Tegnap óta életmódot váltottam a ChatGPT segítségével.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Sokszor állít valótlan nagyon meggyőzően. ha szóváteszem egyből jön a válasz hogy igazam van, nem nézett a dolognak kellően utána, de ha akarom újra megpróbálja és ígéri most már rendben lesz.
Én a napokban akarttam vele bizonyos termékeket csoportosítani mert újabban egy nagyon jó helyen vásárolok, és könnyebb választani ha hatásuk szerint látok csoportosítást. Néhány terméket fel is sorolt minden kategóriából, és mikor szóvá tettem hogy nem látom az összes terméket, azonnal védekező, magyarázkodó és ígérgető pozíciót vett fel. Megkérdezte elkésztse-e újra, de most már tényleg jó lesz. Ezt egymás után 3x játszotta el velem, majd feladtam, megmondtam nem vagy képes rá.
Kár hogy a te életmódváltásodban számolgatni kell. Az enyém anélkül is működik, viszont neked is sok sikert kívánok.
Most erősen kacsint A TÉNÉ fele is, mert minden felől megtalálnak az információk róla, és tetszik. Persze sok ilyen ételt eszek, de nem vagyok teljesen TÉNÉ-n.
Ilyen oldalakról adja az információt a Chat GPT is. De ha őt kérdezzük bármi ügyben, legalább nem nekünk kell átrágni magunka több oldalon.
Ezt nem neked akartam hanem Fórumnyitónak. :)
További ajánlott fórumok:
- "Csak azért is megcsinálom!" ... lefogyok és életmódot váltok!
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Menyek és vejek, a segítségeteket kérném
- Akiknek sikerült lefogyniuk, azok segítségét várom. S.O.S :(
- Ki érti ezt? Egy rendkívüli helyzetben segítségeteket kérem
- Évekkel ezelőtt életmódot váltottam, gyógyulni, fogyni...