Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gombás pulykamell párolt almával recept

Gombás pulykamell párolt almával recept

A Gombás pulykamell párolt almával hozzávalói:
4 szelet pulykamellfilé
20 dkg csiperkegomba
10 dkg vaj
1 dl tejszín
5 cl almapálinka
4 jonatán alma
fehérbors



A Gombás pulykamell párolt almával elkészítési módja:
A kiveregetett hússzeleteket sóval, fehérborssal bedörzsöljük, és 5 dkg felforrósított vajon mindkét oldalukat megpirítjuk, majd kivesszük a serpenyőből. A visszamaradt zsiradékon megpároljuk a megtisztított gombát. Sózzuk, borsozzuk, és visszatesszük a húst. Meglocsoljuk az almapálinkával, 1 percig pároljuk, majd felöntjük a tejszínnel és összeforraljuk. Közben a meghámozott, cikkekre vágott almát a megmaradt vajon megpároljuk. A gombás pulykamellet a párolt almával és burgonyapürével tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A gombás pulykamell párolt almával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook