Teherbe estem 4 év után, miért így reagál a testvérem? (beszélgetés)
Köszönöm 🙂!
Nincs most épp senkije.
Gratula! A legszebb karácsonyi ajándék. Nagy öröm. :))
Talán egy kis testvéri féltékenység? Vagy esetleg ő is akart valami meglepő bejelentést (eljegyzést, akármit) tenni, és ez zavarja? Mindegy, szerintem még az sem zárja ki egymást.Örüljetek, és nagyon-nagyon vigyázzatok a babára.
Ne törődj a fórum-címmel. A lényeg benne van. Jó egészséget és sok-sok örömöt, boldogságot kívánok nektek.
Nem tudom.
Miért nem őt kérdezed?
Boldog babavárást!
Eldöntötted mit csinálsz. Mi a kérdés?
Azt nem tudhatjuk, hogy a testvéred mit gondol.
Gratula:)))
Fene tudja mi játszódik a tesódban,,,ha csak nem akart valami nagy bejelentést tenni ő is titokban:)))))
Örülj ne foglalkozz mással most,,bocs,, de még a tesóddal sem sokat.Max hívd át megbeszélni 1 -szer.Előbb utóbb kiderül ám mi baja.
Sziasztok.
4 évet vártunk arra, hogy végre osszejojjon a baba. Volt itt lombik program, felmerult az örökbefogadas. És 14 hete megtörtént a csoda, spontán teherbe estem. 34 éves vagyok és féltem, hogy kicsuszom az időből mivel a beültetések sem sikerültek.
Van egy húgom, ő 28 éves, hol ezzel, hol azzal kavar, nincs állandó kapcsolata, de ha ő így érzi magát jól, akkor így érzi. Mindig nagyon jó testvérek voltunk, volt, hogy ő kísért el egy egy beültetésre, mikor a férjem nem ért rá.
És hát ő is velünk együtt drukkolt, hogy sikerüljön.
Most karácsonyi ajándékkent szeretnenk a férjemmel a szüleimnek bejelenteni, hogy végre sikerült, arra már a 15.hetben leszek. Persze a hugomat már az első orvosi vizsgálat után beavattam és valahogy nem láttam rajta azt, hogy örülne, pedig nagyon odáig volt előtte, hogy mikor babázhat már (ő nem szeretne gyereket, nem egy gyerekcentrikus nő, de az én babámat nagyon várta, hogy megfoganjon, hogy nagynéni lehessen) és minden sikertelen beültetés után együtt "omlottunk össze", nagyon megértő és támogató volt.
Most elmeseltem neki, hogy anyuéknak karácsonykor akarjuk elmondani a nagy hírt és teljesen kiakadt. Hogy még korai (15 hetes leszek akkor), szerinte ne pont karácsonykor, miért akkor akarjuk, ő ezt nem tartja jó ötletnek. Nem értem miért ilyen, hisz a szüleim is már annyira várták, hogy végre eredménye legyen a sok küzdelemnek amin 4 év alatt keresztül mentünk a férjemmel.
Hiába kérdeztem a testvérem, miért mond ilyeneket, konkrét választ nem adott. Csak, hogy szerinte ez nem egy karácsonykor bejelentős dolog. És azóta kevesebbet is jár át hozzánk és ahogy be volt a lombikok alatt sózva, most annyira nem is érdekli a hogy létem. Nem értem miért ilyen és mivel nem mondja el az okot, így elég rosszul esik, hogy eltavolodott tőlem.
Szerintetek mit csináljak? Az már fix, hogy mindkét család (férjemé és enyém is) karácsonykor tudja meg a nagy hírt, ezen nem változtatunk.
További ajánlott fórumok:
- Teherbe estem egy nős embertől...
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Rockfesztiválon estem teherbe...
- Tényleg rockfesztiválon estem teherbe és tényleg nagyon...
- Pici vagyok (44 kilósan estem teherbe, most 56 vagyok) és már most (8.hó), ha lent rugdos a baba meghalok úgy fáááj. Kérjek császározást?