Te is elnéző mosollyal viszonyulsz a tetovált emberekhez? (beszélgetés)
Tegnap néztem elnéző mosollyal egy srácra a tetkói miatt. Olyan gagyik voltak rávarrva, hogy szántam szegény gyereket.
keep going, paolo coelho idézet a fészbukról, tele helyesírási hibákkal. Jól elcseszte valaki neki. :S
Hogy az egyik idézetedet idézzem,maradhattál volna csendben,hogy egy kicsit jobban,bölcsebben gondolkodj!
Nem kívánlak sem téged,sem a hozzászólásodat minősíteni,mert nem is lehet!:)
Elbuktam nálad,ettől még remekül fogok aludni!
Érdekes, amikor a szelíd szeretet, tolerancia és békesség követének álarca lehullik és előbukkan mögüle a valódi énje.
Lehet, hogy mégiscsak jobb, ha idézeteket másolgatsz.
És mi olyan természetellenes? Az ékszer is az akkor. A ruha is. Az autó is. A mobil a technika mibden ami nem a természetből fakad
Én inkább azt érzem valami sérelmes dolog van a háttérben azok részéről akik így vélekednek
Ismerem az egyik leghíresebb tetováló szalon rezidensét, de:
- Ez nem változtat a véleményemen.
- Külsőleg elismerem, mint művészeti tevékenység.
Oké hogy művészet. Nézzük ezt a részét.
De a megfigyeléseim alapján nézem az embereket is, kik hordják és miért. Sajnos átlagban ugyanaz motiválja őket.
Nevezzük művészetnek a tetoválást, de onnantól nem művészet számomra, hogy erőszakosan beleavatkozik a természet rendjébe.
Ennek a kommentnek az üzenete:
Ostoba ember a levegőbe lő...
Remélem ezt te sem gondoltad komolyan..?
A tetoválás művészet. Évezredes hagyományai vannak. És tudósok írok mindenféle okos ember visel(het) tetoválást.
Legközelebb ha ilyet leírsz előbb írd le 100x hogy baromságot soha nem írok le!
Filmajánló:
Münchausen báró kalandjai
(The Adventures of Baron Munchausen, 1988)
Ismertem egy vérmes kis szőkét úgy 10 éve, aki a köldöke alá pingáltatott egy lefelé mutató nyilat és egy szót: Nyalj!
Aztán mikor jött a nyár és elment strandolni rájött, hogy nem kellett volna... :o)
Nem elnéző hanem elismerő mosollyal nézek rájuk :)
Ez egy művészet. Persze vannak kontárok akiknek a 'műveire' szörnyülködve nézek de szerencsére sok az ügyes.
Ismerek sok tetováltat illetve tetováló művészt. A legtöbbjük nem divatból varratott, hanem valami életeseményt örökített meg.
Nem hiszem.
En sem szeretem a tetovalast, rajzolni ott van a papir. De ugyanigy nem szeretem a lathatoan festett hajat (kivetel, ha valaki oszules miatt festeti az eredeti hajszinet), a sok parfumot, a mukormot, igazabol meg a koromlakkot sem.
De attol meg nem fogok sem elnezoen mosolyogni, sem barmit csinalni, ha tetovalt/festett haju/mukormu stb. embert latok, az o dolga, azt csinal felolem, amit akar. Tulajdonkeppen csak akkor veszem eszre ezeket a dolgokat, ha mar nagyon feltunoek :)
A parfumfelhobe burkolozott egyedekre, na azokra rondan szoktam nezni. Ha akarja, szagolgassa a parfumjet, de ne kenyszeritse ram is.
Amikor az elsőt varrattam,még 15 éves voltam. Nagyon tetszett,nagyon szerettem volna! Olyan helyen van,ahol anyámék is csak hónapokkal később látták (ahogy kész lett,megmutattam,aztán felöltözve járkáltam előttük) begyógyúlva.
Aztán sokáig nem csináltattam,de nagyon szerettem volna még. 19,majd 21 évesen jött a következő. Imádom őket. Ezek is kizárólag akkor látszanak,ha meg akarom mutatni őket,szóval,"nem mutiba" készültek. A negyedik szintén titokos!!! A kisebbségi érzésből fakadó dolog talán az elsőnél igaz lehetett volna: vézna és lapos voltam... De utána,ahogy nőcisedtem,már nem lett volna ilyesmire szükségem,hogy észre vegyenek. Hát,a lehengerlő stílusommal meg egyenesen pasi mágnes voltam (pff) :D!
A lényeg: nem feltétlenül akar az ember vele kompenzálni! Sokan valami számukra fontos érzést,személyt,eseményt örökítenek így meg a testükön,de olyan is van,akinek ugyan nem a divat miatt,de tetszik!
Amúgy az én párom is alacsony,de nincs tetkója! Merci jeepje van!!! :D De ő vállalja is,hogy a saját magasságát kompenzálja! :D
További ajánlott fórumok:
- Nekem kellene máshogy viszonyulnom a párom exéhez fűződő viszonyához?
- Én és ahogy a lányom viszonyulunk egymáshoz...
- Ti hogy viszonyultok közösségben a bőrbeteg emberekhez?
- Hogyan tudnék újra normálisabban viszonyulni hozzá?
- Hogyan viszonyuljak párom gyerekes viselkedéséhez?
- Szerintetek ezek alapján csak szórakozott velem? Ti hogy viszonyulnátok ezek után hozza?