Tejserkentők! (beszélgetés)
A cicire nem tudott ráharapni rendesen!
Már lassan 1hete próbálkozunk a kanállal de ma már sikerünk volt, ugyanis majdnem fél üveg sütőtökpürét megevett(pici tápszerrel hígítva).Nagyon aranyos volt ahogy húzta a szájához a kanalat!
Szió!
Eleinte nekünk se volt olyan egyszerű a kanál... A gyümilével kezdtük, egy hónapja. Hát, szopizta a kanalat...Meg lökdösde kifele a nyelvével. Szokatlan az még nekik a cici/cumi után:-) De én meg a cumisüveggel is sokat szenvedtem anno a tápi bevezetésénél, aztán megtaláltuk, ami nekünk jó (Nuk). De a kanálba is kb. egy hét alatt belejött, most már rendesen nyitja a száját, ha adom neki a pépet.:-)
Nem tudott Szandra rendesen rákapni a cicire? Vagy mi volt a baj?
Nekünk szerencsére azzal nem volt baj, koraszülött létére nagyon jól szopott, csak mindig bealudt rajta. De ő álmában is evett, szerencsére. Akkor még ugye dőlt a tejcsi:-)
Most kóstolgattok kanállal?
A kanállal való evés megy a babádnak?
Szandra pár napja gyakorol kevés sikerrel!Biztos eljön az idő mikor menni fog Neki!:)
Ő sajnos szopizni is elég nehezen tanult meg!
Szia!
A Ti Mákszem fiatok is nagyon aranyos! :)
Szia!
Sok mindent kipróbáltam Én is de sajnos már Nekem sem segít semmi!
Csak reggel tudok szopiztatni de tápi is kell neki mellé!
Szia!
Én ismerem, ittam is, még az elején, kicsit másabb íze van, mint a DM-es szopiteának vagy a lactoherbnek. Akkor volt hatása, de akkor mindennek volt végülis... Most már semminek sincs:-(
Még nem is hallottam róla.
Én laktoherb teát ittam,de az teljesen bevált.
További ajánlott fórumok:
- Milyen homeopátiás szerek vannak tejserkentésre és hogyan szedhetők?
- Használt-e valaki Motilium-ot tejserkentésre? Vagy egyéb mi vált be?
- Milk&Love tejserkentő kapszulát szedett valaki? Milyen tapasztalatai vannak?
- Görögszénamag tejserkentésre? Próbáltátok már?
- Használt már valaki More Milk tejserkentő kapszulát? Tapasztalat, vélemény?
- Crystal Baby Tejserkentőt próbálta valaki?