Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szorongásos zavar és nyugtatók, antidepresszáns fórum

Szorongásos zavar és nyugtatók, antidepresszáns (beszélgetés)

9. Ruslan (válaszként erre: 7. - Regin_a)
ápr. 5. 00:40

Bizony, a félelmet úgy lehet elhagyni, hogy nem akarok félni.

A kérdésre választ adva, Kérdező, semmit nem jó túlzásba vinni, a szélsőségek rosszak. Most már gyógyszerfüggő vagy, a megvonások lehetnek károsak. Szerintem is az oltás miatt jöttek elő a problémák, főleg amiért Phizert kaptál.

8. Amaunet (válaszként erre: 5. - Nikikee)
ápr. 5. 00:31

Nem hiszem, hogy ezt közvetlenül az oltások okozták. 2020 év eleje óta olyan szabályoknak kellett megfelelnünk egyik napról a másikra, hogy az az egészséges emberekben is okozott folyamatos aggódást, félelmet és felerősíthették ezeket a már eleve ebben szenvedőkben.

Ezt megelőzően nekem is voltak szorongásos tüneteim, problémám volt a tömeggel, a tömegközlekedéssel.

Scippa-t szedtem 2-3 hónapig, aztán sikerült letennem.

A covid oltások nem hozták vissza.

7. Regin_a (válaszként erre: 2. - Nikikee)
ápr. 4. 20:43

A szindrómák attól függenek hogy éppen mi jön a pszichiáger szájára. Napi 0,75Xanax az semmi. Terápiás adagja3x2x0,5mg

Tény, hogy a gyógyszerek átsegithetnek a kezdeti gondokon, de többek szerint önmagadat kell gyógyitani

A napokban beszélgettem egy lánnyal.pánikbeteg agórafóbia.

A pánikbetegséget úgy hagyta el hogy azt mondta nem akar félni. Agórafóbiát meg motorozással védi ki, mert ez együtt jár a tömegközlekedési iszonnyal

Kezdetben ő is szedett bogyókat

Én nem keseritelek el azzal hogy kb háromszorosa vagyok neked és ez a szemétség nem múlt el teljesen

Volt egy pszichodrámás csoporttársam, terhes lett. Majd attól rendbejön mondták eZ HARMINCS ÉVE LEHETETT, A LÁNYA TALÁN FÉRJHEZ IS MENT már, Ő MARADT PÁNIKOS

A fene se tudja mi mitöl függ, az orvos sem

6. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Nikikee)
ápr. 4. 17:58
Generalizált szorongásom van. Most már csak este veszek be egy enyhe nyugtató/altató gyógyszert. Szedtem erősebbet is. Neked, magadnak kell eldöntened, hogy így akarod-e folytatni vagy sem. Ezen orvos nem fog segíteni, vagy ha igen, ahhoz te is kellesz 100%-ban. Rajtad múlik, hogy mi lesz.
5. Nikikee (válaszként erre: 4. - Alinka01)
ápr. 4. 17:25
Pfizert 2x és előtte is már szedtem A Sertralint de csak keveset.. hajlamos vagyok rá mivel gyerekkorom óta volt okom szorongásra.. tehát az oltás elő hozta teljesen.de már az mindegy is mert már ez megtörtént 🤨
4. alinka01 (válaszként erre: 2. - Nikikee)
ápr. 4. 15:06
Milyen vakcinát kaptál a Covidra? Voltak már korábban is pszichés panaszaid? Mert azt írod, hogy az oltás után jöttek elő legjobban.
3. liliom10 (válaszként erre: 2. - Nikikee)
ápr. 4. 10:41
A férjemnek is utána kezdődött. Ő depressziós is lett.☹️
2. Nikikee (válaszként erre: 1. - Nikikee)
ápr. 4. 10:08

A Frontinból 2x 0,25 szedtem de most már emelnem kellett 2 év után jelenleg már 0,75 a napi adag.

Az COVID oltás után jöttek nekem elő ezek a pszichés dolgok a legjobban.

ápr. 4. 10:05

Sziasztok! Szeretném a ti saját tapasztalataitokat kérni erről a témáról. Aki sajnos át élte vagy éli a Szorongásos pszichés betegségeket és szed hozzá nyugtatót vagy egyéb gyógyszert.

Röviden én is kevert Szorongásos pánikzavarral küzdök, 27 éves vagyok,és szedem a Sertralint és a Frontint is. Nagyon bánt hogy ilyeneket kell szednem de egyedül már kevés voltam hozzá.Jelenleg már ugye elgondolkodtam a gyerek vállaláson is a közeljövőben,de így kilàtástalannak látom a gyógyszerek miatt..

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook