Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Kolbászos nokedli recept

Kolbászos nokedli recept

A Kolbászos nokedli hozzávalói:
4 személyre:

kb. 30 dkg savanyú káposzta

ízlés szerinti lágy füstölt kolbász

nokedli (szokásos módon készítve ) 4-5 személyre


A Kolbászos nokedli elkészítési módja:
Hagyományos módon nokedlit készítünk. Ízlés szerint friss füstölt kolbászt - ami még puha - egy kicsit zsírjára sütni, majd a kolbászt félretenni. Ezen a kolbászzsíron az egyszer kimosott savanyú káposztát megdinszteljük (lehet egy pici vizet is alátenni, és célszerű a káposztát kicsit összevágni). Amikor a káposzta kész, összekeverjük a kolbásszal, és a végén a nokedlivel.


Kategória: Egytálételek receptjei


A kolbászos nokedli elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook