Tényleg jó a stílusom vagy csak szivat ez a csaj? (beszélgetés)
2 hónapig jártam egy férfivel, de nem bírtam tovább vele, s szakítottunk. Ennek lassan 4 éve. Mivel egy kávézóban vagyok felszolgáló (Romániában) sokszor beül egy csaj a barátnőjével kávézgatni. A csaj tipikus átlag öltözetű csaj, bokacsizma, szakadt sötét farmer fehér vagy kék, esetleg csíkos Hilfiger, Ralph Lauren ing, néha farmerszoknya inggel magassarkúval, szürke ballon kabát, vagy simán fekete-fehér mintás ruha, télen magassarkú csizmával, fekete vagy fehér szövetkabáttal... egyszóval az ő stílusa 28 éves kora ellenére tucat, monoton, kevés színnel...
Az én stílusom az ellenkezője, sok szín, virágmintás blézer, virágmintás ruha, lila-kék-zöld csíkos ruha, télen hordok inkább csak feketét. Mivel szeretem ha feltűnő vagyok, megtehetem, hogy a világos piros hajamhoz színes ruhákat hordok... a múltkor hallottam a szóban forgó hölgyeményt amint mondta a barátnőjének, hogy milyen jó stílusom van, szép színes, majd elvigyorogta magát.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg várandós vagyok vagy csak bebeszélem magamnak?
- Tényleg egy hisztigép lennék, csak mert normális értékrendjeim vannak?
- Tényleg olyan sok házasság tökéletes? És csak én vagyok ilyen béna?
- Tényleg olyan iszonyú nagy igény a biztos és megfizethető lakhatás, hogy sokaknak csak álom lehet?
- "Normál étrend" kontra életmódváltás. Tényleg drágább az utóbbi, vagy ez csak kifogás?
- Feltűnési viszketegség, kisebbrendűségi komplexus vagy csak egyszerűen ilyen a stílusom?