Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tejszínes pulykaragu recept

Tejszínes pulykaragu recept

A Tejszínes pulykaragu hozzávalói:
pulykamell
olaj
csiperkegomba

fehérbors
tejszín
petrezselyemzöld
liszt
vöröshagyma


A Tejszínes pulykaragu elkészítési módja:
A csíkokra vágott pulykamellet olajon fehéredésig pirítjuk.Ehhez hozzátesszük a felszeletelt gombát,és továbbpirítjuk.Megsózzuk,borsozzuk,ha összekevertük ráöntjük a tejszínt. Lisztet elkeverünk hideg vízzel és ráöntjük a ragura,összefőzzük. A végén apróra vágott petrezselyemzöldjével szórjuk meg. gomba helyett kukoricát is használhatunk.


Kategória: Húsételek receptjei


A tejszínes pulykaragu elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook