Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Jobbulást!
Mi baja van?
Sziasztok!
Köszönjük szépen a jeleket, üziket, hozzászólásokat. Egy kicsit kiakadtam ma, hogy Dani megint beteg lett. Délután visszük az orvoshoz.
Petra,elhiszem,hogy most kicsit beparázhattál!
Nyugi,Barni még biztos bent marad!;)
Sziasztok.
Micsoda hír!!!!!:)))
Gratulálok Puszmokéknak!!!!!!Jól meglephette a szüleit a lányzó!!!:)))
Köszi Csacsa az infót!!!
Sziasztok!
Gratulálok a kis Blankához és Puszmoknak is.:)))
Azért úgy sajnálom hogy hanyagolt minket.
Vicces lenne, ha bejönne, hiszen én december 4-én születtem. Szépen megünnepelném a születésnapomat. :)
A pocakról nekem is ez a véleményem, igazi kislányos pocak. Azért remélem, hogy Barni nem viccel meg minket, már nagyon beleéltük magunkat, hogy fiunk lesz.
Jesszum, ez így már tényleg éles, most tudatosodott bennem igazán, hogy Barni is bármikor beindulhat.
Puszmok, hatalmas gratula Blankához!!! (mekkora lett volna a végére???)
Csacsa, köszönjük a jó hírt. :)
Szia Menyó!
Te láttad?
Aztaaa! Micsoda örömhír!!!
Szívből gratulálok Puszmoknak és Blankának meg persze az újdonsült Apukának is!!
Jajj de jó, gratulálunk Nekik és nagyon jó egészséget kívánunk!!!
Megindult a Kicsilány a külvilág felé?
Még lett volna 1 hónapja.
Szia Csacsa! (Már hogyne ismernénk!!!:) Te is ex babát tervezős vagy, és hosszú, hosszú évek után megszületett a kisöcsi.)
Szívből gratulálok Puszmoknak a pici Blankához! Sok boldogságot, egészséget az egész családnak!
Sziasztok Lanyok!
Engem nem ismertek de oromhirt hoztam!
Orommel szeretnem tudatni hogy megszuletett 10ora 02 perckor Puszmok kislanya Blanka! Annyira izgatott voltam , hogy lehet nem pontosan irom az adatokat 2750 g es 51 cm... siman szuletett. Mind a ketten jolvannak!!
Szerintem keresetek kompromisszumos megoldást:
látogassanak a nagyszülők, de viseljenek maszkot! Ebben semmi kivetnivaló nincs!
A segítség témához: én is ódzkodtam tőle, de aztán végül nagyon jól jött mindenféle segítség! Abban az állapotban épp elég volt a babával foglalkozni, nem hogy még a háztartással is!
Mondjuk nálunk szerencsére a segítség kimerült annyiban, hogy főztek ránk, és egyszer elvasaltak. Szóval nem a baba körüli teendőket vették át tőlem. Annak nem örültem volna.Pl. már az első naptól én fürdettem.
Sziasztok!
Petra, az én tippem: december 5. (v. 6.)
Nagyon szép a pocikád, olyan pont jó a mérete, és a formája is nagyon tetszetős. Első ránézésre inkább kislánypocaknak tűnik, mert olyan gömbölyű. Persze tudjuk jól, hogy mennyire lehet hinni ennek a forma-nem összefüggésnek.:D