TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
A levélírásnál beleszámoljuk a szavak számába a címzést? Jah és van még valami a címzéssel: Ha meg van adva, hogy Te "birkanyíró" vagy London belvárosában, és mondjuk Manchesterbe költözöl és egy ottani állásra jelentkezel, akkor nem célszerű a saját címedet írni... Hiszen megadták h Londonban vagy! Erre figyeljetek oda mert sokak szúrták már ezt el!
Sok sikert mindenkinek!
Ui: Vki Kecskemétre hnap?
She needs a teacher.We will help her.
Ennyi elég egy szemponthoz?
Nem tudom, hogy 20 perc alatt, hogy tudnál szótárt használni. Nekem éppen arra volt elég az az idő, hogy összeszedjem a gondolataimat és leírtam címszavakba, hogy mit akarok elmondani.
Amikor én voltam, láttam, hogy valaki vitte, azt természetesen nem vihette be, hanem kint volt, ahol felügyeltek.
Igaz én angolos vagyok, de szerintem ugyan az vonatkozik németre és angolra is. A tegnap kapott TELC levélben ez van: " A vizsgán tilos szótárt, telefont vagy egyéb telekommunikációs eszközt,
média-lejátszót használni!" Szóval, tuti nem lehet. Ez végül is logikus, hisz nincs fordításos feladat a Telcen (hál' istennek)
Sziasztok!
Valaki jön 14.-én Dunakeszire? ( közép,angol)
Sziasztok!
Azt szeretném tudni h ti a saját neveteket,címeteket használjátok a levélhez?
Vagy kitaláltatok egyet ???
Akkor én leszek az utolsó hármunk közül :(( De legalább majd meséltek, hogy mi volt!
Én még nézegetem a tegnap kapott preziket, ahhoz nézegetek szavakat, amik kellhetnek, illetve a levelezéshez szükséges bevezető mondatokat tanulgatom. De én sem tudok aludni :((
Sebaj! Már csak 2-t kell aludni, utána jöhet a jól megérdemelt pihenés!!! :)
Nem kell nagyon kiöltözni, de szakadtan se menj. Világos/fehér felső, sötét alsó/nadrág. Ahogy ezt már előttem leírták. :)
5+1 prezitéma van. Amikor én vizsgáztam, akkor például NEM VOLT filmes téma CSAK színház.
Biztos unod már a fölkéréseket, de akkor én is elkérném^^
dottris@gmail.com
Szia! Én is Tatabányán vizsgázom, 14.15-re vagyok kiírva. Majdnem.....de jó lett volna.
Akkor már hárman vagyunk tb-i vizsgázók :)
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?