Szorongásos zavar és nyugtatók, antidepresszáns (beszélgetés)
Bizony, a félelmet úgy lehet elhagyni, hogy nem akarok félni.
A kérdésre választ adva, Kérdező, semmit nem jó túlzásba vinni, a szélsőségek rosszak. Most már gyógyszerfüggő vagy, a megvonások lehetnek károsak. Szerintem is az oltás miatt jöttek elő a problémák, főleg amiért Phizert kaptál.
Nem hiszem, hogy ezt közvetlenül az oltások okozták. 2020 év eleje óta olyan szabályoknak kellett megfelelnünk egyik napról a másikra, hogy az az egészséges emberekben is okozott folyamatos aggódást, félelmet és felerősíthették ezeket a már eleve ebben szenvedőkben.
Ezt megelőzően nekem is voltak szorongásos tüneteim, problémám volt a tömeggel, a tömegközlekedéssel.
Scippa-t szedtem 2-3 hónapig, aztán sikerült letennem.
A covid oltások nem hozták vissza.
A szindrómák attól függenek hogy éppen mi jön a pszichiáger szájára. Napi 0,75Xanax az semmi. Terápiás adagja3x2x0,5mg
Tény, hogy a gyógyszerek átsegithetnek a kezdeti gondokon, de többek szerint önmagadat kell gyógyitani
A napokban beszélgettem egy lánnyal.pánikbeteg agórafóbia.
A pánikbetegséget úgy hagyta el hogy azt mondta nem akar félni. Agórafóbiát meg motorozással védi ki, mert ez együtt jár a tömegközlekedési iszonnyal
Kezdetben ő is szedett bogyókat
Én nem keseritelek el azzal hogy kb háromszorosa vagyok neked és ez a szemétség nem múlt el teljesen
Volt egy pszichodrámás csoporttársam, terhes lett. Majd attól rendbejön mondták eZ HARMINCS ÉVE LEHETETT, A LÁNYA TALÁN FÉRJHEZ IS MENT már, Ő MARADT PÁNIKOS
A fene se tudja mi mitöl függ, az orvos sem
A Frontinból 2x 0,25 szedtem de most már emelnem kellett 2 év után jelenleg már 0,75 a napi adag.
Az COVID oltás után jöttek nekem elő ezek a pszichés dolgok a legjobban.
Sziasztok! Szeretném a ti saját tapasztalataitokat kérni erről a témáról. Aki sajnos át élte vagy éli a Szorongásos pszichés betegségeket és szed hozzá nyugtatót vagy egyéb gyógyszert.
Röviden én is kevert Szorongásos pánikzavarral küzdök, 27 éves vagyok,és szedem a Sertralint és a Frontint is. Nagyon bánt hogy ilyeneket kell szednem de egyedül már kevés voltam hozzá.Jelenleg már ugye elgondolkodtam a gyerek vállaláson is a közeljövőben,de így kilàtástalannak látom a gyógyszerek miatt..
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Mi a véleményetek/tapasztalatotok az antidepresszánsokról?
- Te együtt tudnál élni egy kevert szorongásos depressziós zavarban szenvedő személlyel?
- Terhesség: Frontin, antidepresszáns, szorongás, pánik
- Mit érdemes tudni a generalizált szorongásos zavarról?