Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Tejszínes-gombás-sonkás spagetti recept

Tejszínes-gombás-sonkás spagetti recept

A Tejszínes-gombás-sonkás spagetti hozzávalói:
40 dkg spagetti
3 dl tejszín
1 ujjnyi vastag szelet ízletes főtt sonka
4-5 gomba
1 közepes hagyma
0,5 dl olívaolaj

bors
esetleg kevés curry és kurkuma
reszelt parmezán


A Tejszínes-gombás-sonkás spagetti elkészítési módja:
A hagymát és a sonkát felaprítjuk (a sonkát lehet vékony kockákra is vágni, ki hogy szereti), a gombát vékony szeletekre vágjuk. Az olívaolajat felhevítjük, a hagymát üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a gombát és a fűszereket (a curry-kurkuma saját újítás, szép sárga színt és finom ízt ad neki). Rászórjuk a sonkát, és hagyjuk összefőni az ízeket. Végül beletesszük a tejszínt, és még egy picit főzzük. Tálaláskor rátesszük az időközben megfőzött spagettira, és megszórjuk reszelt parmezánnal.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A tejszínes-gombás-sonkás spagetti elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook