Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe. (beszélgetés)
Igen, más 17 évesen, mint 25 évesen az a korkülönbség. Nekem ugyan fiam van, de szerintem is, ha a lány bizalommal fordult az anyjához, csak megbeszélni lehet az előnyöket és a hátrányokat a lánnyal. Ha szerelmes, úgysem lehet most lebeszélni. Lehet, hogy pár év múlva a lány rájön, hogy ő még bulikba akar járni, és a harmincas pasi már nem szeretne... Ki tudja... De persze ott van - mint írták - Szandiék példája is.
Én mindenesetre megismerkednék a férfival, hogy legalább anyai ösztöneimre tudjak hagyatkozni.
Ezt most nem értem. A pasi szemszögéből mi zavaró lenne? Ha a lánynak ez kell...
Amúgy meg nem a lány szemszögéből nézzük,hanem az ÉDESANYJA szemszögéből,hogy mit lehetne tenni.
Nem biztos. Mi van ha tényleg szerelmes ebbe a lányba? Egy 32 éves pasas nem lehet szerelmes?
No de hol a fórumindító...?
Annyian leírták már,de én is csak azt tudom mondani,h az első reakciód volt a helyes. Semmiképp se tiltsd. Rossz vért szül, másrészt,ha ebből háború lesz,nemsokára hivatalosan is nagykorú,nehogy ott találjátok magatokat,h egy év múlva "felnőttként" pakol és ott sincs.
Ha tiltjátok,csak a pasi karjaiba kergetitek.
A fogamzásgátló pedig szép és jó, de a nyavalyák ellen nem véd,és egy 30as,aki meg tud fogni egy 17 évest,kétlem h 10 évente volt nővel... Valahogy vedd rá,h a gumi is bejátsszon.
Apukát pedig ötletem sincs,hogy lehetne megpuhítani. Ismerem ezt a típust, az én apám is ilyen (bár ő egy rohadt képmutató) ,nem akarom látni se ,mióta leköltöztem otthonról. Ennek 7 éve...
ebben a helyzetben én a fogamzásgátló miatt jobban aggódnék, mint a kapcsolat miatt.
Ne engedd, hogy ilyeneket szedjen a Lányod.
Jaja, sokan 17 évesen agyilag érettebbek voltak már, de ezt nem tükrözi a 25 feletti megnyilvánulása.
Azért kíváncsi lennék rá, hogy egyesek miért gondolták magukat agyilag érettebnek...
A fiúk mindig is gyerekesebbek voltak adott korban, de ez nem azt jelenti, hogy a lányok a koruknál érettebbek, max. azt, hogy az ugyan annyi idős fiúkhoz képest....
Igen, én is szerettem volna ezt megkérdezni. Vagy nem elvált 1-2 gyerekkel maga mögött...???
Ezt kellene megtudni, mert ha a srác bemutatja a lányt a szüleinek, akkor nincs erről szó, csak ha megy a titkolózás.
En semmi esetre sem tiltanam, ugyanis azzal valoban csak azt fogod elerni, hogy titokban csinalja, plusz meg be sem avat a dolgaiba, ha negativan reagalsz ra.
Ellenben, ha mellette allsz, legalabb bizni fog benned es elmondja mi tortenik es mellette allhatsz, ha kellesz.
Mindentol nem vedheti meg az ember a gyereket, tapasztalatokat kell szereznie, hogy aztan tanulhasson a hibaibol.
Ettol fuggetlenul nem kell adnom ala a lovat, mondd el a velemenyed, de egy szerelmestol ne vard, hogy az eszere hallgasson.
Lehet, hogy nem jó ötlet, én egy ideig hagynám, ne tudja meg apuka. Ha egy ideig (nem sokáig) kitartanak egymás mellett, azon lennék, hogy hozza el bemutatni. Így jobban meg tudjátok ítélni, hogy tiltani kell-e.
Biztos, hogy nem nős?
17 évesen nem feltétlenül gyerek agyilag valaki. Én is sokkal érettebb voltam fejben annyi idősen, mint a korombeli fiúk például. A másik meg, hogy 17 éves lány, az már igenis egy érett nő testileg, legalábbis legtöbb esetben. Ez is egyén függő, mint az is, hogy miképpen gondolkodik valaki.
Azt, hogy kivel hoz össze a sors, akiben meglátsz valamit, nem tudhatod. A sors fintora volt, hogy amikor kijelentettem, hogy nekem biztosan soha nem lesz nagy korkülönbségű párom, mint pl. 18, mert maximum 12, nem több, rá 2 hónapra belebotlattam egy 18 évvel idősebb férfibe, aki tökéletesen az esetem volt minden szempontból, és nem is annyinak hittem, amennyi kiderült róla, de most azért az egy adatért nem fordítottam hátat neki. :-)
Az én párom is 15 évvel idősebb nálam, 7 éve, 26 éves koromban jöttünk össze. Azóta is boldog és harmonikus a kapcsolatunk, most várjuk az első gyerekünket. A párom kb. tíz évvel fiatalabbnak néz ki a koránál, fiatalos, sportos, kicsit sem tűnik 15-tel többnek.
Az előttem lévő párja is pont 15-tel volt fiatalabb nála, akkor az életkoruk 20 és 35 volt, semmiféle problémát nem okozott ez, hat évig éltek együtt, eljegyzéssel, mindennel. Szerintem nagyon relatív ez a korkülönbség-dolog.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- 22 éves (rabszolga sorsban tartott NŐ) aki szerelmes lesz egy idősebb férfiba...
- 6 hós fiam nem hajlandó kanállal enni. csak kiszopja bebőle a kaját, a száját nem nyitja ki. mit csináljak? teljesen kétségbe vagyok esve..
- Szerelmes vagyok, egy nálam idősebb nőbe
- Szülők közti zűrzavar... Teljesen kétségbeestem!
- Mit tegyek? Teljesen kétségbe estem, hogy komoly bajom van...