Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sztroganoff hús recept

Sztroganoff hús recept

Elkészítési idő 55 perc

A Sztroganoff hús hozzávalói:
1 kg sertes comb
20 dkg csaszarszalonna
30 dkg gomba
2 fej voroshagyma
1 kis uveg gyongyhagyma
1 csokor petrezselyem
Csemege uborka-aranyaiban ugyanannyi
Sargarepa
1 dl.feher bor
So, bors
Olaj
1/2 l tejszin(fozo)


A Sztroganoff hús elkészítési módja:
Eloszor a pici kockara vagott csaszarszalonna darabokat kezdem dinsztelni, majd ra az osszevagott voroshagymakat, sistergesig, ezt kovetoen ra a husi, majd a zsuliennre vagott s.repa es paroljuk, fuszerezzuk. Mikor mar egy ideje rotyognak, jon a bor ala es lefedjuk. Az osszevagott petrezselymet beledobjuk, es a gombat es paroljuk. Amikor mar minden puha, raontjuk a tejszint es osszerottyantjuk.

Rizs kivalo koretnek :)


Kategória: Húsételek receptjei


A sztroganoff hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook