot.
Babát tervezünk a férjemmel és úgy néz ki, mintha ebben a hónapban sikerült is volna.
3 napja késik és a hőm sem megy 37 fok alá. Viszont a tesztek nem akarják kimutatni (a férjemnek megtiltottam, hogy péntekig ezzel nyaggason, csak elkeserít mind a kettőnket és értelme sincs naponta tesztelni).
Pénteken kellett volna már valaminek lenni, ehelyett csütörtökön menstruációs érzésem volt. Kis túlzással 10 percenként mentem mosdóba, hogy "most tuti megjött".
Azóta a menszezhez nem hasonlító kis görcsölgetések vannak és forróság érzet. Tegnap reggel munkába jövet a kocsiba hánytam zacskóba...múlt héten émelyegtem, de már mindig a frontra fogom...
Van valakinek hasonló tapasztalata a tesztekkel kapcsolatban?
Péntekig várok, ha addig sem jön meg remélhetőleg, és a teszten sem látszik semmi, akkor egyértelműen hívom a dokimat.
Szeptember 10-re nem várom (+/- egy két nap mert annyira nem óraműs a ciklusom)
Pont emiatt hogy nem pontos, érzékenyebb tesztet vettem ami elviekben már a mensi előtt 6 nappal is ki tudja mutatni 80%-os pontossággal. Nehogy az legyen hogy 10-én korán teszteljek. :)
Bízom a dologban :)
Te milyen vitamin mellett fogod letenni a voksod?
Sziasztok!
Ez engem is érdekelne.
Sziasztok!
Tudom...tudom... Türelmetlen vagyok meg stb... :) de két napja elkezdtem ovu tesztet használni jóstesztként..
Erősödik az LH csíkom. Le is fotóztam.. Holnap is csinálok. Valakinek tapasztalat vagy vélemény?
AAAAAAaaaaH!!!! :)))) GRATULÁLOK!!!!! <3
Majd írj, hogy mi volt a dokinál! :)
Igen vizeletet kell gyűjteni. :)
Nem tudom kinek mi a véleménye, de én a neten a mikroszkópos meg páfrányos stb ovu tesztekről nem sok jót olvastam. volt aki konkrétan azt írta, hogy végül végig félre jelzett neki a teszt és pár napos csúszásban volt.
Sziasztok! 😊 Én hivatalosan vasárnap tesztelek. ( a férjem eldugta az osszes tEsztet) nagyon türelmetlen vagyok. Lehet, hogy holnap azért ellovok egy tesztet . 😅 De hivatalosan vasárnapra nem várom.
Mindenkinek drukkolok.
Én most gravidat szedek, de sok jót olvastam a trimeszterrol. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy sikerült e a 7. Hónap.
Nekem sajna mindig ennyi volt a ciklusom.... :/ Nővéremnek meg teljesen kiszámíthatatlan aztán mégis két gyereke van úgy hogy nem is tervezte be őket :) :) Úgyhogy bizakodjunk!!!!
Szerintem az ovulációs teszt hasznos kis találmány... :) Legalább azon lát az ember két csíkot ha máson nem is :D :) Mondjuk engem már az is feldobott :D
Szia, én folsavat, D és E vitamint szedek, illetve iszom a palástfű teát. Sok gyümi és zöldségek, és rengetek pozitiv hozzáállás.
Bízom benne, hogy már ebben a hónapban babás vagyok. Sok sikert neked is! :)
Hali! :)
Olvasgattam a neten peteérés és beágyazódás témakörben... :) Szerintetek tényleg meg lehet érezni a beágyazódást?
Ki hogy van ma?
Ki mikorra nem várja a havi őrületét? :D Én kb szeptember 10-11re nem várom :))) (kb42 napos a ciklusom)
Igen szerintem is jó kis fórum ez! :)
Kinek mikor lesz esedékes a tesztelés? :)
Remélem nemsoká sok olyan kommentet fogok tudni olvasni, ami örömhírről számol be :)
További ajánlott fórumok:
- Ha 2 év gyed, 1 év gyes után visszamegyek dolgozni, és újból terhes leszek hamarosan, a gyed mennyi ideig jár az új tv. szerint?
- 2010-ben terhes leszek!!!!!!
- 24 hetes terhes leszek a két ünnep között, ekkora tervezünk pihenést olyan helyen, ahol termál víz van. Veszélyes lehet?
- A két éves fiam bárányhimlős, én pedig 9 hetes terhes leszek de viszont voltam már bárányhimlős. Lehet valami baja ettől a babának?
- Ha nincs meg a folyamatos 1 éves munka viszonyom és terhes leszek, mennyi ellátást fogok kapni szülés után?
- Fogamzásgátló abbahagyása: ugye nem leszek terhes?