Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A laborra a beutalót is a felhőbe teszik? fórum

A laborra a beutalót is a felhőbe teszik? (beszélgetés)

18. Sirga (válaszként erre: 1. - Marcsi_50)
tegnap 07:10
Felrakják felhőbe. De én mindig kinyomtatom, mert a dokink nem jól állítja ki, és így a labor nem látja a kért vizsgálatokat, csak a beutalt és a beutaló személy adatait.
17. 80ASIQ
tegnap 00:06
Nálunk választható. Ha kérem, megkapom papíron, ha kérem, "fellövik". Mindenesetre a laborban jobb szeretik a papírt, mert nem kell a felhőben kotorászni.
tegnapelőtt 16:37
Nem
15. fokhagyma (válaszként erre: 14. - Marcsi_50)
tegnapelőtt 16:11
Természetesen nem kell nyomtatni, minden ott van a felhőben. A labor is látja, hogy milyen vizsgálat kell. Csak TAJ kártya, személyi és lakcímkártya kell. No és a kis karocskád, amibe beszúrnak egy tűt, és véredet veszik. Nekem kb. egy hete vettek, és a hatalmas véraláfutásos nyom még mindig megvan. Remélem, Te szerencsésebb leszel.
tegnapelőtt 13:23
Azt mondták nem is kell nyomtatva, csak az irataim vigyem.
13. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Marcsi_50)
tegnapelőtt 12:27

Szerintem kérdezz rá a laborra, nálunk elfogadják, de futottam már "lukra, hogy nem volt a felhőben a beutaló, SYNLAB végzi nálumk a vizsgálatokat, a neten lehet időpontot kérni, általában 1-2 nap a várakozási idő.

Látom nem egyforma még ua. városban sem.

12. globus (válaszként erre: 10. - Fokhagyma)
tegnapelőtt 11:59
Másra itt is, csak rtg, labor gyors.
tegnapelőtt 11:56
Sikerült! Még időpontért kell telefonálnom, akkor megkérdezem, ki kell e nyomtatni vagy jó e így.
10. fokhagyma (válaszként erre: 9. - Globus)
tegnapelőtt 11:54
Jó helyen laksz. Nálunk elképesztő várakozási idők vannak mindenre.
9. globus (válaszként erre: 7. - Fokhagyma)
tegnapelőtt 11:32

Itt a központiba akkor megyünk, amikor akarunk, sorszámos.

Körzetikbe 2 nap.

8. globus (válaszként erre: 1. - Marcsi_50)
tegnapelőtt 11:31
Fel, de tudakold meg, hogy ahol vért vesznek, le is tudják-e tölteni. Nálunk a körzeti rendelőkben csak vérvételi pontok vannak, számítógép nincs.
7. fokhagyma (válaszként erre: 1. - Marcsi_50)
tegnapelőtt 11:21
Csak megerősítem, hogy a felhőbe küldik a beutalót, de rögtön kérj időpontot is! Nem tudom, nálatok mennyi a várakozási idő, én 3 hétre kaptam vérvételre időpontot.
tegnapelőtt 10:50
Felénk kell az e-beutaló + időpontot kérni pl. a vérvételre, szakorvosi rendelésre. Apámnak februárban kértem időpontot a kardiológiára, adtak is szept. 11-re😐
tegnapelőtt 10:48
Időpontot kell kérni? Nem készülök menni, de képben akarok lenni.
tegnapelőtt 10:07
Köszi, akkor megpróbálom telefonon elérni a doktor urat.
tegnapelőtt 09:53
Igen, e-beutaló automatikusan megy a felhőbe is
2. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 1. - Marcsi_50)
tegnapelőtt 09:53
Igen. A beutaló is megy a felhőbe.
tegnapelőtt 09:17
Fel tudják tenni a beutalókat is a felhőbe, mint a receptet és nem kell vinnem a vérvételre? El akarok menni egy laborra, de nem szívesen ülnék a váróban a sok prüszkölő, köhögő ember között. Mostanában ez hogy van? Legutóbb még papírfecnivel mentem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook