Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Tele van a hócipő ezzel a ne durrogtass dumával. Aki este 6... fórum

Tele van a hócipő ezzel a ne durrogtass dumával. Aki este 6... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2 3 4 5
46. Lady Lavender (válaszként erre: 42. - Channa*)
dec. 29. 17:04
bocs, ot késobb ismertem meg.
45. Lady Lavender (válaszként erre: 42. - Channa*)
dec. 29. 17:03
Ezek idegenek voltak.
44. timycat (válaszként erre: 41. - Channa*)
dec. 29. 16:59
Ezt értem csak beleálltál a szomszédba, hogy az milyen dög már. Pedig amiket írtál az csak a normál közösségi, társasházi élet nélkülözhetetlen velejárói, itt csak a gazda tud cselekedni.... jaaa hogy neki nehéz ezért inkább mindenki más "rohadjon meg".
43. Channa* (válaszként erre: 36. - Lady Lavender)
dec. 29. 16:52

Aki hülye az....

Van ez a mondás.

Mindenki viselje a tettei a következményét.

Én, csak onnan tudom, hogy kb, hogy néz ki egy petárda, hogy láttam már használtat. Én viszont még a kezembe se veszem.

42. Channa* (válaszként erre: 35. - Lady Lavender)
dec. 29. 16:51

Ha ismerősöd tette veled, akkor szakíts meg vele minden kapcsolatot, mert az egy állat.

Mint írtam, mellénk már dobtak le.

41. Channa* (válaszként erre: 34. - Timycat)
dec. 29. 16:49
Biztos meg lehet tenni, de ezt egy pesti panellakónak nehezebb....
40. Lady Lavender (válaszként erre: 38. - Épperrejártam)
dec. 29. 16:29
Popofejeknek ne add ki!
39. Lady Lavender (válaszként erre: 8. - Timycat)
dec. 29. 16:27

nalunk tunt el cica ket napra.

Be vannak zarva 1-2 napra elotte. Majd sirnak, kaparnak.

De nem olyan faxfejek, mint akik agyatlanul durrogtatnak.

dec. 29. 16:27
Valószínűleg senki nem érdekel, de az én hócipőm nincs tele a "nedurrogtassdumával"! Ez így akkor 1:1
dec. 29. 16:20

Nem olvassak el, mi van rairva, mert minden ipad, app szerzodes 300 oldalas.

a 25 eves kollegan hulyenek nezett a konyhaban, merrt elolvastam a cimket egy tisztitoszeren.

dec. 29. 16:14
fél kezú ismerósöm is van. Szilveszteri buli 16 évesnek 15 éve. hurrá
35. Lady Lavender (válaszként erre: 13. - Channa*)
dec. 29. 16:10
Dobtak már betárdát az arcodba poenként?
34. timycat (válaszként erre: 33. - Channa*)
dec. 29. 16:00

Házban is lehet havaneset tartani.

Ismerősék sem az udvarba tették az ebet, csak elköltöztek a zajoktól.

33. Channa* (válaszként erre: 28. - Timycat)
dec. 29. 15:53
Szerintem egy bichon havanese teljesen lakás kutya.
32. gigi> (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 29. 15:51
Van kutyád és macskád? Te mindig meg tudod oldani a felügyeletet szilveszter este? Ha igen baromi szerencsés vagy. Sokan vagyunk viszont akik nem. Én sem csípem a sok idiótát,azt hiszik a durrogással hű de nagyfiúk lesznek. Büntetném az összes okos tojást. Nem csak kutyák és macskák miatt,hanem mert vannak pici és újszülött babák is.
31. globus (válaszként erre: 30. - Loretta16)
dec. 29. 15:47

Szerencsére a szülőfalumban nem terjedt el, már csak 190-en élnek ott, zömmel idősek.

Az igaz, hogy már az ősember ünnepelt, de nem lőszerrel, pirotechnikával. Hanem "síppal, gobbal, nádi hegedűvel".

dec. 29. 15:34
Én faluban lakom, 29-30-án, sötétedés után már minden utca durrog a petárdáktól, nemhogy 31-én. Minek??
29. 55Judit (válaszként erre: 16. - Enissa)
dec. 29. 15:32

Bár imádtam a kutyámat, sokat foglalkoztam vele, tanítottam, okos volt. De kinti kutya volt. Az ajtó mellett volt a háza. Viszont durrogtatások idején bent volt a szobában az ágyam mellett, és ahogy feküdtem, a kezemet rajta kellett tartanom a fején mert csak ez nyugtatta meg valamennyire.

Sok féle módja létezik az ünneplésnek. Miért ne lehetne úgy vigadni, hogy az másokban ne keltsen rettegést?

28. timycat (válaszként erre: 18. - Channa*)
dec. 29. 15:32

Vannak állatok akiket nem lehet lakásban tartani, ez a kutya valószínűleg ilyen.

Volt ismerős család, akik a városi zajokat rosszul viselő kutya miatt kiköltöztek egy falu széli házba. 🤷‍♀️ Így is lehet

27. Enissa (válaszként erre: 24. - Timycat)
dec. 29. 15:30

"Amitől még félünk az az el nem hanyagolható mennyiségű széna és szalma bála... ha eltéved egy rakéta és az lángra kap a jó Isten se oltja el."

Megtörtént ilyen már az a borzasztó, landolt erkélyen is, amiből lakástűz lett.

Az a baj, nem lehet elégszer elmondani, mit okozhat.

Kb. 10 éve a Váci utcában halt meg egy idősebb hölgy az ijedtségtől, mert mellé dobták a petárdát.

26. Channa* (válaszként erre: 25. - Asztanaviszta)
dec. 29. 15:28
Az ilyenektől sokkal inkább tartok.
25. asztanaviszta (válaszként erre: 22. - Channa*)
dec. 29. 15:26
Pár éve egy barátunk autója égett ki egy petárda miatt.
24. timycat (válaszként erre: 16. - Enissa)
dec. 29. 15:24

Egyetértek!

Nálunk hál Istennek a lovak, birkák eddig végig aludták a cirkuszt. Persze ki-ki boxba zárva, beállóba bekötve és mindent is bevillanypásztorozva. Idén lett 1-2 új patás állat, reméljük velük sem lesz gond.

Egy kutyája van húgomnak aki begyógyszerezve, a gazdi takarója alatt is minden porcikájában reszketve retteg a durrogástól 😕 a többi eb elvan. Szóval az hogy pont ez az egy (a 8-ból) van rosszul szocializálva nem lehet indok, ő egyszerűen érzékenyebb.

Idén lett egy komondor, rá is kíváncsiak leszünk, hogy veszi az akadályt. Ő nem szeret bejönni a házba, még növésben van, de már a mostani méretei miatt sem opció a ház, pláne nem az ágy vagy annak alja.

A macskák itthon vagy a tanyán le se... még kíváncsian nézegetik is hogy wtf? Még a porszívótól stresszelő macska is ámulva nézi az ablakból a fényeket. Ki érti ezeket? 🤷‍♀️

Húgomnak viszont a petárda, tűzijáték miatt állandó szilveszteri programja a tanya felügyelet. Az országút túloldalán van egy motoros bulihely, srégen meg egy bulikat is szervező étterem, ilyen helyeken aztán adnak az érzésnek. Ez van. Így jár aki gazdasszonynak áll egy város szélén 🤷‍♀️

Amitől még félünk az az el nem hanyagolható mennyiségű széna és szalma bála... ha eltéved egy rakéta és az lángra kap a jó Isten se oltja el.

23. Enissa (válaszként erre: 20. - Channa*)
dec. 29. 15:22

Ezt képzeld el közelről, szinte a Duna parton lakunk, az ablakok, ajtók berezonálnak, amikor aug. 20-án tart a tűzijáték, sosem aggódtam még érte, de azt sem értem, aki nem érti meg a rettegő állatokat.

Amikor fellövik az első rakétákat megtelik az égbolt riadt madarakkal.

Én nem rinyálok , hogy szórakoznak, a másik fél meg ne rinyáljon, ne legyen cinikus, hogy aggódnak az állataikért a gazdik, az állatbarátok.

22. Channa* (válaszként erre: 21. - Globus)
dec. 29. 15:15

Azta!

Akkor mi könnyen megúsztuk. Egyszer a gyerekem mellé érkezett le a petárda. Akkorát durrant, hogy majd nem 20 métert ugrottam helyből. A gyerekem, meg sem rezzent. El is vittem fülészetre, hogy biztos nem hall;)

21. globus (válaszként erre: 17. - Lady Lavender)
dec. 29. 15:13

Ismerősnek brahiból a széke alá tették. Berepedt a dobhártyája, örök életre tönkrement a hallása.

Lényeg, hogy akkor jót röhögtek, milyen príma viccet kitaláltak.

20. Channa* (válaszként erre: 19. - Enissa)
dec. 29. 15:11

Volt cicánk 17 évig. Nagyon félt minden hangos dologtól. Petárdázás, vihar, stb.

Ilyenkor elbújt a gardróbba a szekrénybe a cipők alá szinte;)

19. Enissa (válaszként erre: 13. - Channa*)
dec. 29. 15:08

"Én azt vettem észre, hogy a legtöbb állattartót, csak a saját állatja érdekel és magasról tesz arra, hogy a többivel mi történik. Csak az ő kicsi, kedvenc állatgyereke a lénye és csak azért említi meg a többit, hogy még nagyobb szívűnek tűnjön.."

Nemcsak a sajátom érdekel, így vagyok összerakva, de nincs állatgyerekem se, nekem cicám és kutyám van.

18. Channa* (válaszként erre: 15. - Timycat)
dec. 29. 15:08
Amikor porszívózik a gazdi vagy egyéb hangos tevékenység van, akkor leviszik sétálni, hogy ne kattanjon be, de a szomszéddal nincs mit tenni, mert akármikor eszébe jut valami, akkor is, ha nincs otthon senki, csak a kutya.:(
17. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 29. 15:07

Nálunk csak akkor volt tele a hócipő, mikor a szomszéd részegen megcélozta a házunkat, és ha nem jött volna a kerítéshez visszaordibálni, a pofajába robbant volna a követkető.

Én nem mondok rosszat a pirotechnikai eszközökről, de nem tudod ki kezébe adod.

Volt már, akinek a fejére dobták a petárdát, vagy propára ment az autója.

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook