Te milyen lakásban szeretnél élni? (beszélgetés)
:DDD
En olyan hazban, amilyenben most elek :) imadom!
Az inas es a szemelyzet...haaaat, azt pl.nehezen viselnem,,ha idegen turkalna a szemelyes cuccaim kozott...
Rozsaszin halo? Brrrr. Nekunk narancs :) amugy is az a szex csakra szin, a rodzsaszinnek az a baj, hgy a pawik tobbsegenek visszahuzodik a kukaca e szin lattan - megertem :D
Semmiképpen sem túl nagy, mert azért takarítani is kellene, azt pedig nem viselném el, hogy idegenek nyúlkáljanbak a holmiaim közt. Tehát bejárónő, inas, sofőr nem kellene.
Egy nyugodt városban egy kis családi ház néhány háziállattal.
Te milyen lakásban szeretnél élni?
Milyen álmaid lakása?
Én egy vidéki kúriában (vagy kastélyban? ) szeretnék élni...körben park, mellette medence.Mindennap kilovaglás...sofőr hoz-visz a városba.:)És persze személyzet...inas,kertész, sofőr, szakács...és persze elegáns, reprezentatív bútorok.Kivéve a hálószobát, az rózsaszín rózsaszínnel.:)
Én ilyenben szeretnék élni! :)
További ajánlott fórumok:
- Kutya-Macska a lakásban! Igen vagy nem? Ki mennyire bír-, vagy nem bír együtt élni az állatokkal?
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.
- Hány éves korodig szeretnél élni?
- Ha szeretnél NÉMETORSZÁGBAN élni !
- Milyen virágot tudnék ilyenkor magról vagy hagymáról nevelni lakásban a gyerekekkel, amit aztán később elajándékozhatnánk?
- Mondd el ha valami bánt, és beszélni szeretnél róla :)