Tatabányai anyukák gyertek csevegni (beszélgetés)
De jó!:)))
lesz sétáló társad akivel beszélgethetsz:)
nekem is volt még anno Evivel...de ő nem szült újra:(
Viki is aludt két órát, igaz egyszer felsírt és tiszta víz volt a haja, de visszaaludt.
Szerintem pancsizik az erkélyen egyet a kiskádban..addig is telik az idő.aztán 5-kor mi is csavizunk egyet!
Nem jól.
De legalább Bencus át alukálja.Majd este 6 után viszem sétálni.Ilyenkor még a boltba sem merek elindulni vele.
Sziasztok!
bekukkantok ide is...mesét néztünk Evivel míg Viki alszik, Jégkorszak 3. Nagyon jó volt:)))
Hogy bírjátok ezt a meleget???
boltba kéne mennem...de meggyulladok!!!!
pláne a gyerekek!
szia
Én úgy tudom, hogy elsősorban tb-i lakcímű gyerekeket vesznek fel amennyiben marad hely akkor felvehetik a Te babád is.
Nincs túl sok lehetőség...én a Módszertani Bölcsödét ajánlom Neked, hívd fel őket, sajna a számot nem tudom, de ők elég rugalmasak.
Sziasztok!
18hónapos lesz a kisfiam és sajna úgy tűnik ,hogy jövőre vissza kell mennem dolgozni,azt szeretném kérdezni,hogy tényleg feltétel a bejelentett Tatabányai lakcím a bölcsödébe jutáshoz sajna mi Héregiek vagyunk ez a legközelebbi lehetőség.Köszönöm előre is aki tud segíteni.
jól vagyunk,köszi
oviba nem járt a Balázs egész nyáron
akinek otthon van az anyuka az nem mehet májustól
majd kedden kezdünk megint
jó lesz már egy kis kikapcsolódás és a Balázsra is ráfér nemtud mit kezdeni már magával itthon :(
Szia. ÜGyes nagyon.
Nekem Dávid sokat sírt, aztán a négy hós oltásnál bejött a párom is, mondtam neki hogy na most aztán meghallod hogy sír a Dávid. Erre egy hangja se volt. Örültem neki azért
Sziasztok. Azért ide is bekukkantok.
Meccset néztetek este?
én 2-3 órán keresztül borogattam. nem volt gond.
Evinél viszont nagyon bedurrant a combikája, mert a védőnő azt mondta felesleges borogatni, elég ha adok egy kúpot. Ja, aztán eégsz délután ordított és görcsben volt a tűzpiros combja....nagyon fájt neki!
Azóta tapasztaltabb vagyok...mindig borogasd be Te is kicsit...én sosem hagyom ki!
Ez igaz.
Bencus még nem nagyon fogta fel mi is történik vele.
Meddig kell borogatni a lábiját, nem tudod véletlen?
Ügyes baba!
Viki sem sírt...de most majd fog szept-ben:)))
már okosabb nem kis ártatlan baba:)))
Szasztok :D
Megvolt a szuri!Nem sírt,egy szava sem volt!Nagyon nagyon büszke vagyok rá :D
Én is megyek alukálni.
Szép álmokat mindenkinek.
Remélem holnap kicsifiam is ilyen ügyi lesz:D
Kapja a 2 hónapos szurit.
Jól is esett!
Ez szép vólt!
Meeeeeeeeeeeeeeeegvan!!!!!!!!!!!!
2:0