Tanulok.Vagyis:tanulnék, csak elakadtam...:S (beszélgetés)
Tractus temporooccipitopontinus.
A mesencephalon basisának hátsó-lateralis részén.
Egyébként nagyon jól haladok! :)
Hétfőre kész a sziszifuszi és lehet magolni! :D
:(((((
Légyszíves...Mi a neve annak a pályának,ami az occipitalis és a temporalis lebenyből a ponsba megy? :S
Van egy hülye hosszú szavam a jegyzetemben,de a google nem találja,tk-ban nincs,sobottában sem...:S Pedig kellene a mesencephalon rajzhoz...:S
tractus mijazanyámkínja?Nekem valami tr.occipitotemporopontinus van,de...nem nyert bizonyítást...:P Vélemény?
:SSSSS
Most nekem a nyárra már megvannak a tantárgyaim:fizika,kémia,élettan,angol,kis anatómia.
:S Nem lesz semmi ez sem.De muszály,ha jövőre nem akarok hülyét kapni...
:(
Viszont a termohoz igen!:D
Én egyikhez sem...:((((((
Jahajjjj...:((((((((((((((((((
Jó...:(((((((((((
:SSSSS
Ööö...igen...még most tartok a "csekkolásnál"...:S
:D
Akkor azt a vackot ejtem,legfeljebb nem leszek 100%-os,csak 99...:D
Én ilyenről még nem hallottam.
Mindazonáltal: m. quadRiceps femoris (ami igazából nem egy izom, hanem 4 izom együtt).
Valamit szerintem elhallottam,vagy nem tudom,de...mi lehet ez: edes-gátlás??? Vagy mi...
Így néz ki az előzménye a jegyzetelésemben:
Ha egy izom összehúzódik,az antagonistája elernyed.Pl:quadbiceps femoris - musculus biceps femoris)Gátló oldalág megy a bicepshez,meggátolja annak contractioját.Gátlás gátlása következik be->aktiváció.Disinhibició=edes(???) gátlás.
Ez így hangzott el szószerint.De sehol nem találom ezt a kifejezést.Valószínű elhallottam.Mi akar lenni? :S
Hopp igen...Köszi.Állati linkek,nagyon klassz...de,remélem aktualitásuk meg is szűnt...:S
Kösz!:D
További ajánlott fórumok:
- Baba mellett újra tanulnék
- Népszámlálási ív kitöltésében elakadtam
- Segítsetek! Piskótát szeretnék sütni 2-3 tojásból, ami lapos lesz tortaformába, valami egyszerű-nagyszerű tortát szeretnék, csak elakadtam :
- Szeretném a lámpáimat kicserélni. Vettem mennyezeti spotlámpákat. A bekötésnél egy kicsit elakadtam, esetleg valaki tudna segíteni?
- Singels 2! Nemrég kezdtem el játszani a Singels 2 játékkal, és elakadtam egy kicsit. Segítsetek, ha ismeritek a játékot!!!!!
- Virágokat fűzök gyöngyből, de párnál elakadtam. Tudtok esetleg segíteni?