Taposó gép honnan fogyaszt, mit formál? (tudásbázis)
Erős fokozatra kapcsolod akkor igen, csak moziblizálni kell a keringést megmozgatni és nem erölködni.Enyém is viszeres néhol.
A bicaj a legjobb viszerekre.
a fokozatosság fél siker :)
hajrá!:)
Sziasztok!
A helyzet nálam is ua. Nappali, ülőgarnitúra mögött,böhöm nagy gép, puhány vendégek, szembe tv. stb.
Ja és lustaság! Ez a legfőbb gond.
Egyébként csináltam egy darabig, teljesen átformált, és mindenki azt hitte, hogy egy csomót fogytam. Nehéz ráállni, de amikor teljesítetted a kitűzott időt, akkor nagyon klassz, és az ember szinte hősnek érzi magát.
Egyébként nem eszetlenül hajtom a gépet, hanem betartom azt az intervallumot, ahol a legjobb a zsírégetés. Ehhez vagy kell egy óra, amely segít, vagy ha szuperszónikus géped van, akkor az méri.
Ja ha bekapcsolod a gépet, és és esetleg lustább vagy, akkor van olyan funkció is, hogy ráteszi az ellenállást, így több erő kell a hajtáshoz, és szintén nem esel ki ebből az intervallumból. Tök jó, arra serkent, hogy ne lustálkodj. Ehhez már csak az hiányzik, hogy a "Berger-Kato" ráemeljen a gépre. Ezt a funkciót még nem találták ki :)
Mindenkinek szép napot!
Az kizárt, hogy egyszerre csak egyre tudj koncentrálni:) Arra csak a férfiak képessek. Na most, ha zokogva tekersz, az dupla fogyás, mert nem csak izzadsz, hanem a könnyeid is patakzanak.
Egyébként sem minden nap játszamak zokogtató kedvenc filmeket:)
Kifogás, nyafogás = nem fogyás:)
(millen költői lettem)
Árammal üzemelő ellipszsiről nem hallottam.-ha én ezt tudoooooom:))))))))))))
Megnevettettél mert pont igy vagyok ahogy Te.Nappaliban a gép a kanapé mögött pont szemben a Tv.-vel mondván majd ráugrom olykor olykor de nem megy.Levittem a "dühöngőbe" most minden ott van egy helyen és ráugrom majd egyszer mindegyikre kicsit nehogy megártson mert azt nagyon nem szeretném.Az tény, hogy ha vékonyabb vagyok jobban esik a mozgás.Nekem nem szóltak a vendégek,de mindegyik rápattan a tornagépre és azon nevetek mennyire puhánnyak.Szuflával birom ha az első öt percen túl vagyok.-hogy lehet eljutni az öt percig?:)))
Egyébként összegződik a sok kis mozgás ma hallottam a Tv.-ben:)
Én is híres vagyok a lustaságomról, úgyhogy én nem kapcsolok fokozatot, hanem árambadugás nélkül használom. Igy megvan az illuzió, hogy gyorsan megyek (ugyanis nem ütközik ellenállásba, mert nincs fokozatra kapcsolva). Na ez nem éget egy fikarcnyi zsírt sem, csak mozgok valamennyit.
Unalomüzés céljából pedig a nappaliba állítottam be, szembe a tv-ve. Na ettől tök nem nappali formája van a nappalinak. Már többen megjegyezték (vendégek) hogy esetleg máshol jobb helye lenne. Akinek nem tetszik nem jön többet. A vendég ritkábban jön, mint ahogy én használom. Abban pedig biztos vagyok, hogy ennyit sem mennék rajta, hogy egy üres helyiségben kellene kukulnom,
pedig van egy olyan helyiség a lakásba, ahol az ilyen ketyerék vannak összegyűjtve, mint a BEMER, a masszírozógép,a chi gép. De a masszirozót is, meg a chi gépet is ma vittem le a nappaliba:))
Nekem mindegyik igen unalmas és olyan nehezen telik el az a fél óra.A taposó tetején csak táncolok, láttam konditeremben, hogy igy kell végezni a mozgást.
Ellipszis gépem nekem is böhöm nagy van, kicsit bánom is mert a legnyengébb fokozat is erős.-de majd megbirkózom vele.
Mig nem melegszenek be az izmaid Te is szenvedsz rajt vagy csak velem van baj?
Egy személyi edző azt tanácsolta minden nap elemjek egy percet az időn.
Most kezdek én is taposni,én kardióedzésnek fogom használni, biztos, hogy erősiti a szivet, jó hatással van a keringésre zsirt éget ha fehérjedús és jó szénhidrátokkal ajándékozod meg a tested.Érezni fogod, hogy melyik testrészed veszi igénybe:)
Az ellipszis az sífutó, legkevésbé terheli az izületeket.
Diéta nélkül sehonnan sem fogyaszt :)
Diétával formálja a hátsó és első combot, vádlit, popsit, talán még az alsó hasat is.
Nekem ministepperem van, szuper, heti 2x ezt használom, minimum fél óráig. (Egyébként mást)
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- "Le tudlak fogyasztani" - Paul McKenna új módszere
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Honnan állapítható meg, hogy le kell-e húzni a virsli bőrét fogyasztás előtt?
- A görkori tulajdonképpen fogyaszt vagy formál?
- Melyik hatásosabb, melyik formál jobban, a taposógép v. a futás?