TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
És neked sikerült? :D
De amúgy akkor nem csak azok vannak? Hanem mind a 20 kell? :O Én azt hittem csak ez a 5-6 kell... :O
Hú, akkor ceruzát viszek. Köszi szépen. :)
Te mikor voltál vizsgázni? És milyen volt?
Írásbeli nehéz volt?
Szóbelin mit kellett "prezentálnod"? Mert nekem pl.: egyik barátnőmnek a harmadik világról kellett beszélni, szegénység meg ilyenek. Ilyen is lehet? :O
Én úgy mentem vizsgázni, hogy azt hittem, hogy csak azok vannak amiket felsoroltál (film, könyv, zene, média, meg a sport). A szóbeli rész nem nehéz és még felkészülési idő is van.
Nekem azt mondták érdemesebb ceruzát használni, mert azt jobban kilehet radirozni, ha javítani akarsz.
Angol B2 prezentációs témakörök:
Én még azt szeretném megkérdezni, hogy a prezentációnál milyen témák lehetnek?
Van ugye az utazás, film, könyv, zene, média, meg a sport. Más vmi?
Előre köszi a választ. :)
Ja... és a vizsgán lehet rotringot használni? Vagy csak a ceruza a jó?
Én úgy voltam vele, hogy begyakorlom az info kérést és a munkára jelentkezést és ha panasz levelet kapok akkor a másikat választom.
A májusiban volt egy panasz levél és egy info kérős.
Mindenkinek más a könyebb és szerencse kérdése is, hogy mit kap
Szia Uncia!
Köszönöm a választ!
Levél az milyen típusú volt a májusi vizsgán , és mire lehet most számítani?
Sziasztok!
Szerintem az Akadémiaiba könnyebb feladatok vannak, mint ami a nyelvvizsgán van. Persze lehet ez csak szerencse kérdése, én a májusi vizsgán úgy láttam, hogy nehezebb a vizsga. A másik könyv az kb. olyan szintű, viszont a vizsgán nincsenek ilyen hosszú szövegek. Mindenesetre hasznos, ha megcsináljátok mind a kettőt, ezzel is gyakorlatot szereztek és többet tudtok ismételni is.
Sok sikert!
Sziasztok! 14-én megyek angolból középre.
Ki jön még? :)
SZIASZTOK!
ESETLEG VALAKINEK VAN TAPASZTALATA PESTEN A PEREGRINUS NYELVISKOLÁVAL KAPCSOLATBAN?
A VÁLASZOKAT ELŐRE IS NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!
Sziasztok!
Én is most megyek augusztusban vizsgázni.Valaki megtudná mondani aki már volt vizsgán hogy melyik gyakorló könyvhöz hasonlít leginkább a vizsga színvonala?
2 könyvem van az akadémia kiadós (2008) és a klett kiadós (2007)
Mert a két könyv nagyon más a klettesben sokkal hosszabbak a szövegek és nehezebb is mint a másikban.
köszi!
Az a könyv szerintem szörnyű, én annó emelt szintű érettségi után is a B1-esből kellett, hogy tanuljak, mert a kedves tanárunk olyat rendelt. Na aztán azt hiszem 1,5 év alatt végeztünk vele, jött a sárga, ami elvileg B2 szint, dehát efelől lennének kétségeim....
Többek között amiatt hagytam ott a németórákat, mert ebből a könyből tanultunk. A kedvencem az az volt, amikor arról kellett volna véleményt mondani, hogy egy város fölé lehet-e üvegkupolát építeni. Ez a B2-es könyvben volt benne....
Soha többet azt a könyvet... :S
Halihó!
Valaki esetleg nem tud olyan nyelvvizsgaközpontot ami augusztus első hetében indít nyelvvizsgát?
Sziasztok
Én műszaki angolból szeretnék nyelvvizsgát. Esetleg tudna vki vmit ajánlani (könyv, nyelvvizsgatípus)? Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?