Találkozzunk mindennap (beszélgetés)
Egyem meg a kis husát, láttam az adatlapodon a csöppséget.
És hány kilóval született?
Most hány hetesek vagytok, és mennyi kiló?
Én annyira szeretem ezeket a kis hősöket.
Egyébként minden rendben vele?
Gratulálok!
Mikor? Hogy hívják a pici lányod?
Sziasztok!
Nálunk úgy volt, hogy Dani 3 hetes koráig köztünk aludt. Nagyon kényelmetlen volt mindannyiunknak. Akkor a barátnőm tanácsára áttettük a kiságyba, hogy aludjon egyedül. Nos 3 hetes korától egészen 3 hónapos koráig minden este sírvva aludt el. Ez volt 10 perctől 1.5 óráig tartandó sírás.
Azóta simán elalszik, néhány kivétellel.
Azóta csak egyszer aludt köztünk, de akkor is csak hajnaltól.
Saját szobábájában alszik és sötét van altatáskor.
Ha fel is ébred éjjel nem hozom át közénk, inkább átjárkálok hozzá!
Annyira édesek, amikor már mondanak szavakat. Ahhoz képest, hogy Danó kisfiú, egészen hamar elkezdte.
Lucust le sem lehet lőni már, olyan, mint akit felhúztak. Csak mondja, mondja, mondja. :)))) Minden nap új szavakat tanul és mond. A legújabb a virsli. ;))
Sziasztok!
Elég húzós napom van ma, sok a munka, és a vizsga előtt még át kellene olvasnom az anyagot...nem tudom, hogy hogy fog sikerülni.
Sziasztok.
Vica,várunk a hírekkel!
Nekem este a kezemben alszik el:( és utána beteszem a kiságyba.Csak akkor veszem maga mellé,ha nagyon nyugtalanul alszik.
Külön szobába alszik és én még ott alszok vele,hogy Lacit ne zavarjuk éjjel.
Vica nagyon telik már az idő, 36 hetes UH.
Jövő héttől már akár várható is Zalán. :)
Tünci, én is így szoktam járni, hogy mikor jövök, akkor ritkán van itt vki.
Sziasztok!
Ma megyünk 36 hetes uh-ra és a dokimhoz vizsgálatra. Kíváncsi vagyok, mi lesz és mit szól az NST eredményemhez.
Majd jövök délután, aztán mesélek!
most megint nagylegény vagyok és azt mondom, hogy este visszateszem :)
remélem sikerül :) egyszer majdcsak sikerülni fog már :)
ti egy szobában alszotok?
Hát ahogy leírtam...muszály volt erőt venni magamon, ilyenkor mindig az volt a szemem előt, hogy akkor ki tudom magam pihenni, és nem elgémberedve ébredek.
Ha az átcsempészéskor mégis felébredt nagyon, akkor vissza és cicire tettem. Na utána már mégegyszer nem próbálkoztam ha nem ment elsőre.
De mondom csak akkor vettem ki a kiságyból, ha már úgy sírt, hogy tudtam ebből nem lesz visszaalvás.
de jó neked, hogy van erre lelki erőd!!! Irigyellek. Valahogy nekem is rá KELL szánnom magam.
Te hogy csináltad ????????????????
Jó reggelt!
Bebe olvasom a tegnapi naplóbejegyzésedet, és az utolsó sorok láttán teljesen magamra ismertem. Én is ezt tettem, és én is olyan nagylegény voltam Gréti 2 hónapos koráig, hogy majd berakom a kiságyba, de legtöbbször amikor elérkezett az idő mindig meggondoltam magam.
Akkor elkezdtem azzal, hogy 23 óra-éjfél tájban átcsempésztem a kiságyába. De volt hogy úgy elaludtam mellette, hogy csak hajnalban került erre sor.
Aztán volt olyan hogy ha megébredt nem vettem ki azonnal a kiságyból, csak ha már nagy volt az üvöltés....de legtöbbször mindig visszaaludt.
Most pedig már kb. 3 hete szopi után beteszem a kiságyba és magától elalszik.:)
Timike, kitatást nektek is!
Annyira szörnyű, ha egy pici szenved! :(