Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tejfölös burgonyakrémleves recept

Tejfölös burgonyakrémleves recept

Elkészítési idő 30 perc

A Tejfölös burgonyakrémleves hozzávalói:
4 főre:
• 60 dkg burgonya
• 1 kis fej vöröshagyma
• tengeri só
• 1 dl tejföl
• fehér bors
• szerecsendió
• olaj


A Tejfölös burgonyakrémleves elkészítési módja:
• A burgonyát és a hagymát meghámozzuk. A hagymát finomra, a burgonyát kockára vágjuk. A hagymát nagyon kevés olajon üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a burgonyát, megsózzuk, majd felöntjük másfél liter vízzel. Puhára főzzük, leturmixoljuk, frissen őrölt fehér borssal és szerecsendióval ízesítjük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tejfölös burgonyakrémleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook