TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
A TELC-en nincs kód,és ez bosszantó,mert aki tudja a szül dátumunkat,évünket és a helyet ahol születtünk akkor simán utánanézhet az eredménynek! Ez gáz
TELC próbenyelvvizsgáról van infótok? Érdemes rá elmenni? Holnap lenne, 8kor kezdődik, nem tudom eldönteni. 2000 Ft lenne. Ha valaki már volt ilyenen, vagy hallott ismerőstől, légyszi ossza meg velem a tapasztalatát. Köszi előre is!
Sziasztok!
Valaki Sprachbausteine Teil 2 feladat típushoz tud valamilyen jó felkészülési módot? Sajnos nekem ez a feladat a halálom :S
Előre is köszi
Sziasztok!
Megtudnátok mondani,hogy a Telc vagy az Euro nyelvvizsga a nehezebb?! Köszönöm!
Szia!
Én tegnap este kaptam meg, az írásbeli mikor kezdődik meg a szóbeli, de azóta a problémám megoldódott :). Kódot nem küldenek, meg én nem emlékszem, hogy múltkor kaptam volna bármilyet is, de ha van is akkor azt biztos ott kapod.
Én nem kaptam. :S
Amúgy ti milyen email-eket kaptatok eddig? Mert én eddig csak 1-et, amiben leírták, h mikor lesz a vizsga, meg hogy mikez kell vinni ilyesmi. De nem küldték el a "kódomat", vagy mit.
Vagy azt nem is küldik el, hanem ott kapjuk meg? Vagy itt nincs is olyan, hanem a normális nevünket írják ki?
sziasztok!
Tudna nekem valaki küldeni középfokú angol nyelvizsgához levélmintákat vagy bármit ami hasznos?
előre is nagyon köszi!
email: etelka14@gmail. com
sziasztok!
Tudna nekem valaki középfokú angol nyelvizsgához
levélmintákat vagy bármit ami hasznos?
előre is nagyon köszi!
email: etelka14@gmail.com
telc.hu honalpját tudom ajánlani. Ott elég sok van, és nagyon jók.
Másoknak se a központba kell vizsgázni? Én a központba jelentkztem de a Ponty utcában kell vizsgázni vmi szaközépsuliban
Most kaptam emlékeztető e-mailt a vizsgáról. Problémám az, hogy én csak írásbelire jelentkeztem a szóbelihez mégis be van időpont írva (14:15). Kérdésem az, hogy mással is történt már ilyen aki másodjára ment vizsgázni vagy csak nálam bénáztak el valamit? Mi a teendő ilyenkor? Előre is köszönöm a választ :).
Sziasztok!
Aug14-én megyek angolból vizsgázom,tudna valaki hasznos dolgokat,vagy levélmintákat a nyelvvizsgához?Nagyon köszönöm
e-mail: norola@vipmail.hu
vki tudna küldeni nekem a angol B2 szobelire anyagokat? pstomi@gmail.com köszi előre is
információkérő levél, panaszlevél, állásra való jelentkezés
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy milyen típusú levelek szoktak lenni a TELC-en?
szóbelin mi volt a feladat?
Sziasztok! Én voltam az előző német középfokú telc nyelvvizsgán. Szerintem a szövegértés nehezebb volt, mint a próbateszteken. A szóbeli könnyű volt 75%-ot kaptam, nekem még a hallás utáni szövegértés tűnt nehéznek, főleg az első része nem volt annyira érthető.
Sziasztok!
Én a Koch Sándor Csongrád Megyei TIT (Szeged)vizsgaközpontba megyek vizsgázni 14-én.
Tud eseleg vki infókat az ottani vizsgákról?
Milyenek a vizsgáztatók?Meddig szokott tartani a vizsga meg ilyenek?
[link]
Ezen vannak TELC-hez hasonló feladatok.
Nekem angolban van ilyen abban az 2 könnyebb a másik 2 nehezebb. Szerintem van olyan szintű, mint egy vizsga.
Ez engem is érdekelne. Én is most megyek 14-én vizsgázni és állítólag két egymást követő nyelvvizsgán nincs két egyforma párosítás. Én munkára jelentkezést vagy infó kérést szeretnék kapni. A panasz levél szerintem nehezebb.
Marciaaa igen van ilyen könyv. Meg is csináltam a német típusát, hát nem voltak a legkönnyebbek, de hogy vizsga szintű lenne, azt nem tudom, mert én is most fogok vizsgázni majd 14-én, Nyíregyházán. Egy kicsit félek az írásbelitől. A próba feladatoknál mindig az utolsó feladatom sikerült a legrosszabbul. Mit tudnátok ajánlani? Hogy tudnék rajta javítani?
Van egy ilyen Klett kiadós Telc nyelvvizsgára felkészítő könyv van benne 4 db vizsgasor és állítólag vizsga szintű.?
Valaki volt a legutóbbi vizsgán? Ha igen az válaszoljon már, hogy milyen levelek voltak, és, hogy mennyire volt nehéz? Előre is köszi :). Ja, amúgy angol B2. :)
Nekem is eltudod küldeni a levélmintákat? Ide: berci_626@freemail.hu
Milyen Klettes-től nem nehezebb? :O
Sziasztok!
Köszönöm a levél mintákat, reméljük hogy ezek jó pontot érnek a vizsgán.
Én remélem a Klettes-től nem nehezebb a vizsga szövege! ?
Mennyire nehezebb?
Mert én kitöltöttem az akadémiásat és abba voltak nehezek is meg nem nehezek is?!
én vagy 8 tesztet töltöttem ki, de itt is változó nehézségűek voltak a feladatok... én már nem sokat készülök a vizsgára, a nyáron is már csak a szóbelire készültem. azt fogom még olvasgatni
További ajánlott fórumok: