Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tanfolyamok fejlődésre fórum

Tanfolyamok fejlődésre (beszélgetés)

11. Amaunet (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:16

A meditálás valóban sokat segít(hetne).

Próbáld meg úgy, hogy megteremted a zavartalan, nyugodt környezetet hozzá, hogy semmi ne vonja el a figyelmedet.

Vannak nagyon jó vezetett meditációk a yt-on. Válassz egy kellemes, megnyugtató hangot!

Ha már tanfolyam... a reikit tudnám ajánlani.

Két ilyen kezelésen vettem részt. Olyan volt, mintha egy pszichológusnak sírtam volna el magam. Felzaklató volt. Majd utána a kezelés "lenyugtatott". Nem kell hinni benne, csak nyitottnak, befogadónak kell lenni.

10. michelle.r (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:20

Nekem nagyon sokat segít az Acces Bars, hetente járok kezelésekre. Nagyon nehéz volt megtanulnom meditálni, éveket küzdöttem vele, nem adtam fel. Az egóm nagyon tiltakozott, hogy "átadja az irányítást." Engem Dr. Dispenza kutatásai és módszere nyűgözött le teljesen. Olyannyira, hogy nemrég óta az egyik tolmácsa is vagyok. Az én életem nagyon nagyot fordult az ilyen " pénzlehúzós hókuszpókuszoktól". 😎

Én nem hiszem, hogy transzgenerációs problémákat, a tudatalattiban elrejtett dolgokat egyénileg ki lehet tisztítani. De mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. Én nem adnám a mostani életemet semmi pénzért.

Bárki szabadon hülyének nézhet, látom, hallom hogyan tűnnek el gyógyíthatatlannak és halálosnak titulást betegségek a tudatalattiból kiásott traumák után. De soha senkit nem győzködök.

Az, hogy sokan vannak, semmitől ne tartson vissza, nyelvtanárbó, IT-sból, könyvelőből is tengernyi van, akinek veled van dolga, úgyis téged választ.

tegnap 07:47

Köszönöm szépen a hozzászólásokat. Igen értem, hogy sokan úgy gondolják hogy csak pénzlehúzások ezek a tanfolyamok. Sajnos én is azért nem merek beiratkozni mert nem tudom melyik a kamu melyik jó mert azért biztos akad 1-2 jó is amivel tényleg lehet fejlődni. Azért is irtam ide hátha valaki járt már hasonló tanfolyamon ami segitett neki.

Lehet akkor én sem vagyok fogékony a meditálásra pedig arra mondják azt hogy attól megnyugodhat az ember és hosszútávon jó hatása van az egészségre lélekre is. lehet többet kéne gyakorolni nem tudom. Igazából olyan tanfolyamot is keresek ahol megtanulok olyan dolgokat technikákat amikkel másoknak is segithetek. Csak gondolom ahhoz az is kell hogy én is el tudjam sajátítani :)) Ilyesmivel is jó lenne foglalkozni bár sok ilyen ember van már.

8. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 23:43

Értem, hogy valami külső segítséget keresel a változáshoz, egy útmutatást, hogy hogyan kell azt csinálni.

Szerintem az önismeret a tapasztalatok alapján érlelődik ki bennünk. Másokat is meg kell ismerni, hogy az ő történetükön keresztül, annak tükrében magad viselkedését értékeld.

Ezek a tanfolyamok üzleti vállalkozások. De nem lehet mindenkire ráhúzni ugyan azt a méretű ruhát.

A több ezer forinba kerülő életmódtanácsadó könyvek is fából vaskarika. Mindegyik ugyan azt mondja el.

Gondold csak végig, hogy milyen dolgok aggasztanak, milyen dolgokon stresszelsz! Vesd össze azzal, hogy milyen dolgok fontosak számodra az életben!

7. Regin_a (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 21:03

Ha egyik jóga stílus/fajta sem ért el nálad eredményt akkor hagyd a fenébe a tööbit, mert csak pénzlehúzás, nem vagy fogékony ezekre a dolgokra

Azért ha tudsz, olvasgass Weininger Antal könyveket hátha megjön az "ihleted

Jóbarátom elvitt az akkor még élő Weininger mesterhez hatha jógára, nem jött be nálam

Elmentem civil jógára az se használt. Egy nagyon közeli ismerősöm azt mondta, a jóga elmebetegeknek való. Én meg mondtam hogy hülye vagy

Mit ad Isten valahogy elkeveredett egy jógatanfolyamra, eljárt, már legalább 15 éve és percek alatt ellazul, kipiheni magát stb

Én érzéketlen vagyok ezekre, hipnózis sem fogott rajtam, pedig nem sarlatán próbálkozott

6. michelle.r (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:11
Gondolod, van bármi is, ami egyesek szerint nem az?
5. Idhikai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 16. 22:13
Rengeteg jó videó van minden témában a youtube-n (IS). Keresgélj, hallgass, tanulj, aztán ha úgy döntesz, hogy valamiben szeretnél még jobban elmélyedni, akkor hajrá....
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Pulcsis)
aug. 16. 14:45
Arra azt irják kamu
aug. 16. 14:38
Aki már járt hasonló tanfolyamokon leirná konkrétan hova és a nevét? Budapesten lenne jó köszönöm előre is
2. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 16. 14:37
Access Bars 😅
aug. 16. 14:35

Sziasztok milyen olyan tanfolyamok vannak amik után tényleg azt érzi az ember, hogy tudott fejlődni, pozitív irányba változik az élete, megérti önmagát és másokat, lelassul, nyugodtabb kiegyensúlyozottabb lesz?

Szeretnék fejlődni és változni pozitív irányba és magabiztosságot önbizalmat is szerezni nem stresszelni állandóan

Sokminden érdekel csak annyi tanfolyam van a neten nem tudom eldönteni melyik tényleg jó ami segít is nem csak valami kamu ahol elkérik a pénzt és csak maszlagokat tanítanak amiket már amúgy is tud az ember. Jóga és meditáció sajnos nem jött be (voltam már mindfullness tanfolyamon de mintha nem is lettem volna, nekem nem megy az ellazulás, odafigyelés sajnos, hiába próbálom) Sajnos nem tudom merre induljak el de szeretnék változni, nyugodtabbnak lenni, nem aggódni stresszelni állandóan mert emiatt már sok betegség kialakult :( Valami lélekerősítő, lélekrendbetevő vagy nem is tudom.

Érdekel az öngyógyítás is.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook