Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
A lombikos orvos utasítása volt, de jövő héten mar saját nőgyogyihoz megyek, megkérdem! Köszi
Furcsa, h így eltérnek a protokollok! Zs79, Te hogyan tovább? Mikor mész legközelebb?
Nekem most a 14. naptól már tenni kell, szóval még beültetés előtt elkezdem és egészen a 12. hétig tenni kell, pécsen is ezt mondták! ne hagyd abba semmiképpen sztem sem!
Szia. Én nem hasznàltam
még Utrot! Nekem progesteron exeltist volt 3x1. De így sem sikerült. Viszont az összes alkalommal elmondtàk hogy a 12-ik hétig kell!
Nekem mèg mos 3x2-t kell, jövô hèt csüt megyek a klinikára kontrollra, akkor töltöm a 7.hetet.
A 12.hétig kell hasznàlni az utrot, legalàbbis nekem ezt mondtàk, de majd kiderül! Bàr zárójelben mondva nem fog hiànyozni :) de persze teszemamit mondanak addig is :)
Aemi minden rendben lesz, mindegy a dàtum :)
Ok, jövő csüt megyek uh-ra. Akkor inkább addig még használom. Most már csak 2x1 van. Ezt kéne ma-holnap 1x1re csökkenteni, aztán elhagyni. Nektek mennyit kell?
Szia. A progi pótlàst mindig legalàbb a 12-ik hétig kell hasznàlni!!!! Nàlunk nézik a szintet és ha minden rendben akkor fokozatosan egy-két hét alatt kell elhagyni!! Mindebképp kérdezz rà!
Meddig kell használni az utrot? Nekem kb 1 hét múlva abba kéne hagynom. 9,5 hetesen. Pont akkor szokott elmenni,ha nem termel eleget a placenta. Nem értem.
én semmit nem szedtem idáig vitaminon kívül (trimesztert szedek)és így mondta a doki,h 13. napon ovitrelle,ill. a 14. naptól 3x2 utrogestan, ez még ami most más,mert a stimunál, csak a transzfer napjától kellett rakni,akkor 3x3-at.egyébként meg én is azt gondolom amit magni, egy-két nap ide vagy oda sztem sem számít! sőt, még örülök is,h előbb kaphatom vissza őket, :) a lényeg,h minden rendben legyen!
Még az is lehet. De ne foglalkozz vele! :) 1-2 nap ide-oda nem számít sztem
Nem tudom, lehet hogy spontán ciklusban más! Én a beültetés előtt 12 napig Estrofemet szedtem hogy vastag legyen a mhny. Mensi utàni 9.napon volt 9mm és azt mondták hogy a 22. Nap lesz a tökèletes a beültetésre. Gondolom egy egyénenként vàltozik! Egyèbkènt azóta is szedek naponta 3 estrofemet és 3x2 utrogestant kell feltennem...
Igen, én is nagyon örülök neki és teljesen úgy is érzem,h most a spontán ciklusban lesz a tuti!! :) csak ahogy számolgatom hozzátok képest, nekem 13. napon kell repesztőt szúrni és rá 5 napra a 18. ciklusnapon lesz a beültetés. pedig a protokoll szerint a 19. napon kellene lennie..., nem tudom nálam miért lesz így, valószínűleg akkor ér rá a doki. szerintetek?!
Rendben, én is így gondoltam, mert az ovitrell bekavarhat.
Ahogy magni irta ha tudsz menj el vérvételre +10. napon;-)
Ha kapsz tuszorepesztot akkor ne tesztelj az kihozhat fals eredményt.....
Igen sajnos későn derült fény mi is a bibi....2 mutetes befejezésének volt 2 elment.... tehát 6 terhességem volt viszont csak az utolsó 8. előtt derült ki,hogy genetikai probléma van így lett PGD lombik......de biztos így kellett lennie,hogy Lídia és Olívia velünk lehessen;-)
Örülök hogy jól lettek az eredmébyeid! Ez egy szuper alap a beültetésre :) Dejooo akkor egy nappal előbb lesz :)
Én is a 22.napon kaptam vissza az 5 napos babókat és 33. Napon volt vérvétel. Akkor lett a hcg 946 :) másnap reggel azért teszteltem egyet, dehàt nyilvàn pozitiv lett. Előtte nem teszteltem... de alig tudtam megállni :)
Oké, addig nem is akarok.
nekem csak egyszer kellett adnom repesztőt, igaz, én 10ezret kaptam, hogy pontosan tudják, hogy mikor érik a tüsző, én már utána nem szúrtam. Nem tudom, neked miért kell.
Lehet, hogy nem érdemes tesztelned, nekem májusban a 23-as hcgt is kimutatta a teszt, viszonylag erős is volt (?), pedig az nem igazi terhesség. Én a helyedben ET + 10. napon elmennék vérvételre. ha 100 körül van, örülj! Előtte ne tesztelj, mert fals lesz.
Annyit szeretnék még kérdezni,hogy a 22-ik ciklusnapon lesz a beültetés. 5napos babókat kapok vissza. Kb mikortól lehet majd tesztelni. Kinek mi a tapasztalata? A tüszörepesztőt a 15 napon kell beadnom. Vagyis holnap. Kell majd a beülti napján is egy felet, rá 5 napra a cuklus 26-ik bapján egy negyedet. Ezeket miért jell még? Bocs már a kérdésekért, de ezeket nem voltidőm megkérdeznem.
De várj, hogy lehet 33. ciklusnap a tiéd? Et+10en volt a vérvétel, ugye? Vagy később kaptad meg őket? Nem 19. napon? Vagy neked is hosszabb a ciklusod, mint nekem?
Persze :)
Még az én 10. napi 205-öm is 30% iker esély volt, na de ez...
Et +10. napra egy egészséges babánál 116 volt a medián egy kutatás szerint, amit olvastam. Elég nagy mintát néztek.
Na de jó hír!akkor a 24-e duplán izgis nap lesz, én aznap megyek UH-ra :)
Én már túl vagyok mindenen egy sima lombik lányom és egy PGD lombik lányom van egyik 5. második 8. Beültetés ;-)
sziasztok! megvan a 9. napi UH-om, doki azt mondta szép, vastag nyálkahártya: 10 mm. és egy érő tüsző, bal oldali petefészekben: 18 mm. a hormoneredményeimre is azt mondta,h rendben,sőt a transzfer is előbb lesz 25. helyett, 24-én csütörtökön!:)
a 946-os első hcg , igazolja az ikreidet, így én is tudtam,h 2-en lesznek, és a keresztlányod is megmondta...!:) nagyon örülök, a barnázás miatt meg ne aggódj, az a beágyazódás jele!! (y)
További ajánlott fórumok: