Te nyomozol a párod dolgai után neten? (beszélgetés)
Nem dugdossa előlem semmiét,simán én is meg tudnám nézni ha akarnám és Ő is az enyémet,de én saját akaratomból nem teszem,nem érzek rá késztetést,hogy most meg kell néznem van e valami.És megadom Neki azt a tiszteletet,hogy nem nyúlkálok bele a dolgaiba:)Bizonyított már,ha bármi volt elmondta,nincs mitől félnem.
Igaza van manócskának,minden kapcsolat más,a miénk ilyen:)
nálunk is igy van, teljesen természetes hogy ha ő van gépnél ő ha én vagyok akkor én nézem meg az összes mailt...
ez akkor kapcsolatfüggő, nem azt minősiti hogy jó vagy rossz a kapcsolat szerintem, ez is az is lehet jó, csak mi ilyenek vagyunk ők meg olyanok
Nem nyomozok, eszemben sincs.
Tiszta ciki, el is süllyednék szégyenemben, még magam előtt is.
mi tök nyíltak vagyunk...
minden hová minden jelszavam tudja, ahogy én az övét..tudom a teloja összes kódját és ő is az enyémet..
nekünk ez a bizalom..de minden kapcsolat más..
nekem az őszinteség jön be hosszútávon is ez működik csak
valahogy fura vagyok mert ha megcsalna azt a részét nem érezném tragikusnak annyira mintha hazudozna miatta és hülyének nézne hónapokig
jobban szeretek tisztán látni és én dönteni arról hogy mi legyen
Nem nézem meg.Ő sem az enyémet.Bizalom.Sosem tett olyat ami miatt ellenőriznem kéne.
Nincs jogom hozzá,hogy a személyes dolgaiban turkáljak:S
Szerintem csúnya dolog,nagyon csúnya!
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Zavar ha a párod valahol pl. újságban, filmben, neten bombanőket lát? Nem érzed hogy összehasonlít, vagy különbséget lát?
- Mit tennél, ha kiderülne, hogy a párod csajozik a neten?
- Te mit tennél, ha a párod azon kapod, egy idegen nővel szerelmes üzeneteket vált a neten? Ill. smsezgetnek telefonon?
- Jelenleg milyen dolgaidat nem találod?
- Hol adhatnám el a saját készítésű horgolt mamuszaim és egyéb saját készítésű dolgaimat?