Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Magni leírt mindent, ez így történik :) én sok vizet ittam màr ilyenkor is, sok fehérjèt ettem és pozitivan gondolkodtam! Szerintem ez is segít!
Majd ossz meg velünk mindent :)
Jaj akkor rosszul emlèkeztem:( és jól vagy? Én jól vagyok, ma már szinte nem is fájogatott a hasam csak néha érzek apró szurkàlást. Délután kettőtől meg ásítási rohamaim vannak :)
Nagyon várom a pénteken, remélem jó hireket kapunk!
Kis 5 éves keresztlányunk ma azt mondta az anyukàjànak ( nővéremnek) hogy "keresztanyukáméknak kettő kisbabàjuk lesz", le is rajzolt minket, ebben csak annyi a furcsa hogy semmiről nem tud :) remélem érez vmit :)
Én csak 24én megyek legközelebb, de mar nagyon várom a pénteki híreidet :)
Jól vagy? Minden ok?
Biztosan minden oké. Nekem is ilyesmi érzéseim voltak. Bár én egy paragép vagyok. Most is azon izgulok, h következő uh-on is ott lesz-e a bébi. Ezen kívül csak mellfeszülést és étvágytalanságot érzek. De amúgy aktív vagyok. Túra,tánc, munka :)
Akkor hét vége felé mész vérvételre, igaz?
Szia Magni!
Köszönöm jól! :) vannak kicsi görcsök néha és àlmos is vagyok folyamat . Remélem minden rendben lesz.
Te hogy vagy? :)
Igen, nem a fagyasztott miatt, nálunk egyébként is úgy csinálják.
A fehér pötty a vivő anyaga az embriónak, azt mondták, az látszik az uh-n.
sziasztok! én sem tudtam,h teli hólyag szükséges a fagyasztott beültetéshez, az mivel befolyásolja a transzfert?
jaaj olyan jó hallani,h Magni1-nél már szívhang is van, és, h Fülemülénél is alakulnak a dolgok! :) én is gondolok rátok és nagyon szorítok! már csak a vérzés 1. napjára várok, és akkor lassan nálam is megkezdődnek a dolgok. elvileg november végén lesz esedékes a transzfer, spontán ciklusban, nagyon bízom,h az én kis fagyi babáim is ilyen szuperül teljesítenek majd és velük ezúttal már rendben lesz minden.
Az pont ideális:) 10 nappal transzfer után.
Én képzeljétek, ma láttam a kis fagyasztott szívhangját :)
Kicsit megnyugodtam.
Drukkolok nektek! Sikerülni fog!
Szuper! :)
Nyugodt várakozást kívánok! (Nálunk is teli hólyaggal kell menni)
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?