Tárolás a konyhában (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tárolás a konyhában
A hűtőszekrényemet mindíg szódabikarbónás vízzel tisztitom.
Nem hagy illatot:)
Szia!
Én a kaiserben vettem.
vannak pici üvegeim, igy ki tudom próbálni.
Ajánol mindenkinek próbáljátok ki a Jamie Oliver szószokat! Nagyon finomak. igazi paradicsomokból készültek és paradicsom szinük is van, nincs tarósitószer benne és nagyon finom: foghagymás, bazsalikomos (igazi bazsalikomlevelekből készült és látni a szószban. Nagyon finom és gyorsan elkészithető, mert a kifőzött tésztára csak rá kell tenni és kész az ebéd, vagy a vacsora.
Nekem 4-5 év alatt nem sikerült összetörnöm üveget ezzel.A polcaim alján pedig volt ennyi helyem.
Nekem bejött a fűszertartóként használt olivabogyós üveg,ami keskeny és magas.
Én pl a hus ugy kloffolom ki hogy nylonzacskóba teszem a hust és ugy kloffolom ki, ha nem használom fel aznap akkor igy teszem a hütőbe.
A panirozásnál, meg 3 villát használok,(külön-külön a liszt, tojás, prézli) igy nem kell állandóan kezetmosni.
Sziasztok!
Én annak az ötletnek örültem nagyon anno,hogy egy deszkára befőttesüvegek tetejét csavaroztunk,és az aljukat csak ki kellett csavarni,mikor szükség volt rá,de nem kellett polc,mert a deszkát csavaroztuk a falipolc aljára.Kicsit vicces is volt,hogy szinte lebegtek az üvegek.Most a kamrában van ez a polc.
Mindenkinek boldog uj évet kivánok!
Uj ötlet: saját készitésü füszertartó:
üres nutelláspohárba mindenféle füszert lehet tenni, a müanyagtetővel lezárni (aroma megmarad) és a müanyag tetőre ráirni milyen füszert tettünk bele.
Én füszeres olajat használok, igy készitem el:
1 üveg olaj 5 db foghagyma megpucolva, egészbe, és 1 szár rozmaring. 4 hét mulva már használható husokhoz, salátákhoz.
A tupperware,az a termék,amit imádok :-) Barátnőm foglalkozik vele és tőle szoktam rendelni én is.Eddig minden bevált amit onnan szereztem,csak egy a baj vele,hogy elég húzós az ára :-)
Találkoztam már vásárba is ezekkel a termékekkel,vagy a neten aukciós oldalakon vagy a termék honlapján.Akit érdekel,annak figyelmébe ajánlom ezt az oldalt: [link]
Nekem meg marad a barátnőm,hogy leadjam a rendelést :-)
További ajánlott fórumok:
- Egy nő legyen szajha az ágyban, tündér a konyhában, úrinő a társaságban-Ti nem unjátok még?
- Kicserélnék pár alapanyagot a konyhában az egészségesebb életmódért. Mit ajánlatok?
- Mit tehetek télen a konyhában lévő ételszag ellen?
- Miért csak fehér lehet a fal a konyhában?
- Fűszernövények a konyhában
- Hasznos eszközök a konyhában a sütéshez