Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Perfi, sajnálom a mosógépet! Remélem, nem lesz sokban!!!
Hát, nem!:((( Csak azt nem értem, miért?
Perfi, ez nagyon jól hangzik! Most mindenki elcsábul erre finomságra!:)))
Te fogytál a terhesség alatt eleget!!!:)
Tényleg elérted már azt a súlyt, amivel teherbe estél?
Sziasztok!
Tegnap pont velük álmodtam!!! Volt egy babája!!! Kisfia azt hiszem...persze ez képtelenség, mert nem férne bele az időbe...de elgondolkodtam, hogy terhes akár lehet! Vajon megosztaná velünk a jó hírt?
Timi, nagyon köszönöm, hogy kölcsönadod a haskötőt! Annyira rendes vagy! Ígérem, meghálálom egy kis meglepivel!!!:)
Visszatérve a szülés, vajúdás témához:
Egy részből nem is bánom, ha előbb kinyílik a méhszájam, így talán van rá esély, hogy a vajúdás is hamarabb meglesz, ha nem teljesen zárt méhszájról indulok.
Petra, Edis tényleg megszenvedte!!! Jobb is, hogy nem tudjuk előre mi vár ránk!
Jupííí, akkor babaprojekt indul? Elkészülni, vigyázz, kész...RAJT!!!:)
Én is láttam Mimot. Le se sz.. minket.:((((
Nah nekem nem igazán akar olvadni...pedig szoptatok!:)
Éljeeeeeeen!!!!
Na végre!:)
Már meg is beszéltem Zolával, hogy hamarosan kipróbáljuk.:DDDDDDDDD
Mimo itt járt a hoxán!
Vajon mi lehet velük?
Rá se ránts! Kellett az energia! ;-)
Na megyek, kicsit lefáradtam, hosszú volt a nap.
Jó éjt!
Szenvedni nem akarok, meg magamat sanyargatni sem.:) Mindent ésszel.
Laci is mindig ezt mondja.
a terhességet majd élvezd ki minden egyes kilójával, amjd fogysz utána. meg igazad van, nem kell ott 20 kg-t felszedni, és ha majd szoptatsz is, azzal is leolvad 1-2 kg.
majd lefogysz szülés után :O)
Végiggondoltam, és tényleg felesleges halogatni. Nem akarok meghízni, de ha odafigyelek, akkor addig is fogyhatok, és nem feltétlenül kell nekem 9 kilónáltöbbet magamra szedni. Arról nem is beszélve, hogy terhesség alatt is lehet mozogni, tornázni, persze csak módjával.
Ok. Dehogy ennéd meg, aki ilyen csodálatosan fogy. Irigykedem is, mert én stagnálok.:( Mondjuk a tegnapi és a mai napot nem reklámozom.
Viszont úgy döntöttem, hogy az államvizsgáig fogyok, amennyit fogyok, de nem várunk tovább a babával.
Nincsen hozzá közöm, de a saját magad megnyugtatása miatt inkább menj. Úgyis elmennél mindenképpen, akkor már mindegy, hogy hétfőn vagy szerdán.
Hát megküzdött rendesen, az biztos.
megyek melegszendót sütni.
Megkívántam :)
Kendd be az egész kenyeret mind a vajjal, pirosarannyal és mustárral!
Húúú, baccameg...de megenném!
Nem tudom,még meglátom.Ha marad a helyzet úgy mint eddig akkor megyek előbb.
Szegény,jó hosszú vajúdása volt!
Timi,én még szerdáig sem várnék a dokival.Minél előbb mész, annál jobb.
Hát akkor el sem merem képzelni, hogy Edissel mi lett volna, ha a vize folyik el előbb. Reggel kezdődtek a fájásai, fél 6-kor mentünk be a kórházba (délután), egész éjszaka szenvedett,és reggel ugyanannyira volt kitágulva, mint amikor bementünk. Szóval ez szerintem nagyon változó.
További ajánlott fórumok: