Hol adhatnám el a saját készítésű horgolt mamuszaim és egyéb saját készítésű dolgaimat? (beszélgetés)
Vitatkozom. Használt sapka elég sok van, de ha leszűkíted méretre, úgy már messze nincs annyi, olcsón meg pláne.
Új sapka, amit méretre készítenek, az pedig iszonyú drága, én pl. ezért is kértem trimamától egyet. Biztos lenne rá kereslet.
Én csak gondolom, de sapka az rengeteg van kínálatban, szinte fillérekért. Miért is? Mert a legkevésbé használódik el, volt, hogy vettem kislányruhákat, és csak odatettek a többi kisruha mellé 4 sapkát, egyik aranyosabb, mint a másik. Szóval, csak azért, hogy ne dolgozz hiába. Persze, Neked kell tudni, de ebből tényleg dömping van.
Ha sapkát tudsz készíteni, akkor biztos kis pulóvert, kardigánt, tavaszi kabátkát is. Na, azt szerintem vinnék. Még én is. Pussz
Közben rájöttem és megnéztem a mamuszokat.
Hányas méretben vannak?
Mid van még?
Szia!
Hogy/hol tudom megnézni, hogy miket adnál el?
Pusssz
Tényleg jó ötlet :)
Lehetne gyerekeknek, fület horgolni, szemet, orrot varrni rá. Virágot horgolni.
Ilyen holmikat mindenképp a M--án próbáld meg..
Szuper kis oldal!:)
Szia!
Én a helyedbe megpróbálnám a vaterán,teszveszen.Lehet hogy sok van belőle,de az se lehetetlen,hogy valaki pont a tiédet szeretné megvásárolni :) Szerintem egy próbát mindenképp megér,és fizetned csak akkor kell vateranak,ha eladtad a termékedet.
aprod.hu, jofogás.hu,
Nagyon jópofák :) Ügyes vagy.
További ajánlott fórumok:
- Bébiétel vagy saját készitésü étel!?
- Meddig áll el a házi készítésű tojáslikör?
- Hogyan tudnám eladni legális úton a saját készítésű dolgaimat?
- Saját készítésű ajándék tippek Karácsonyra!
- Saját készitésű bébiételnél, mennyi húst tesztek bele, és hogyan?
- Tetszenek az adatlapomon látható saját készítésű medál és hajtű?