Te is elnéző mosollyal viszonyulsz a tetovált emberekhez? (beszélgetés)
Aikido... szeressük...
"Nincs technikám! Nincs ellenfelem! Azért, mert jómagam sem létezem! A jó csata olyan, mint egy szellemes játék, de komolyan kell játszani! Egy igazi harcművész nem lehet feszült, ám mindig FIGYEL! Nem töpreng, nem álmodozik, készen áll arra, ami jöhet! Felkészülten várja a pillanatot! És amikor kell, LECSAP! De ha nincs rá szükség, ÉN NEM ÜTÖK! És amikor ütök, akkor nem "én" vagyok!"
Kitől idéztem? :)
Ez teljesen jó!
Annál már kedvezőtlenebbet is mondtak rám, mint helikopter.:)
Hagyjuk a gyerekeket játszani. Mi felnőttek meg foglalkozzunk fontosabb dolgokkal.
Magasabb szint. Na erre jön az elnéző mosoly :)
Hát persze, Mr. Magasabb Tudatszint. Aztán meg benyögted, hogy a tetováltak nem túl okosak és komplexusokkal küzdenek.
Persze mindenki félreértett, csak te vagy helikopter.
:)
Minden ember egy egymással.
Majd egyszer ezt is meg fogják érteni az emberek.
Nem tudom mikor.
Egy aikidos soha nem támad.
Még gondolatban sem.
A fórum címében az "elnéző mosolyt" többen félreértelmeztétek.
1., és ez a legfontosabb: Nem lenéző mosoly!
2. Nem lesajnáló mosoly.
3. Nem gúnyos mosoly.
Én erre gondoltam:
Elnéző jelentheti: aranyosak, kedvesek, színesek, változatosak.
A reakció a fórum címre az lett, mintha én támadnék.
Nem, én csak feldobtam egy finoman megfogalmazott fórumcímet.
Épp most van a fókusz pluszban is:D
A lány legidősebb vendége 75 éves néni, és egy rózsát kért az ujjára:D
pl ez :D
Többek között.
Vendégeim között volt több ápolónő, szociális munkás, tanár, önkormányzati dolgozó, titkárnő, idősgondozó...és még hosszan sorolhatnám. Nem mindenki mesélte el élete történetét, de nagyon sok volt a visszajáró vendég, még közülük is.
Idősebb vendégeim is voltak (jócskán negyvenen felül), közülük is több visszajáró emberke akadt.
Valaki nem hivalkodás, önbizalom-erősítés gyanánt varratja magát. Vannak olyanok, akik tetoválással állítanak emléket egy szerettüknek, vagy ezzel fejezik ki valaki felé őszinte szeretetüket. Pl. most tavasszal egy idősebb hölgy kézfejére édesapja születési helyét és idejét kellett tetoválnom...
Régen nyilván elítélendő volt tetováltatni, mivel a tetkókat leginkább a bűnözők csináltatták/csinálták a börtönben. Ez a nézet még mindig fel-felüti a fejét. Én csak azokon szoktam mosolyogni, akiken régi, "sittes": "bűn az élet", torz meztelen nő, és ehhez hasonló tetoválásokat látok. Persze ezeken sem azért mosolygok, mert lenézem a gyengébb tetoválást viselő embert, hanem csak mert vicces. Más szemszögből nézem a tetoválásokat, mint az, aki nem foglalkozott tetoválásokkal soha.
Ok.Köszönöm az információt. Tényleg.
Mit értesz az alatt, hogy nyitottabbak?
Pl. nem zavarja őket annyira, hogy mit szól a környezete?
Itt egynél azért kicsit több emberke volt példaként említve.
Tudsz számolni?
Mint tetováló (még hülyébb vagyok, mint gondoltad volna), rengeteg emberrel találkoztam 16 éves pályafutásom során.
Nem mondanám, hogy buta, primitív, igénytelen és önbizalomhiányos embereket tetováltam volna.
Pozitívumként inkább azt lehetne elmondani róluk, hogy nyitottabbak voltak, mint az átlag.
További ajánlott fórumok:
- Nekem kellene máshogy viszonyulnom a párom exéhez fűződő viszonyához?
- Én és ahogy a lányom viszonyulunk egymáshoz...
- Ti hogy viszonyultok közösségben a bőrbeteg emberekhez?
- Hogyan tudnék újra normálisabban viszonyulni hozzá?
- Hogyan viszonyuljak párom gyerekes viselkedéséhez?
- Szerintetek ezek alapján csak szórakozott velem? Ti hogy viszonyulnátok ezek után hozza?