Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Sziasztok!
Bebe nagy igazságot írtál az utsó bejegyzésedben!:DDD
Petrus nekünk kellett a magzatmozgásokat is jelezni, Grétim mindig akkor alukált, de egy XL-es Sportszelet és fél liter jeges tea mozgásra bírta a csajost.:)
Így hogy közeledsz a terhességed vége felé, elkezdtem nosztalgiázni, és visszaolvastam azt az időt, amikor én szültem. Olyan jó volt újra élni az élményeket!:)
minden nap azt hiszed, hogy ennél jobban már szeretni nem lehet, aztán másnap felébredsz, és még jobban szereted...
nálam ez így van :)))
na akkor az jó!
És szedni fogod akkor?Gondolom ha már megrendelted..
Na innentől begyorsulnak az események.Legalább is nekem úgy volt!
Pihenj sokat most már,ne vidd túlzásba a dolgokat,kell az erő a szüléshez!;)
Sziasztok!
Megvolt az első ctg, barni egészen jól viselte, még el is aludt közben. Akkor viszont fel kellett ébreszteni egy rezgő hangadóval, amitől totál összerázkódott, és úgy elkezdett verni a kis szíve... Kicsit sajnáltam, szerintem ez egy kicsit streszes volt neki. Azóta is nagyon csendben van. Fájásaim nincsenek, nem is görbém van, hanem egyenesem. Mondjuk még van négy hét, ráérek fájni. Vettek kenetet is, voltam vérvételen, vittem vizeletet, így ezeken a kötelezőkön már túl vagyok.
Iszonyatosan elfáradtam, fázom is. Sok volt ez a két nap.
Azt mondták a terhesgondozóban, hogy decemberre az átlagnál kevesebb kismamijuk van, így lehet, hogy nem lesz akkora csúcsforgalom az osztályon.
Helló!
Mi újság?
Na csak óvatosan!
Lelkileg jól,boldog vagyok.
Csak a pockom fájdogál ma egész nap...
Szétdolgoztam magam, portörlés, porszinyózás, mosás, teregetés... Sok volt, de holnap a kórházi menet után csak pihenni fogok.
Te hogy vagy?
Köszi csajszik!:)
Hogy vagy Petrus?
Sziasztok!
Szonjának boldog születésnapot!
Sziasztok!
Nagyon boldog születésnapot kívánok Szonjának!!!!
Sok puszi neki!
köszi csajszi!!!
Én pedig gratulálok Grétinek!!!
tudom, mi Apánk is dolgozik.
Nóri szülinapján is pont dolgozott.
:)))))))))
Köszi!
Sajnos apája dolgozik...:(
Sziasztok.
Puszmok,nagyon örülök Nektek és még egyszer gratulálok.
Nem tudok újat írni,csak azt amit a többiek már előttem megtettek!
GYERE AMIKOR CSAK TUDSZ!!!OK???:)
Gyönyörű a kislányod!!!!!!!!!!!
Hú Perfi azt hittem,hogy lemaradtam valamiről!;)